MY KTEO

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

ΤΩΡΑ: Rapid tests μπροστά από το Δημαρχείο Ψαχνών



Η κινητή μονάδα ΚΟΜΥ Ειδικού Σκοπού του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων στο πλαίσιο Δράσεως "Drive through Testing" για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού πραγματοποιεί αυτή την ώρα δωρεάν μαζικό δειγματοληπτικό έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid 119 (rapid tests) στο χώρο έμπροσθεν του Δημαρχείο στα Ψαχνά. Ο δειγματοληπτικός έλεγχος θα διαρκέσει έως τη1:00 το μεσημέρι.

Με την συγκεκριμένη διαδικασία δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες να προσέρχονται με το ιδιωτικό τους όχημα, να δίνουν δείγμα στην Μονάδα του ΕΟΔΥ άμεσα, χωρίς να εξέλθουν από το όχημα και να δημιουργείται καθυστέρηση και αναμονή, με τον χρόνο εξυπηρέτησης να μην υπερβαίνει τα 5 λεπτά. 

Οι πολίτες που θα προσέρχονται με το ιδιωτικό αυτοκίνητο θα πρέπει να τηρούν τα παρακάτω: 

α) Να έχουν έντυπο "Βεβαίωση κατ΄εξαίρεση μετακίνησης" με σημειωμένη την ένδειξη Β1 (Μετάβαση για τεστ Κορονοίού) ή να έχουν αποστείλει SMS για την μετακίνηση με ένδειξη "1 κενό Ονοματεπώνυμο ΚΕΝΟ Διεύθυνση Κατοικίας" 

Β) Να επιδεικνύουν Ταυτότητα ή Διαβατήριο 

Γ) Να δηλώσουν τηλέφωνο επικοινωνίας 

Η κρισιμότητα της καταστάσεως με την Πανδημία να βρίσκεται σε έξαρση και λειτουργώντας ως Δήμος με Υψηλό αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης προς τους πολίτες, διοργανώνουμε σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, έκτακτη δράση πρόληψης και εντοπισμού τυχόν κρουσμάτων κορονοϊού.