MY KTEO

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Αναρτήθηκε στο Taxisnet το χαράτσι


 Αντιμέτωπα με μια ακόμη σημαντική οικονομική επιβάρυνση είναι από σήμερα τα λαϊκά νοικοκυριά καθώς εν μέσω lockdown αναρτήθηκαν τα Τέλη Κυκλοφορίας στο Τaxisnet.

Μάλιστα φέτος η ΑΑΔΕ, καλεί τους ιδιοκτήτες οχημάτων να πληρώσουν το χαράτσι μέσω... mobile banking. Tο φετινό ειδοποιητήριο που είναι διαθέσιμο από σήμερα για τους ιδιοκτήτες οχημάτων για να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας 2021, περιλαμβάνει και έναν QR Code. Σκανάροντας τον κωδικό αυτό, οι φορολογούμενοι μπορούν να πληρώνουν εύκολα τα τέλη μέσω mobile banking, χωρίς να γράφουν τον κωδικό πληρωμής και το ποσό.

Η ΑΑΔΕ συνιστά στους υπόχρεους να ακολουθούν τη συγκεκριμένη διαδικασία, αποφεύγοντας την επίσκεψη στα υποκαταστήματα των τραπεζών και των Ελληνικών Ταχυδρομείων.

Για να λάβετε το ειδοποιητήριο των τελών κυκλοφορίας,ακολουθείτε την εξής διαδικασία:

Στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΔΕ, επιλέγετε:

  • Εφόσον έχετε κωδικούς στο myTAXISNET: Πολίτες/οχήματα/τέλη κυκλοφορίας με κωδικούς TAXISnet ή Επιχειρήσεις/φορολογικές υπηρεσίες οχήματα/τέλη κυκλοφορίας με κωδικούς TAXISnet.
  • Εάν δεν έχετε κωδικούς κωδικούς στο myTAXISNET: Πολίτες/οχήματα/τέλη κυκλοφορίας χωρίς κωδικούς TAXISnet ή Επιχειρήσεις/φορολογικές υπηρεσίες /οχήματα / τέλη κυκλοφορίας χωρίς κωδικούς TAXISnet.