MY KTEO

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

Οι δημοφιλέστερες kinky συνήθειες στο σεξ


 Βαρεθήκατε αυτό που οι αγγλόφωνοι φίλοι μας αποκαλούν «vanilla sex», το συμβατικό δηλαδή κρεβάτι, με τα γνωστά προκαταρκτικά, λίγο στοματικό, λίγο ιεραποστολικό και έξω από την πόρτα; Τότε αξίζει να δοκιμάσετε, έστω και μία φορά, να βάλετε λίγα kinky, περίεργα, πρωτόγνωρα και ελαφρώς «βρώμικα» συστατικά στην ερωτική σας ρουτίνα για να… ξερουτινιάσει. Παρακάτω, συγκεντρώνουμε τις δέκα πιο διαδεδομένες kinky συνήθειες, για να πάρετε ιδέες.

 

Σεξ σε υπαίθριο χώρο

Στην παραλία, στην ταράτσα, στο πάρκο ή σε ένα απόμερο σοκάκι «στα κλεφτά», η αδρεναλίνη που θα σας προσφέρει ο κίνδυνος ότι ανά πάσα στιγμή κάποιος μπορεί να σας «πιάσει στα πράσα» απογειώνει την λίμπιντο.

 

Σεξ… υπό παρακολούθηση

Προχωρήστε τον «κίνδυνο να σας δει κάποιος» ένα βήμα παραπέρα και κάντε τον… βεβαιότητα. Το σεξ με κάποιον να σας βλέπει την ώρα των ερωτικών σας παιχνιδιών με τον σύντροφό σας θα σας εξιτάρει – αν δεν σας βάλει στον πειρασμό για το τρίτο βήμα, αυτό ενός τρίο.

Σεξ με ρόλους

Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει, συζητήστε με τον/την παρτενέρ σας τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις σας και κάντε τις πραγματικότητα, αναλαμβάνοντας ο καθένας από έναν ρόλο, και τηρώντας τον πιστά μέχρι το τέλος του σεξ. Ο γιατρός ή η νοσοκόμα και ο ασθενής, ο αστυνομικός και ο δράστης, το πρωτόγονο ζευγάρι, είναι μερικά από τα γνωστότερα ζεύγη ρόλων – φυσικά εσείς μπορείτε να βρείτε το δικό σας αγαπημένο.

 

BDSM

Δεσμά, φίμωμα, παιχνίδια κυριαρχίας και υποταγής και S&M κόλπα, πάντα υπό την προϋπόθεση ότι τα απολαμβάνουν και οι δύο συμμετέχοντες, όχι μόνο είναι πιο διαδεδομένα από όσο νομίζατε – μάλιστα οι “50 αποχρώσεις του γκρι” σύστησαν το «σπορ» σε ακόμη ευρύτερο κοινό – αλλά η επιστήμη λέει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις κάνουν καλό. Σύμφωνα με αυτή την έρευνα, όσοι επιλέγουν το kinky sex, τείνουν να είναι λιγότερο νευρωτικοί και να έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, καλύτερη σεξουαλική ζωή και καθημερινότητα εν γένει. 

 

Με την κάμερα να γράφει

Στήστε την κάμερα να γράφει και γυρίστε το δικό σας ερασιτεχνικό πορνό, προφανώς για ιδία χρήση και απόλαυση. Και ακόμη πιο προφανώς, με την συναίνεση όλων των συμμετεχόντων στο video. Μια άλλη εναλλακτική – στην οποία ωστόσο θα πρέπει να επιδείξετε προσοχή για να μην διαρρεύσουν εικόνες σας στο διαδίκτυο – είναι να κάνετε σεξ με ανοιχτή την webcam του υπολογιστή σας, με κάποιον άγνωστο χρήστη σε sex chat να παρακολουθεί από την άλλη άκρη της σύνδεσης.

 

Παιχνίδια στο νερό

Η αίσθηση της διείσδυσης μέσα στη θάλασσα, σε μια πισίνα, στο Jacuzzi, ή έστω στην μπανιέρα σας, θα σας κάνει να κατανοήσετε πόσο… υπερεκτιμημένο είναι το κρεβάτι - ωστόσο θα πρέπει να είστε ενήμεροι για τους "κινδύνους".

Με περίεργα sex toys

Ξεχάστε τους απλούς δονητές, και επενδύστε σε πιο kinky αφορμές για παιχνίδι: Επισκεφθείτε μαζί με τον/την παρτενέρ σας ένα sex shop και διαλέξτε ανάμεσα σε σφήνες και σφιχτήρες, love balls και vibrating eggs, βεντούζες και αξεσουάρ αυνανισμού, δερμάτινα αξεσουάρ και διπλά dildos, κούνιες του σεξ και περίεργες ερωτικές ταινίες – οι επιλογές είναι αμέτρητες και μπορούν να φτάσουν επίπεδα kinkiness, ανάλογα με τα ταμπού σας.

 

Ανταλλαγή ζευγαριών

Το swinging δεν είναι για όλους, καθώς τα περισσότερα ζευγάρια – ή έστω το ήμισύ τους – δεν διαπραγματεύονται την αποκλειστικότητα στο σεξ. Αλλά αν δεν ανήκετε σε αυτούς, μπορείτε να δοκιμάσετε την ανταλλαγή συντρόφων – στην Αθήνα μάλιστα υπάρχουν swingers clubs ειδικά για αυτόν τον σκοπό, όπως το Nirvana, το Prive Club ή το 2+2 Club. 

Χρυσή βροχή

Kinky φετίχ που δεν αρέσει σε όλους, αλλά αποτελεί ένα από τα πιο… πολυσυζητημένα extreme σεξουαλικά παιχνίδια. Δεν είναι παρά η ούρηση από ή προς τον/την σύντροφο κατά την διάρκεια του σεξ και υποδηλώνει πλήρη υποταγή στις ορέξεις του παρτενέρ – όσο κι αν σας φαίνεται αηδιαστικό, όσοι το δοκιμάζουν… δεν κρατιούνται ως την επόμενη φορά (pun intended).

 

Δοκιμάστε τα όρια

Επιδοθείτε σε παιχνίδια που ο καθένας σας θεωρούσε ως τώρα ταμπού για τον εαυτό του: Πειραματιστείτε προσπαθώντας να πετύχετε την πλήρη ηδονή της συντρόφου σας με squirting, δοκιμάστε να παίξετε με την «πίσω πόρτα» του συντρόφου σας, ή απλώς δοκιμάστε πράγματα που δεν είχατε ξανακάνει μαζί. Ποτέ δεν ξέρετε τι είναι αυτό που ξαφνικά θα βρει το «κουμπί» της απόλαυσης που δεν είχατε νιώσει ως τώρα.