MY KTEO

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το θάνατο του 33χρονου Βαγγέλη Σαλή από τα Ψαχνά στην εκπομπή «Φως στο τούνελ»- Η δικαιοσύνη αποδέχεται πως πρόκειται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως


Το «Τούνελ» «ξέθαψε» τη σκοτεινή υπόθεση του νεαρού πατέρα στα Ψαχνά, του 33χρονου Βαγγέλη Σαλή, ο οποίος τον Μαιο του 2016 είχε βρεθεί σε αποθήκη στην Καστέλλα, σε χωράφι του, με ένα μπουκάλι φυροφάρμακο δίπλα του, από αλλοδαπό εργάτη που δούλευε στα χωράφια του. Η πόρτα ήταν κλειδωμένη και το κλειδί ήταν πεταμένο λίγα μέτρα μακριά μέσα στα χόρτα. Ο αλλοδαπός τον μετέφερε στην καρότσα του αγροτικού, ενώ ήταν ακόμα ζωντανός, με σκοπό να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο. Τα κλειδιά του αυτοκινήτου όμως δεν υπήρχαν πουθενά και τελικά τα εντόπισαν κάτω από το πατάκι του οδηγού, σημείο, που όπως ακούστηκε χθες στην εκπομπή από συγγενικά του πρόσωπα δεν συνήθιζε να τα βάζει.  Η αστυνομία από την πρώτη στιγμή απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια. Απέδωσε τον θάνατό του σε αυτοκτονία με φυτοφάρμακο. Όμως η μητέρα και ο αδερφός του δεν πίστεψαν ποτέ ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Όπως υποστηρίζουν δεν είχε κανέναν απολύτως λόγο να βάλει τέλος στην ζωή του, αφού δεν αντιμετώπιζε προβλήματα.

Να σημειωθεί ότι άλλο δηλητήριο βρέθηκε στο στομάχι του άτυχου 33χρονου και άλλο ήταν αυτό που υπήρχε στο μπουκάλι που βρέθηκε δίπλα του.   

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση έκανε λόγο η οικογένεια από την αρχή, αφού τα κενά στην υπόθεση είναι πολλά…

Ο 33χρονος είχε γίνει πατέρας 40 μέρες πριν πεθάνει.

Ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Γώγος τόνισε πως υπάρχουν ελλείψεις και μεγάλα κενά. Πως είναι δυνατόν να μπήκε στην αποθήκη και να κλειδώθηκε απ΄έξω μόνος του και το κλειδί να είναι πεταμένο μέσα σε χόρτα λίγα μέτρα πιο μακριά. Όπως είπε η δικαιοσύνη αποδέχεται πως πρόκειται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.