MY KTEO

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Επίσκεψη του Υπουργού Υγείας στο Νέο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, συνοδευόμενος από τη Δημάρχο Χαλκιδέων


Tο Nέο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας επισκέφθηκε σήμερα το πρωί, Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020, ο Υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας, συνοδευόμενος από τη Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

Ο κ. Υπουργός, μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε τη Δήμαρχο για τις αποτελεσματικές ενέργειες και τη

συμβολή του Δήμου στην άμεση ολοκλήρωση του δρόμου και του συστήματος ύδρευσης για το Νέο Νοσοκομείο, το οποίο σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Υπουργείο Πολιτισμού, λειτούργησε με γρήγορους ρυθμούς, αποτελώντας σήμερα έναν από τους βασικούς πυλώνες στην αντιμετώπιση του κορονοϊού, με τις ΜΕΘ και τις ΜΑΦ που διαθέτει.

“ Μέσα σε αυτές τις πολύ δύσκολες υγειονομικές συνθήκες, μπορούμε να νιώθουμε ικανοποίηση για τον τρόπο που λειτουργεί το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας. Αυτό σχετίζεται με το ιατρικό, νοσηλευτικό και όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου που είναι στην πρώτη γραμμή καθώς και με το γεγονός ότι επιτέλους το Νοσοκομείο στεγάζεται σε αυτές τις σύγχρονες εγκαταστάσεις. Όλοι οι φορείς, αρχικά ο Υπουργός, η Αυτοδιοίκηση α’ και β’ βαθμού και φυσικά η Διοίκηση του Νοσοκομείου, λειτουργούμε με απόλυτη συνεργασία, ώστε τα οποιαδήποτε ζητήματα να λύνονται. Το Νοσοκομείο Χαλκίδας είναι στη μάχη και κατά του κορονοϊού πανελλαδικά, στη διάθεση όλης της Ελλάδας κι αυτό που είναι μείζον είναι να επανδρώνεται επαρκώς. Ήδη έχουν γίνει μεγάλες προσπάθειες για τη στλέχωσή του. Σε ένα τεχνικά άρτιο Νοσοκομείο, το βασικό είναι να έχουμε και το απαραίτητο ανθρώπινο δυναμικό, ώστε να το υποστηρίξει στο 100%, ειδικά στις συνθήκες αυτές.”, δήλωσε σχετικά η Δήμαρχος Χαλκιδέων.