MY KTEO

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Melania Trump: Θα ζητήσει διαζύγιο από τον Donald Trump;

Μετά την ήττα του και την επικράτηση του Joe Biden δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει πως η Melania Trump θα ζητήσει σύντομα διαζύγιο από τον Donald Trump.

Κατά τη διάρκεια της θητείας αλλά και σε όλη την προεκλογική εκστρατεία η Melania Trump στάθηκε στο πλευρό του συζύγου της παρά το κακό κλίμα που υπήρχε στον γάμο τους και αποτυπωνόταν ακόμη και στις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Οι πρώην σύμβουλοι του Λευκού Οίκου κάνουν λόγο για ένα «γάμο-συναλλαγή» που πήρε παράταση μόνο λόγω της προεδρίας ενώ αναφέρουν πως μετά τις εκλογές του 2016 η Melania ξέσπασε σε κλάματα καθώς δεν ήθελε να νικήσει ο σύζυγός της.

Η Stephanie Wolkoff, πρώην σύμβουλός της, υποστηρίζει πως ο πραγματικός λόγος που καθυστέρησε 5 μήνες για να μετακομίσει από την Ουάσινγκτον στον Λευκό Οίκο ήταν γιατί ζητούσε ένα ίσο μερίδιο για τον γιο της Barron από την περιουσία Trump σε ένα μελλοντικό διαζύγιο και όχι γιατί δεν ήθελε να αλλάξει σχολείο. Η ίδια βοηθός υποστηρίζει επίσης πως το ζευγάρι είχε χωριστές κρεβατοκάμαρες στον Λευκό Οίκο.

«Η Melania μετρά κάθε λεπτό ώστε να αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο και να μπορέσει να ζητήσει διαζύγιο. Αν είχε τη δυνατότητα να πάρει διαζύγιο κατά τη διάρκεια της θητείας του εκείνος θα είχε βρει ένα τρόπο να την τιμωρήσει», προσθέτει με τη σειρά της η Omarosa Manigault Newman.

 

govastileto.gr