MY KTEO

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Ο Ποδάρας στην τηλεδιάσκεψη των προέδρων των ΔΕΕΟ Στερεάς

 


Τηλεδιάσκεψη  με τους επικεφαλής των κομματικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας στη Στερεά Ελλάδα πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες.Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Βοιωτίας Γιώργος Λιανός, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Εύβοιας Πέτρος Ποδάρας, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ευρυτανίας Κώστας Λαθύρης, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Φθιώτιδας Σπύρος Κωσταράς και ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Φωκίδας Δημήτρης Τζήμας.

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για όλα τα τρέχοντα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας όπως η διαχείριση της πανδημίας και το ζήτημα της αντιμετώπισης των οικονομικών επιπτώσεων που προκαλεί, τα εθνικά θέματα, το ζήτημα της ασφάλειας αλλά και θέματα τοπικού ενδιαφέροντος.

Στη συνέχεια έγινε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για το ποια πρέπει να είναι η φυσιογνωμία και ο ρόλος των οργανώσεων μας στο σύγχρονο πολιτικό περιβάλλον. Συμφωνήσαμε να επαναλαμβάνουμε τακτικά αυτή τη συνάντηση και να μεταφέρω τα συμπεράσματα στην  επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας.