MY KTEO

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

Χριστοπούλου, Παπαγεωργίου και Ηλιάκη απαντούν για τα όσα γράφτηκαν περί ποινικής δίωξης


Ποινική δίωξη σε βάρος της Έλενας Χριστοπούλου, της Μαρία Ηλιάκη και της Ηλιάνα Παπαγεωργίου ασκήθηκε από τον εισαγγελέα Εφετών, μετά την μήνυση που είχε υποβάλει ο Πάνος Καλλίτσης για απόπειρα απάτης, στο πλαίσιο της ψευδούς αγωγής, όπως ανέφερε πριν από λίγε ημέρες ο δικηγόρος Νίκος Αγαπηνός στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Το πρωί της Παρασκευής, η εκπομπή το «Πρωινό» δημοσίευσε την απάντηση της Έλενας Χριστοπούλου μέσα από την επιστολή της δικηγόρου της, στην οποία, υποστηρίζει ότι από το 2017 δεν έχει μιλήσει για τη συγκεκριμένη υπόθεση περιμένοντας την απόφαση της δικαιοσύνης.

«Δεν δημοσιοποίησα τα προσωπικά μας δεδομένα αλλά δεν επιθυμώ η στάση μου αυτή να ερμηνευθεί ως ένδειξη τυχόν αποδοχής όσα δημοσιεύονται στα μέσα ενημέρωσης τις τελευταίες ημέρες. Το λόγο θα έχει η δικαιοσύνη»,  ήταν ουσιαστικά η απάντηση της Έλενας Χριστοπούλου.

Μέσω των δικηγόρων τους απάντησαν όμως και οι εμπλεκόμενες ως μάρτυρες, Μαρία Ηλιάκη και Ηλιάνα Παπαγεωργίου.  

Η Μαρία Ηλιάκη απάντησε μεταξύ άλλων: «Απέχω συνειδητά από τη δημοσιοποίηση των θέσεών μου και έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη».

Ενώ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε μεταξύ άλλων: «Αμφισβητείται η αξιοπρέπεια και το ήθος μου. Ωστόσο απέχω συνειδητά από τη δημοσιοποίηση των θέσεών μου».

Να θυμίσουμε ότι το 2018 η Έλενα Χριστοπούλου κατέθεσε μήνυση στο Πάνο Καλλίτση ζητώντας τα προσωπικά της είδη από το σπίτι στο οποίο διέμεναν με τον πρώην σύζυγό της. Την ίδια χρονιά, κάνει όμως και ο Πάνος Καλλίτσης μήνυση στην Έλενα Χριστοπούλου για απάτη αλλά και για ψευδορκία στους μάρτυρες της Έλενας Χριστοπούλου, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Μαρία Ηλιάκη.

Αρχικά απορρίφθηκε. Αλλά τώρα σε δεύτερο βαθμό η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών έρχεται  για να καλέσει εκ νέου την Έλενα Χριστοπούλου με ποινική δίωξη τόσο εκείνη όσο και τους μάρτυρες που είχαν καταθέσει υπέρ της Έλενας Χριστοπούλου, δηλαδή η Μαρία Ηλιάκη και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

 
govastileto.gr