MY KTEO

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

ΕΞΕΛΙΞΗ: Το πρώτο εξιδεικευμένο γραφείο στην πόλη που προσφέρει ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Συμβουλευτικής, Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Διαχείρισης Σταδιοδρομίας


Στην ΕΞΕΛΙΞΗ προσφέρουμε ένα μεγάλο εύρος καινοτόμων προγραμμάτων και εξατομικευμένων υπηρεσιών Συμβουλευτικής, Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Διαχείρισης Σταδιοδρομίας.

Τα προγράμματά μας είναι σχεδιασμένα για να εξυπηρετούν τις ανάγκες του κάθε ατόμου

ξεχωριστά και να δίνουν λύσεις ιδιαίτερα σε ανθρώπους που νιώθουν προβληματισμένοι και αδύναμοι να αντιμετωπίσουν το διαρκώς μεταβαλλόμενο εργασιακό τοπίο.

Σκοπός  μας είναι να σας βοηθήσουμε να λάβετε τις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές αποφάσεις εκείνες που σας εκφράζουν για να σχεδιάσετε τη σταδιοδρομία σας.

Στόχος μας είναι η επαγγελματική σας επιτυχία !

Απευθυνόμαστε σε :

-           Μαθητές ( Γυμνασίου, Λυκείου),

-           Φοιτητές και σπουδαστές,

-           Άνεργους που επιθυμούν να ενταχθούν ή να επανενταχθούν στην αγορά εργασίας,

-           Εργαζόμενους για τη δια βίου διαχείριση της σταδιοδρομίας τους ή για ενδεχόμενη αλλαγή σταδιοδρομίας,

-           Επιχειρηματίες,

-           Γονείς που επιθυμούν να κατανοήσουν και να βοηθήσουν τις ανάγκες των εφήβων και θέλουν να στηρίξουν ουσιαστικά τις αποφάσεις τους,

-           Ευάλωτες κοινωνικά ομάδες.

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες είναι :

-           Συμβουλευτική , Επαγγελματικός Προσανατολισμός και Διαχείριση Σταδιοδρομίας

Στην ΕΞΕΛΙΞΗ σχεδιάζουμε και σας προσφέρουμε οργανωμένες και συστηματικές διαδικασίες Συμβουλευτικής, σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να σας βοηθήσουμε να αναπτυχθείτε επαγγελματικά και να προετοιμαστείτε για τη μελλοντική σας σταδιοδρομία.

-           Συμβουλευτική Επιχειρηματικότητας


Στην ΕΞΕΛΙΞΗ σας παρέχουμε την κατάλληλη συμβουλευτική καθοδήγηση με στόχο την υλοποίηση των επιχειρηματικών σας ιδεών και πρωτοβουλιών.

-           Οργάνωση και Διαχείριση Προσωπικού επιχειρήσεων

Στην ΕΞΕΛΙΞΗ αναλαμβάνουμε την διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού της επιχείρησής σας, σύμφωνα με τις αρχές οργάνωσης των ανθρωπίνων πόρων. Σχεδιάζουμε προγράμματα αξιολόγησης και εκπαίδευσης του προσωπικού της επιχείρησης, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην επιτυχία της επιχείρησης.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Η εξυπηρέτηση πελατών αποτελεί ένα από τα βασικά στάδια της αλυσίδας αξίας των επιχειρήσεων.  Συμβάλλει στη δημιουργία ευχαριστημένων πελατών που είναι κλειδί επιτυχίας για όλες τις επιχειρήσεις. Στην ΕΞΕΛΙΞΗ σας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την εξυπηρέτηση των πελατών σας με σκοπό την αύξηση της κερδοφορίας σας.

-           Συμβουλευτική Γονέων

Λόγω των ταχύρρυθμων κοινωνικών και οικονομικών αλλαγών στη ζωή των ανθρώπων, οι περισσότεροι γονείς ζουν αμφιταλαντευόμενοι μεταξύ άγνοιας και ενοχής όσον αφορά τη σχέση τους με τα παιδιά τους . Στην ΕΞΕΛΙΞΗ έχουμε σαν σκοπό την  στήριξη και την παροχή βοήθειας στους γονείς προκειμένου να αναγνωρίσουν και να κατανοήσουν τη φύση των προβλημάτων που καλούνται να αντιμετωπίσουν σε σχέση με τα παιδιά τους.

-           Διαπολιτισμική Συμβουλευτική

Στην ΕΞΕΛΙΞΗ  βοηθάμε  άτομα που έχουν ιδιαίτερες ανάγκες να αναγνωρίσουν τις απαιτήσεις του περιβάλλοντος στο οποίο βρίσκονται και να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα

-           Σύνταξη Βιογραφικού και Συνοδευτικής Επιστολής


Στην ΕΞΕΛΙΞΗ
συντάσσουμε το Βιογραφικό σας και τη Συνοδευτική Επιστολή για εσάς φροντίζοντας να προβάλουμε τα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά σας επιτεύγματα, αφού αυτή είναι η πρώτη ευκαιρία που έχετε για να εντυπωσιάσετε τον μελλοντικό σας εργοδότη.

-           Προετοιμασία Συνέντευξης

Στην ΕΞΕΛΙΞΗ σας προετοιμάζουμε κατάλληλα για την επαγγελματική σας συνέντευξη για να την αντιμετωπίσετε με σιγουριά και αυτοπεποίθηση . 

Βύρωνος 4 Χαλκίδα

Τηλ. Επικοινωνίας 6937455986