MY KTEO

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σκαφών τύπου Laser Radial Ανδρών – Νέων Ανδρών U19 & Εφήβων U17 2 – 4 Οκτωβρίου στην Χαλκίδα


Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χαλκίδας (Ι.Ο.Χ.),  ανέλαβε και την διοργάνωση του «Πανελληνίου Πρωταθλήματος σκαφών τύπου Laser Radial Ανδρών – Νέων Ανδρών U19 & Εφήβων U17», μετά την επιβράβευσή του από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (Ε.Ι.Ο.), για την Επιτυχή Διοργάνωση στις 24–25 Ιουλίου 2020 του «Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας Κεντρικής Ελλάδας 2020 σκαφών τύπου Optimist & Laser 4.7» και για το Σχολαστικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο Πρόληψης έναντι του COVID-19.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 4 Οκτωβρίου του 2020, στις εγκαταστάσεις του Ι.Ο.Χαλκίδας στην θέση «βουρκάρι» στην περιοχή «Πάρκο του Βούρκου» στην Χαλκίδα, σε θαλάσσιο στίβο της ευρύτερης θαλάσσιας περιοχής του Ι. Ο. ΧΑΛΚΙΔΑΣ στο Νότιο Ευβοϊκό Κόλπο, με πρωταγωνιστές τους Αθλητές Ιστιοπλόους με τα ατομικά σκάφη τους.

Αναμένεται η συμμετοχή τουλάχιστον 65 αθλητών μετά των προπονητών τους, από ομίλους όλης της Ελληνικής Επικράτειας.

Η Πανελλήνια Αθλητική αυτή Διοργάνωση, Διεξάγεται σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, έκτακτων μέτρων πρόληψης και περιορισμού της διάδοσης του Κορωνοϊού (COVID-19), σε αυστηρά ελεγχόμενο ανοικτό & κλειστό χώρο μόνον για τους συμμετέχοντες αθλητές, προπονητές και το Προσωπικό της διοργάνωσης, στη στεριά και την θάλασσα.

Το τριήμερο των αγώνων Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή από τις 12:00 έως και τις 17:00 μ.μ., μπορούν οι συμπολίτες μας να το απολαύσουν τους ξεχωριστούς αυτούς όμορφους & θεαματικούς αγώνες σε θαλάσσιο στίβο του Νότιου Φυσικού Λιμένα Χαλκίδας, από την Γέφυρα του Ευρίπου, ή την καλωδιακή μεγάλη κρεμαστή Γέφυρα ή και από άλλα σημεία των ακτών της πόλης μας, ενισχύοντας έστω και με αυτόν τον τρόπο, την προσπάθεια και των Χαλκιδέων Αθλητών.

- Ο -

Πρόεδρος του Δ.Σ.

Ι. Ο. Χαλκίδας

Στενός  Αναστάσιος