MY KTEO

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής


Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου,  θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης κεκλεισμένων των θυρών λόγω των  έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Αλιβερίου, στις 10/11/2020, ημέρα Τρίτη   και ώρα  12:30 μ.μ.   προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω  θέματα  της  ημερήσιας διάταξης:

1.1. Λήψη απόφασης τροποποίησης προϋπολογισμού οικ. έτους 2020.

1.2. Λήψη απόφασης περί έγκριση διενέργειας ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την εκτέλεση της προμήθειας «Προμήθεια απορριμματοφόρου οχήματος του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου», έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και των όρων διακήρυξης.

1.3. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της υπ΄αριθ. 36/20 απόφασης του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου με θέμα: “Υποβολή αιτήματος για έκτακτη επιχορήγηση του ΝΠΔΔ από τον Δήμο Κύμης Αλιβερίου.

 

 

1.4. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της υπ΄αριθ. 37/20 απόφασης του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου με θέμα: «Έγκριση πορείας εκτέλεσης προϋπολογισμού Α τριμήνου 2020».

 

 

1.5. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της υπ΄αριθ. 38/20 απόφασης του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου με θέμα: «Έγκριση πορείας εκτέλεσης προϋπολογισμού Β τριμήνου 2020».

 

 

1.6. Λήψη απόφασης περί έγκρισης παράτασης προθεσμίας του έργου: «Ανάπλαση Παζαριού Αυλωναρίου».

 

 

1.7. Λήψη απόφασης περί έγκρισης παράτασης προθεσμίας του έργου:            «Κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης Τ.Κ Πυργίου, Τ.Κ Δύστου, Τ.Κ Βρύσης (2),  Τ.Κ Πετριών (2), Τ.Κ. Αχλαδερής.

 

 

1.8. Λήψη απόφασης περί απόδοσης λογαριασμού για απαλλαγή υπολόγου (Δήμου Νικόλαου) από έκδοση ΧΕΠ προπληρωμής ΔΕΔΔΗΕ.