MY KTEO

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

Για δεύτερη εβδομάδα στην εκπομπή Φως στο Τούνελ ο θάνατος του Βαγγέλη Σαλή από τα Ψαχνά- Στο 2ο Ανακριτικό Τμήμα Χαλκίδας η υπόθεση


Για δεύτερη εβδομάδα η εκπομπή Φως στο Τούνελ και η Αγγελική Νικολούλη ασχολήθηκε με την υπόθεση του άτυχου 33χρονου αγρότη Βαγγέλη Σαλή από την Καστέλλα ο οποίος δηλητηριάστηκε πριν από 4,5 περίπου χρόνια. Η Αστυνομία τότε είχε κάνει λόγο για αυτοκτονία και η υπόθεση είχε μπει στο αρχείο. Πλέον η υπόθεση άνοιξε ξανά και την έχει αναλάβει το 2ο Ανακριτικό Τμήμα Χαλκίδας.

Στη χθεσινή εκπομπή μίλησε ένας νεαρός με τον οποίο είχε τρακάρει λίγες ώρες πριν το θάνατό του ο άτυχος 33χρονος Βαγγέλης Σαλής. Όπως είπε ο νεαρός ο οποίος μετά το ατύχημα νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, πληροφορήθηκε το θάνατο του Βαγγέλη Σαλή μετά από μία εβδομάδα. Όταν πήγε στην Αστυνομία να καταθέσει και ρώτησε τον Αστυνομικό τι συνέβη στον Σαλή εκείνος του απάντησε «τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια», εννοώντας ότι μπήκε μέσα στην αποθήκη η οποία ήταν γεμάτη φυτοφάρμακα να φάει και δηλητηριάστηκε. Επίσης αναφέρθηκε και στα κουτσομπολιά που κυκλοφόρησαν ότι οδηγήθηκε ο Σαλής στην αυτοκτονία γιατί ο νεαρός που είχε χτυπήσει στο ατύχημα τον εκβίαζε. Ο νεαρός ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε εκβίασε τον άτυχο 33χρονο και μάλιστα ενώ θα μπορούσε, δεν στράφηκε κατά των κληρονόμων για να αποζημιωθεί.

Η Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε και στη χήρα του Σαλή, η οποία δεν θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια και όπως τόνισε η κα Νικολούλη πρόκειται για μία γυναίκα η οποία ταλαιπωρήθηκε πολύ και θέλει και αυτή να λάμψει η αλήθεια.

Στην εκπομπή μίλησε και ο ιδιοκτήτης του café από το οποίο πήρε καφέ ο άτυχος 33χρονος λίγη ώρα πριν πεθάνει. Όπως είπε, «ήταν μια χαρά, ήταν μέσα στα χαμόγελα, πήρε καφέ και έφυγε. Μετά από λίγη ώρα έμαθα ότι αυτοκτόνησε. Αποκλείεται», είπε ο ιδιοκτήτης του café. «Δεν είχε λόγο να αυτοκτονήσει. Αν ήταν να αυτοκτονήσει αυτός ο άνθρωπος, θα έπρεπε να έχουμε αυτοκτονήσει όλοι. Αυτοκτονία; Ούτε μία εβδομάδα δεν κράτησε αυτή η εκδοχή στα Ψαχνά», είπε ο ιδιοκτήτης της καφετέριας.