MY KTEO

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Αυτά τα μηνύματα θα «ανάψουν» αμέσως τον σύντροφο σου!

 


Ξεκίνησες να βγαίνεις με κάποιον περνάτε τέλεια στα ραντεβού, αλλά θέλεις να υπάρχει μια seχy διάθεση όταν μιλάτε; Θέλεις στη σχέση σου να υπάρχει πάντα λίγος εpωτισμός για να του κρατάς το ενδιαφέρον; Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα να μάθεις πως να στέλνεις τα σωστά “καuτά” μηνύματα που σίγουρα θα τον ανάψουν. Μπορεί το λεγόμενο seχting να σου φαίνεται περίεργο ή να πιστεύεις ότι δεν το κάνεις σωστά, αλλά εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Είτε πρόκειται για κάποιον που θέλεις απλά να περάσεις καλά, είτε για τον έναν και μοναδικό, παρακάτω θα βρεις τις τεχνικές αλλά και προτάσεις για αυτά που θα τον κάνουν να σε θέλει εδώ και τώρα. Για πάμε να δούμε ποια είναι αυτά τα μηνύματα που σίγουρα θα ανάψουν φωτιές!

 

Καuτά” μηνύματα που θα τον εξιτάρουν!

 

1. Ξεκίνα αργά

Στην αρχή ξεκίνα φλερτάροντας. Στείλε κάτι γλυκό- όχι υπερβολικά γλυκό- και περίμενε να δεις πως θα απαντήσει. Έπειτα ξεκίνα σιγά σιγά να χτίζεις την κουβέντα πηγαίνοντας όλο και περισσότερο προς το πονηρό κομμάτι. Τονίζω και πάλι ότι δεν χρειάζεται να βιαστείς, πάρε το χαλαρά. Μην ξεχνάς ότι έχεις όλη την μέρα μπροστά σου και ότι το καλό πράγμα αργεί να γίνει- φυσικά όλα με μέτρο, μη βαρεθεί ο άνθρωπος να περιμένει.

2. Παίξε με το μυαλό του

Οι άντρες λατρεύουν να παίζεις με τη φαντασία τους. Πες του τι φοράς, τι θα ήθελες να του κάνεις. Περιέγραψε του τα έτσι ώστε να του δώσεις την πλήρη εικόνα και αίσθηση του τι πρόκειται ή τι θα του έκανες αν ήταν εκεί. Είναι στο σημείο που θα πρέπει να αφήσεις λίγο τις ντροπές και να βγάλεις τον πιο αισθησιακό εαυτό σου.

 

3. Συνέχιζε να χτίζεις την κουβέντα

 

Όσο περνά η ώρα, τόσο πιο πολύ τον ανάβεις. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να κλιμακώνεις κατά τέτοιο τρόπο την συζήτηση για να μην κάνεις “κοιλιά” στο καλύτερο σημείο. Κάνε τα μηνύματα σου πιο seχy και πιο επιθετικά όσον αφορά το τι ζητάς και τι θέλεις να κάνετε. Που ξέρεις μπορεί να τον καταφέρεις να τα παρατήσει όλα και να έρθει εκείνη τη στιγμή.

 

4. Κόψε αντιδράσεις

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σου τονίσω κάτι σημαντικό. Πρέπει να μάθεις να κρίνεις το τρόπο που απαντάει. Το πόσο χρόνο του παίρνει να απαντήσει, το πως θα απαντήσει και κατά συνέπεια τι διάθεση έχει. Αν έχει δουλειά και είναι στρεσαρισμένος σίγουρα δε θα έχει τον χρόνο για όλο αυτό το παιχνίδι. Μπορεί να υπάρξουν και φορές που απλά δεν έχει και τόση διάθεση να το κάνει- ναι, είναι σπάνιο αλλά συμβαίνει.

 

5. Κάνε τον να σε παρακαλάει

Κάνε τον να σε παρακαλάει. Προκάλεσε τον, πείραξε τον και κάνε τον να σου ζητάει να του πεις τι φοράς ή αν “παίζεις” με τον εαυτό σου. Πίστεψε με θα είναι το μόνο που θα έχει στο μυαλό να τον βασανίζει- εξιτάρει. Θα τον πας σε άλλη διάσταση!

 

6. Στείλε εικόνες

Έχουμε 2017 και όλα επιτρέπονται. Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείς να στείλεις την εικόνα σου εύκολα και γρήγορα. Αν είσαι άνετη με κάτι τέτοιο, τότε πόζαρε με νάζι στο κινητό σου μπροστά και στείλε του μια φωτογραφία σου. Το πόσο πρoκλητική και αποκαλυπτική θα είναι το επιλέγεις εσύ.