Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Κυριακή, 4 Απριλίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε θέλει ρεαλιστή και πιο συγκεντρωμένο/η στους στόχους σου, αφού πρόκειται να επωμιστείς επιπλέον ευθύνες. Ίσως μάλιστα σου ζητηθεί να πάρεις στις πλάτες σου μια προσπάθεια, η οποία έχει όσο να ‘ναι τα «αγκάθια» της. Ωστόσο, με την Δήμητρα στο ζώδιό σου, η αποδοχή σου από τους άλλους «πιάνει ταβάνι» και δεν έχεις παρά να «ξανοιχτείς» κοινωνικά και να δημοσιοποιήσεις τις προθέσεις σου, ιδιαίτερα αν δεν έχεις να κρύψεις κάτι το μεμπτό! Επιπλέον είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με «διακεκριμένα» άτομα αλλά και να τιμηθείς για μια δράση σου.

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να βελτιώσεις τις γνώσεις και το πνευματικό σου επίπεδο κι ίσως είναι μια ευκαιρία να ξεκινήσεις έναν κύκλο σπουδών. Ωστόσο στις πιο εξωστρεφείς δραστηριότητες σου μπορεί να υπάρξουν άσκοπα «πήγαινε-έλα» και πριν κάνεις το οτιδήποτε, ρώτα για να σιγουρευτείς. Παράλληλα βέβαια με την Δήμητρα στον 12ο ηλιακό οίκο σου μια μυστική συμφωνία ή συμμαχία θα σε βοηθήσει να παρακάμψεις αρκετά «ενοχλητικά» εμπόδια, ίσως μάλιστα να ενημερωθείς και για τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο, είτε αυτά αφορούν στην δική σου ζωή, είτε των… άλλων!

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στον Αιγόκερω προοιωνίζει μια οικονομική αβεβαιότητα κι επειδή ενδέχεται να προκύψουν κάποια έκτακτα όσο και υποχρεωτικά έξοδα, καλό είναι να μην προβείς σε αγορές που δεν επείγουν και να θέσεις τις προτεραιότητές σου ως προς τις ανάγκες-επιθυμίες σου. Παράλληλα βέβαια, με την Δήμητρα στον 11ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να γνωρίσεις κάποιον/α, που θα συνδράμει θετικά στην προσωπική σου ζωή με τις επαφές που έχει αλλά και το ταλέντο του στην επικοινωνία ή την δικτύωση. Επιπλέον, μπορεί να αναλάβεις ενεργό ρόλο σε μια συλλογικότητα ή την πολιτική.

Καρκίνος
Γενικά: Η Σελήνη απέναντί σου καθιστά πιο… αβέβαιες ή ασταθείς τις σχέσεις-συνεργασίες σου, με πιθανή συνέπεια να «άγεσαι και να φέρεσαι» από την επαμφοτερίζουσα στάση των άλλων αλλά και από μια δική σου αβεβαιότητα προθέσεων. Παράλληλα βέβαια η Δήμητρα στον 10ο ηλιακό οίκο σου υποστηρίζει τα επαγγελματικά σχέδιά σου, ιδιαίτερα αν απευθύνεσαι στο κοινό ή/και αναζητάς μια «διακεκριμένη» στήριξη, κάνε λοιπόν κι εσύ κάτι από την πλευρά σου ώστε να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Επιπλέον είναι πιθανό να γίνεις το τιμώμενο πρόσωπο σε μια εκδήλωση.

Λέων
Γενικά: Κάποιες έκτακτες ευθύνες ή υποχρεώσεις, απαιτούν την προσοχή σου και καλό είναι να οργανωθείς και να θέσεις τις προτεραιότητές σου, ώστε να μην χάσεις τον χρόνο σου με άστοχες κινήσεις. Επιπλέον, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να φροντίσεις για θέματα που αφορούν στην υγεία και την διατροφή σου. Παράλληλα βέβαια η Δήμητρα στον 9ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να «ξανοιχτείς» επικοινωνιακά, ενώ θα βρεις τις «άκρες» σου σε σχέση με την επιμόρφωσή σου ή μια νομική υπόθεση που σε απασχολεί. Επιπλέον, μπορεί να σου γίνει μια «αβανταδόρικη» πρόταση από το εξωτερικό.

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε θέλει «stand by» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, προκειμένου να διαχειριστείς μια μάλλον κατάσταση, που «πάει κι έρχεται», χωρίς να καταλήγει κάπου συγκεκριμένα. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά καλό είναι να τα προστατέψεις από μια κακή ψυχολογία και ενδεχόμενες «κακοτοπιές». Παράλληλα βέβαια η Δήμητρα στον 8ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί τα οικονομικά σου, μέσα από την σύναψη μιας συμφωνίας ή απλά την υποστήριξη από άλλους, οπότε, είτε ψάχνεις για χρηματοδότηση, είτε σκοπεύεις να ρυθμίσεις τις οφειλές σου, ο δρόμος είναι ανοικτός!

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια αναστάτωση στο σπίτι ή/και την οικογένειά σου, από την στιγμή όμως που τίποτε δεν είναι μόνιμο, ούτε να χαίρεσαι… πολύ, ούτε να λυπηθείς για κάτι! Καλό είναι πάντως να μην αφήσεις εκκρεμότητες σε ένα περιουσιακό ζήτημα, αφού θα τις βρεις μπροστά σου. Κατά τα άλλα βέβαια, με την Δήμητρα απέναντί σου το «καρνέ» σου θα εμπλουτιστεί με «σημαίνουσες» επαφές ή γνωριμίες, που με την σειρά τους θα σου ανοίξουν επιπλέον «πόρτες», ενώ γενικότερα όποια δυσκολία κι αν βρεις, δημοσιοποίησε το θέμα σου και θα λυθεί.

Σκορπιός
Γενικά: Η ημέρα αναμένεται να είναι αρκετά απαιτητική ως προς τις μετακινήσεις και τις επαφές σου, αφού η Σελήνη στον Αιγόκερω σε πιέζει να διεκπεραιώσεις πολλά μέσα σε στενά χρονικά περιθώρια. Θέσε λοιπόν έγκαιρα τις προτεραιότητες σου, φροντίζοντας μάλιστα να έχεις όλες τις τυπικές προϋποθέσεις και τα απαραίτητα έγγραφα. Παράλληλα βέβαια η Δήμητρα στον 6ο ηλιακό οίκο σου, σου προτείνει να αναζητήσεις συμμαχίες στα εργασιακά σου, αφού μέσω αυτής της οδού θα έχεις τις λύσεις που επιθυμείς. Επιπλέον η ημέρα είναι κατάλληλα για να βρεις δουλειά ή/και να διαφημιστείς.

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στον Αιγόκερω επηρεάζει τα οικονομικά σου, αναδεικνύοντας έκτακτες ανάγκες και υποχρεώσεις, σε κάθε περίπτωση όμως μπορείς να ανταπεξέλθεις προχωρώντας σε «διορθωτικές» κινήσεις, περικοπές των μη αναγκαίων ή μια πώληση που θα σε «ξελασπώσει». Παράλληλα βέβαια η Δήμητρα στον 5ο ηλιακό οίκο σου θα σου δώσει την ευκαιρία να δικτυωθείς και να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου, είναι πιθανό μάλιστα να γνωρίσεις κι ένα σημαίνον άτομο, που θα στηρίξει τις δημιουργικές προσπάθειές σου. Από την άλλη πλευρά μια προσωπική σου υπόθεση μπορεί να γίνει… βούκινο!

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να σε κάνει πιο ασταθή και αβέβαιο/η, είτε αυτό οφείλεται σε πραγματικά περιστατικά, είτε απλά πρόκειται για μια δική σου ανησυχία, σε κάθε περίπτωση όμως μην «δέσεις» τίποτα, αφού τα δεδομένα θα αλλάξουν σύντομα. Παράλληλα, η Δήμητρα στον 4ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί τις οικογενειακές υποθέσεις σου και η ημέρα προσφέρεται για να ρυθμίσεις κάθε σχετικό θέμα. Επιπλέον μια μετακόμιση μπορεί να αλλάξει το status σου προς το καλύτερο, μπορεί όμως και να παρευρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση που θα αναβαθμίσει το κοινωνικό πρεστίζ σου.

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στον Αιγόκερω αναμένεται να σε «φορτώσει» με επιπλέον υποχρεώσεις στην δουλειά σου αλλά και να αναδείξει κάποια θέματα που συνδέονται με την υγεία ή την διατροφή σου. Κάνε λοιπόν οικονομία δυνάμεων κι αν το σώμα σου σε «προειδοποιήσει» ότι κάτι δεν πάει καλά, μην το… παρακούσεις! Παράλληλα βέβαια η Δήμητρα στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε θέλει πιο κοινωνικό/η, αφού μέσα από την δημοσιοποίηση θεμάτων θα αποκτήσεις μια πλήρη εικόνα των πραγμάτων, ενώ μπορεί να σου δοθεί «βήμα» για να εκφραστείς. Επιπλέον μπορεί να κάνεις τα χαρτιά σου για μια υπόθεση.

Ιχθύες
Γενικά: Ένα κοντινό ή φιλικό σου πρόσωπο φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα και χρειάζεται συμπαράσταση, κάτι που θα μειώσει τον ελεύθερο χρόνο σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Αιγόκερω θα σε φορτώσει με επιπλέον ευθύνες στα πλαίσια μιας συλλογική προσπάθειας, από την στιγμή όμως που νοιώθεις καλά με το να προσφέρεις, δεν τίθεται θέμα. Παράλληλα, η Δήμητρα στον 2ο ηλιακό οίκο σου, σου δίνει πρόσβαση στο χρήμα, ενώ μπορεί να λύσει κάθε οικονομικό πρόβλημα που σε απασχολεί, μέσα από συνεννοήσεις ή με μια συνεργασία που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου.


astrology.gr