MY KTEO

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Με συμμετέχοντες από Ελλάδα, Γερμανία και Ιράν πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή διάλεξη με θέμα «Μελανές Οπές και η Αιχμαλωσία του Φωτός»


Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020, η δεύτερη διαδικτυακή διάλεξη, με θέμα «ΜΕΛΑΝΕΣ ΟΠΕΣ ΚΑΙ Η ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ» με τον Ερευνητή στον Τομέα Αστροφυσικής, Αστρονομίας, Μηχανικής και Επιστημονικό Υπεύθυνο της Εστίας Γνώσης Χαλκίδας, Αντώνη Αντωνίου.  Όπως και η πρώτη ήταν και αυτή στα πλαίσια ενός γενικότερου  κύκλου τέτοιων διαλέξεων-συζητήσεων με τον γενικό τίτλο «ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ», που αποτελεί  πρωτοβουλία του Ματθαίου Ψαραδάκη και ομάδας φοιτητών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου. 

Ο Αντώνης Αντωνίου ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν από διάφορα μέρη της χώρας στην χθεσινή διάλεξη – συζήτηση και συνέβαλλαν καθοριστικά στην επιτυχία της. Συμμετείχαν άτομα από την Χαλκίδα, το  Αλιβέρι, την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, τον Πόρο, την Κοζάνη, την Καστοριά, το Καρπενήσι αλλά και από  άλλες περιοχές της χώρας, καθώς και από την Γερμανία και το Ιράν. 

«Εκφράζω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου σε όλους τους φίλους από διάφορα μέρη της χώρας που συμμετείχαν στην χθεσινή διάλεξη – συζήτηση και συνέβαλλαν καθοριστικά στην επιτυχία της.  Συμμετείχαν φίλοι από την Χαλκίδα, το  Αλιβέρι, την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, τον  Πόρο,  την Κοζάνη, την Καστοριά, το Καρπενήσι αλλά και από  άλλες περιοχές της χώρας που σίγουρα μου διαφεύγουν. Ιδιαίτερες ευχαριστίες όμως και στους φίλους από την Γερμανία αλλά και από το Ιράν που, συμμετείχαν επίσης. Μεγάλη μου τιμή. Να είστε όλοι και όλες πάντα καλά και προχωράμε δυνατά  με υπομονή, κουράγιο, χαμόγελο και αισιοδοξία!» ανέφερε ο κ. Αντωνίου. 

Η επόμενη διάλεξη-συζήτηση προγραμματίζεται για το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου. Λεπτομέρειες σε επόμενη ανάρτηση.