Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ίσως μάλιστα να πάρεις πολλές πληροφορίες, μένει ωστόσο το να επικεντρωθείς σε κάτι... συγκεκριμένο κι όχι να αποσπάσαι διαρκώς από εδώ κι από εκεί «σκοτώνοντας» την ώρα σου. Παράλληλα, η σύνοδος Δήμητρας-Ουρανού στον Ταύρο φέρνει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου, μπορεί μάλιστα να αποκομίσεις ένα μεγάλο κέρδος, αν ποντάρεις στην έκπληξη. Από εκεί και ύστερα βέβαια, η όποια «κανονικότητα» θα πέσει θύμα σπάνιων όσο και απρόβλεπτων καταστάσεων, οπότε μην έχεις τίποτε για σίγουρο.

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους σηματοδοτεί περισσότερα έξοδα, αφού θες πολλά και... βιάζεσαι να τα αποκτήσεις, δεν είναι δα όμως και κάτι τρομερό μία στο τόσο να συμπεριφέρεσαι κι εσύ λίγο... σπάταλα! Παράλληλα, με την σύνοδο Δήμητρας-Ουρανού στον ζώδιό σου το πιθανότερο είναι να κληθείς να διαχειριστείς «αλλοπρόσαλλες» ή αντιφατικές καταστάσεις στην ζωή σου με αιχμή τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Αν όμως προλάβεις να κάνεις εσύ την ανατροπή βγαίνοντας συνάμα από τις «βεβαιότητές» σου, τότε απλά έχεις... πιάσει το νόημα! Εξ άλλου όλα αλλάζουν κάποια στιγμή;

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει... ζουζούνι και το πιθανότερο είναι να μείνεις ικανοποιημένος/η από τις πολλές επαφές και γνωριμίες σου, όσον αφορά ωστόσο στις πληροφορίες που λαμβάνεις και μεταδίδεις, έχουν όσο να 'ναι μια μεγάλη δόση υπερβολής! Παράλληλα, η σύνοδος Δήμητρας-Ουρανού στον Ταύρο σηματοδοτεί μια αποκάλυψη που θα σε σοκάρει, πολύ περισσότερο αν μάθεις ότι άλλον/η νόμιζες για σύμμαχό σου κι άλλος/η τελικά είναι. Ίσως πάλι να υπάρξει μια ξαφνική στροφή στα εργασιακά σου, ενώ σε θέματα υγείας μην κάνεις αυτό που κάνουν όλοι αφού θα σου δημιουργήσει πρόβλημα.

Καρκίνος
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους σηματοδοτεί το ενδιαφέρον σου για θέματα σωματικής ή/και ψυχικής ευεξίας αλλά μην παίρνεις κατά γράμμα ότι λέει ο κάθε... ημιμαθής ή εξυπνάκιας! Ίσως πάλι να εντρυφήσεις στον ονειροκρίτη, μήπως και... φωτιστείς για τα πολλά όνειρα που θα δεις! Παράλληλα, η σύνοδος Δήμητρας-Ουρανού στον Ταύρο φέρνει ανατροπές στις φιλίες σου, ίσως μάλιστα να γίνουν όλα ξαφνικά κι αν για οποιοδήποτε λόγο διακοπεί μια σχέση σου, σίγουρα θα έχει επιπτώσεις στην ψυχολογία σου! Αν πάλι ανακατευτείς με τα κοινά, μπορεί να υπάρξουν ακρότητες που θα σε σοκάρουν.

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους συνηγορεί σε νέες γνωριμίες, που όμως χρειάζονται αξιολόγηση αφού ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του. Αν βέβαια θέλεις απλά να περάσεις την ώρα σου χωρίς ιδιαίτερους προβληματισμούς, θα πάρεις αυτό που ζητάς. Παράλληλα, με την σύνοδο Δήμητρας-Ουρανού στον Ταύρο πολλά είναι εκείνα που δεν εξελίσσονται με τον προβλεπόμενο τρόπο, είτε αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια σου, είτε την καριέρα σου και πρακτικά καλείσαι να αλλάξεις, πριν σε «αδειάσει» η ίδια η ζωή. Επιπλέον να θυμάσαι ότι αυτήν την περίοδο τα «απίθανα» γίνονται πιθανά!

Παρθένος
Γενικά: Με την Σελήνη στους Διδύμους πολλά είναι αυτά που θα ειπωθούν και λίγα εκείνα που θα γίνουν, ας μην δώσεις λοιπόν υπερβολική σημασία σε άτομα που δεν ξέρεις από που κρατά η σκούφια τους και δήθεν τα... ξέρουν όλα! Παράλληλα, η σύνοδος Δήμητρας-Ουρανού στον Ταύρο σηματοδοτεί απρόοπτα και εκπλήξεις στις συναλλαγές σου με τον έξω κόσμο, οπότε μην κάνεις προγράμματα. Επιπλέον, κάτι ξαφνικό που θα συμβεί σε συγγενή σου θα σου πιστοποιήσει ότι τελικά όλα γίνονται σε αυτήν την ζωή. Κατά τα άλλα βέβαια μπορεί να αποκτήσεις ένα «διαστημικό» μέσον ή να μυηθείς σε ένα ιδιαίτερο γνωστικό αντικείμενο.

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους σου γνωρίζει κόσμο και κοσμάκη με την όποια αίσθηση μοναξιάς να εξαφανίζεται, το θέμα όμως είναι αν τελικά θα πρκύψει και κάτι ουσιαστικό πέρα από τις... αερολογίες! Μπορεί ακόμη να φας την ημέρα σου τριγυρνώντας σε διάφορα στέκια. Παράλληλα, η σύνοδος Δήμητρας-Ουρανού στον Ταύρο σηματοδοτεί απροσδόκητες καταστάσεις στα οικονομικά σου οπότε μην θεωρείς τίποτε σίγουρο. Αντίθετα αυτήν την περίοδο, οι συνήθεις διαδικασίες και οι κανόνες δεν ισχύουν, ευκαιρία λοιπόν για να κυνηγήσεις την έκπληξη. Επιπλέον, οι αγορές σου θα έχουν κάτι το «εξεζητημένο».

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει πληροφορίες για επενδύσεις ή αγοραστικές ευκαιρίες, εδώ είναι όμως που ισχύει το όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι! Ίσως πάλι να ξοδέψεις τα ωραία σου λεφτά για να ικανοποιήσεις τα καπρίτσια κάποιου/ας, που... μάλλον δεν ξέρει τι θέλει! Παράλληλα, η σύνοδος Δήμητρας-Ουρανού απέναντί σου σε καλεί να πεις το «ναι» στο διαφορετικό και σε οτιδήποτε δείχνει «αβέβαιο», αφού εκεί κρύβεται η επιτυχία! Αντίθετα, αν επιμείνεις στα δήθεν «σίγουρα» το πιθανότερο είναι να εκπλαγείς δυσάρεστα από μια ξαφνική αποχώρηση σε σχέση ή συνεργασία σου.

Τοξότης
Γενικά: Με την Σελήνη απέναντί σου η ζωή σου θα εμπλουτιστεί με περισσότερες επαφές και μετακινήσεις, κάτι βέβαια που θα σου εξάψει το ενδιαφέρον και θα καλύψει επαρκώς την τάση σου να... τσιμπολογάς από εδώ κι από εκεί, όσον αφορά όμως στην αξιοπιστία και την συνέπεια, σίγουρα... δεν είναι η μέρα τους! Παράλληλα, η σύνοδος Δήμητρας-Ουρανού στον Ταύρο σηματοδοτεί αλλαγές στα εργασιακά σου κι αν είσαι ελεύθερος/η να αποφασίσεις το τι θα κάνεις σε... συμφέρει να επιλέξεις κάτι που για την πλειοψηφία είναι ακατάλληλο και λάθος. Ίσως βέβαια να σε παρασύρουν οι ίδιες οι εξελίξεις.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους συνηγορεί σε επαφές και συζητήσεις γύρω από θέματα της δουλειάς σου, μακάρι όμως να είχαν όλοι την δική σου υπευθυνότητα. Αντίθετα η ευκολία με την οποία δίνονται υποσχέσεις είναι... αντιστρόφως ανάλογη με την πιθανότητα να πραγματοποιηθούν, οπότε κάνε τα κουμάντα σου μακριά από όλους αυτούς που σε... ζαλίζουν! Παράλληλα, με την σύνοδο Δήμητρας-Ουρανού στον Ταύρο να «πιάνει» τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, σίγουρα θα εκπλαγείς από την στάση κάποιων, άλλες φορές θετικά και άλλες… όχι! Όσο για την τύχη σου, άσε τα «φαβορί» και κυνήγα τις εκπλήξεις.

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους διεγείρει την περιέργειά σου και σε κάνει πιο ανοικτό/η σε γνωριμίες... ανάθεμα όμως κι αν θα μείνει κάτι τελικά επί της ουσίας! Το καλό της υπόθεσης βέβαια είναι ότι μπορεί να επωφεληθείς από κεράσματα ή/και το γενικά πανηγυρικό κλίμα και να την περάσεις ζάχαρη, ίσως όμως να γίνεις πιο ανάλαφρος/η κι επιπόλαιος/η σε συναισθηματικά θέματα! Παράλληλα, η σύνοδος Δήμητρας-Ουρανού στον Ταύρο σηματοδοτεί μια αλλαγή πορείας είτε στην καριέρα, είτε στα οικογενειακά σου και μένει να διαπιστωθεί αν θα είσαι εσύ εκείνος/η που θα την προκαλέσει ή απλά θα την... λουστείς!

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους σηματοδοτεί πολλά πέρα-δώθε στο σπίτι ή το γραφείο και σίγουρα θα υπάρξουν χαρούμενες και απροβλημάτιστες στιγμές, σε σχέση όμως με όλα εκείνα που θα... ήθελες να κρύψεις, μάλλον η ημέρα δεν σου ταιριάζει, ίσως μάλιστα να υποπέσεις και σε γκάφες! Παράλληλα, η σύνοδος Δήμητρας-Ουρανού στον Ταύρο προσδίδει στις επαφές και τις μετακινήσεις σου έναν παράδοξο όσο και απρόσμενο χαρακτήρα, ενώ μπορεί να συμβεί και κάτι ακραίο σε γείτονα ή συγγενή σου. Επιπλέον όμως είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα «προχωρημένο» μέσον ή να μυηθείς σε ένα ιδιαίτερο γνωστικό πεδίο.


astrology.gr