MY KTEO

Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Με την Σελήνη στους Διδύμους η ημέρα φαίνεται να έχει πολύ… κίνηση στα τηλέφωνα ή το διαδίκτυο, είτε για «σοβαρούς» λόγους, είτε όχι, ίσως όμως και να «το σκάσεις» κάπου εκεί… έξω, βρίσκοντας μια καλή πρόφαση! Προσπάθησε πάντως να μην αναλώνεσαι σε επουσιώδη θέματα και «κλέψε» χρόνο για την επιμόρφωσή σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Δήμητρας ευνοεί τα εργασιακά σου, είτε ψάχνεις για δουλειά, είτε προσβλέπεις στην βελτίωση των συνθηκών εργασίας σου και... μιλάμε για επίσημα πράγματα που σε κατοχυρώνουν. Επιπλέον, μπορεί να ενημερωθείς για θέματα υγείας και διατροφής.

Ταύρος
Γενικά: Με την Σελήνη στους Διδύμους, προέχει η κάλυψη αναγκών του σήμερα αλλά επειδή μαζί με την καταναλωτική σου διάθεση είναι πιθανό να «φουντώσει» και η... παραπληροφόρηση, μην βιαστείς να τρέξεις για να αγοράσεις κάτι που μπορεί και να μην είναι όπως σου παρουσιάζεται. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Δήμητρας σε φέρνει πιο κοντά με πρόσωπα που αγαπάς, ίσως μάλιστα να υπάρξουν και κάποιες «επίσημες» εξελίξεις νομικού χαρακτήρα. Επιπλέον συνηγορεί σε μια επιτυχία ή διάκριση ενός δικού σου ανθρώπου, από την οποία μάλιστα θα λάβεις το μερίδιο που σου αναλογεί.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να βρίσκεσαι σε διαρκή επαγρύπνηση και να ξεδιπλώσεις τις αρετές σου ώστε να αντεπεξέλθεις με επιτυχία στις προκλήσεις της ημέρας. Όσο εύκολο είναι όμως να επινοήσεις λύσεις σε πρακτικά θέματα, άλλο τόσο δύσκολο είναι να κατασταλάξεις σε σχέση με το τι θέλεις από την ζωή σου ή να συγκεντρωθείς στο έργο σου! Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Δήμητρας συνηγορεί σε ένα «σουαρέ», είτε στο σπίτι σου, είτε αλλού με συνδαιτυμόνες γνωστά πρόσωπα της κοινωνίας και σίγουρα κάτι μπορείς να βγάλεις από αυτό. Επιπλέον μπορεί να προχωρήσει μια μίσθωση ακινήτου.

Καρκίνος
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους σου ζητά να μην αμελήσεις θέματα σχετικά με την υγεία σου και μην πάει ο νους σου μόνον στον κορονοϊό, αφού το σύμπαν μπορεί να βρει κι άλλους πιο... απλούς τρόπους για να σε ταλαιπωρήσει, όπως για παράδειγμα μια μυϊκή ή νευρική ατονία! Κατά τα άλλα βέβαια, ένα όνειρο ή μια έντονη διαίσθηση θα σε βάλει στον σωστό δρόμο, ενώ μπορεί να πιάσουν και οι προσευχές σου! Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Δήμητρας συνηγορεί σε μια επίσημη συνεργασία με γείτονα ή συγγενή σου, ενώ μπορεί να κάνεις τα χαρτιά σου για μια υπόθεση ή/και ένα συμβόλαιο με πάροχο επικοινωνίας.

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους σε παροτρύνει να συμμετάσχεις σε μια παρέα ή συλλογική προσπάθεια, μένει ωστόσο να βγει και κάτι ουσιαστικό από αυτό αφού η γενική τάση είναι να λέγονται πολλά και να γίνονται ελάχιστα. Όσο για τις νέες φιλίες που θα κάνεις, στην πλειοψηφία τους είναι μάλλον αναξιόπιστες ως προς τις πληροφορίες και τις υποσχέσεις που σου δίνουν. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ήλιου-Δήμητρας ευνοεί τα οικονομικά σου και πέρα από τα αυξημένα έσοδά σου είναι πιθανό να προβείς σε μια συμφέρουσα ρύθμιση. Από εκεί και ύστερα καλό είναι να περιορίσεις την τάση σου να «μεγαλοπιάνεσαι»!

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους σηματοδοτεί πρωτοβουλίες και δρώμενα που έχουν μεν ενδιαφέρον αλλά και μπόλικη... φύρα, εξ αιτίας του ότι οι λοιποί/ες συμμετέχοντες λένε πολλά αλλά κάνουν ελάχιστα. Ωστόσο, η επιτυχής διεκπεραίωση των υποθέσεων σου θα προσθέσει πολλούς «πόντους» στο ενεργητικό σου, αφού το τετράγωνο Ήλιου-Δήμητρας σηματοδοτεί την ανάδειξη σου, είτε στο κοινωνικό σύνολο, είτε σε έναν πιο στενό κύκλο και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να θέσεις τις βάσεις για μια ακόμη καλύτερη συνέχεια, μέσα από την δικτύωσή σου με πρόσωπα που έχουν τα... γένια και τα χτένια!

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους θα πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, χωρίς ωστόσο να έχουν πάντα κάποιον συγκεκριμένο σκοπό, εκτός ίσως από την ενημέρωση σου για τα τεκταινόμενα στις ζωές των άλλων! Φυσικά υπάρχει και το διάβασμα κι αν μείνεις μέσα δεν έχεις παρά να εντρυφήσεις σε ότι σε ενδιαφέρει. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Δήμητρας σηματοδοτεί παρασκηνιακές ενέργειες ή/και μια συμφωνία κάτω από το τραπέζι, που θα κάνει καλό στις δουλειές σου. Επιπλέον μπορεί να μάθεις κάτι που θα σου «ανοίξει τα μάτια» ή θα σε απελευθερώσει ψυχολογικά.

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους βάζει σε πρώτο πλάνο οικονομικά θέματα κι ίσως κάποια στιγμή χρειαστεί η... έξυπνη παρέμβαση σου, είτε για να «αρπάξεις» μια ευκαιρία, είτε για να αποτρέψεις μια επερχόμενη ζημιά. Μερικά έξοδα ωστόσο είναι ή θα γίνουν επιβεβλημένα, εξ αιτίας των άλλων, που δεν έχουν το δικό σου ένστικτο! Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Δήμητρας δίνει μια νέα δυναμική στις φιλίες σου, από τις οποίες μάλιστα μπορείς να αποκομίσεις οφέλη και εξυπηρετήσεις. Επιπλέον μια «υψηλή» γνωριμία ή ένας συλλογικός φορέας θα συνδράμει στα σχέδιά σου για μια καλύτερη ζωή.

Τοξότης
Γενικά: Με την Σελήνη απέναντί σου, θα χρειαστεί να βάλεις και τους «άλλους» στο πλάνο σου, ωστόσο αν συνεργαστείς ή συμφωνήσεις σε κάτι, μην βάλεις «σφιχτούς» όρους, αφού στην συνέχεια θα υπάρξουν διακυμάνσεις και εναλλαγές των δεδομένων και θα απαιτηθεί ευελιξία. Ίσως μάλιστα κάποια πράγματα να γίνουν και παρασκηνιακά, είτε πρόκειται για δικές σου πρωτοβουλίες, είτε για την στήριξη άλλων στις προσπάθειές σου. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ήλιου-Δήμητρας συνηγορεί στην αναγνώρισή σου στα «μάτια» της κοινωνίας. Επιπλέον, αν έχεις κάποιο πρόβλημα, μπορείς να απευθυνθείς σε ένα ισχυρό πρόσωπο.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους συνηγορεί σε μια κινητικότητα στην δουλειά σου, με τα λόγια ωστόσο να είναι πολλά περισσότερα των... έργων! Επιπλέον σε θέματα σωματικής ή/και ψυχικής ευεξίας, κάνε ότι χρειαστεί για να είσαι εσύ καλά και οι άλλοι/ες καλύτερα! Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Δήμητρας φέρνει επαφές «υψηλού επιπέδου» ή/και διεργασίες που σχετίζονται με σπουδές, ταξίδια αλλά κι ένα νομικό ζήτημα. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις ένα μήνυμα μεγάλης αξίας για τις δουλειές σου ή να προβείς σε προωθητικές ενέργειες που θα κάνουν την φίρμα σου να ακουστεί μέχρι τα... πέρατα της γης!

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους σηματοδοτεί μια συναισθηματική αστάθεια, που καθιστά εξαιρετικά... αμφίβολη την προσωπική σου ζωή, σίγουρα όμως θα σε φέρει σε επαφή με άτομα με τα οποία μπορείς να συζητήσεις και να ανταλλάξεις απόψεις χωρίς να σε δεσμεύει κάτι. Όσον αφορά δε στις υποσχέσεις που θα δοθούν, είναι μόνον για τα... μάτια του κόσμου! Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ήλιου-Δήμητρας ευνοεί τα οικονομικά σου και είτε κερδίσεις κάτι, είτε λάβεις εγγυήσεις από κάποιον/α, το βέβαιο είναι ότι θα ανάψει το «πράσινο φως» για να αποκτήσεις ότι σου λείπει κι ακόμα περισσότερα.

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει μια αυξημένη κινητικότητα στο σπίτι ή/και την οικογένειά σου, που μπορεί να οφείλεται είτε σε μια έκτακτη φιλοξενία, είτε στην δική σου μετάβαση κάπου αλλού. Επιπλέον «παίζει» να αναδιαμορφώσεις τον χώρο σου, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν συζητήσεις γύρω από περιουσιακά θέματα. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Δήμητρας συνηγορεί σε μια ουσιαστική πρόοδο μέσω των δημοσίων σχέσεων σου που σήμερα είναι το «κλειδί» για την επιτυχία σου. Επιπλέον, συμβάλλει θετικά σε συμφωνίες ή συνεργασίες αλλά και στην εξέλιξη μιας νομικής υπόθεσής σου.


astrology.gr