MY KTEO

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Η απάντηση του Γιώργου Καράβα στις αιχμές της Ηλιάνας Παπαγεωργίου


Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε ο Γιώργος Καραβάς, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα είπε για εκείνον η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσα από την εκπομπή της «Pop Up».

Να θυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια, σχολίασε την διαφωνία του Γιώργου Καράβα με μερικούς διαγωνιζόμενους του GNTM, αλλά και την απόφασή του να πάει στο πλατό και να ζητήσει να μην αποχωρήσει κανένας, ρίχνοντας του ευθύνες καθώς όπως είπε, έχει δώσει δικαιώματα στα παιδιά και τους φέρεται λες και είναι φίλοι.

«Εγώ έχω κάνει πελάτες, οι οποίοι πραγματικά είναι μεγαθήρια στο χώρο και όταν λέω ότι έχω κάνει, έχω κάνει! Δηλαδή έχω υλικό που αποδεικνύεται εμπράκτως ότι έχω κάνει. Αυτό που είχα να κάνω ήταν να αναδείξω τον εαυτό μου και να βγάλω τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου πάνω στο αντικείμενο που το λένε μόδα. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν γνωρίζω αν έχει κάνει όσα λέει.
Το κορίτσι για να λέει ότι έχει κάνει, σίγουρα θα έχει κάνει πράγματα. Βλέπω τον πραγματικό Γιώργο στο GNTM, οπότε το προσωπικό μου στοίχημα για εμένα είναι κερδισμένο», απάντησε ο Γιώργος Καράβας.


govastileto.gr