MY KTEO

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

7 tablets δώρισε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων στο Γυμνασίου Αλιβερίου


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Αλιβερίου στο πλαίσιο της παραγωγικής του συνεργασίας με τη Διεύθυνση και το Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου και έχοντας συνείδηση του κρίσιμου ρόλου του, ως μέλους της σχολικής κοινότητας και συντελεστή των όρων που διαμορφώνονται σε  αυτήν,  παρέχει δωρεά 7 tablets (Τ3 10 ROM32G  και RAM2GB WIFI με πρόσβαση στο διαδίκτυο) στο σχολείο.

Τα tablets δωρίζονται στο σχολείο και είναι πλέον περιουσία του σχολείου την οποία θα διαχειριστεί ανάλογα, καθώς υπάρχουν μαθητές που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να προμηθευτούν laptop ή tablet προκειμένου να συμμετάσχουν στα εξ αποστάσεων μαθήματα ή και κάποιες οικογένειες έχουν παραπάνω από ένα παιδί στο σπίτι. 

Μετά το πέρας των μαθημάτων εξ αποστάσεως, τα tablets θα επιστραφούν στο σχολείο από τους μαθητές και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορες ανάγκες του σχολείου.

Η δαπάνη της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από το ταμείου του συλλόγου που είναι χρήματα από τις συνδρομές των γονέων. 

"Έτσι πιστεύουμε ότι συμβάλουμε  καθοριστικά  ώστε όλοι να έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής στην εκπαίδευση, μέσω διαδικτύου, που πραγματοποιεί το Υπουργείο Παιδείας αυτή τη περίοδο" δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σταύρος Κιούσης.