MY KTEO

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία από το Σύλλογο Ιατρικών Επισκεπτών Φαρμακουπαλληλων Αν. Στερεάς- Εύβοιας

 


Δεύτερο lock down δυστυχώς και βέβαια η απειλή δεν είναι μόνο ο COVID 19 , αλλά και η δυσμενής οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει αρκετοί συνάνθρωποι μας. Με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης , ιδιαίτερα σε αυτή την δύσκολη κατάσταση που διανύουμε , ο Σύλλογος Ιατρικών Επισκεπτών Φαρμακουπαλληλων Αν. Στερεάς Εύβοιας συνεχίζει τις κοινωνικές του δράσεις και τη στήριξη στους συνανθρώπους μας. Αυτή τη φορά συγκεντρώνουμε παιχνίδια καινούργια ή σε άριστη κατάσταση για όλα εκείνα τα παιδιά που φέτος δεν θα είχαν την δυνατότητα να προμηθευτούν !!!

Όσοι δεν έχουν την δυνατότητα αυτά τα Χριστούγεννα να προμηθευτούν παιχνίδια για τα παιδιά τους , όπως και εκείνοι που έχουν παιχνίδια σε άριστη κατάσταση ή έχουν την δυνατότητα αγοράς παιχνιδιών για παιδιά ανεξάρτητου ηλικίας ή φύλλου μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας με προσωπικό μήνυμα στη σελίδα του συλλόγου στο fb , στέλνοντας sms στο τηλ : 6981882788
ή e-mail : siefase@yahoo.com.
Τα φετινά Χριστούγεννα ας ζεστάνουμε με αυτή την πράξη αγάπης τις καρδιές των παιδιών και ας τα κάνουμε να χαμογελάσουν !!!
Γίνε φέτος ΕΣΥ ο Άγιος Βασίλης των παιδιών που έχουν ανάγκη