MY KTEO

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Μαρία Σολωμού: «Ο γιος μου από τα 13 του μένει με τον μπαμπά του»


Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show, το βράδυ της Τετάρτης, ήταν η Μαρία Σολωμού.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία της με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Κατερίνα Ζαρίφη στις «Roomies», αλλά και για τα καινούργια πράγματα που μαθαίνει ως παρουσιάστρια της εκπομπής. Αναφέρθηκε επίσης στη σχέση της με τον έφηβο γιο της Αλέξανδρο και το γεγονός ότι μένει πια με τον πατέρα του.

«Το 2019 ήταν η καλύτερή μου χρονιά και πήρα φόρα. Παρ΄όλα τα χαστούκια, στην πρώτη καραντίνα, έζησα ονειρικά δεν βαρέθηκα στιγμή.» είπε αρχικά η ηθοποιός.

Τι έγινε όμως μόλις πληροφορήθηκε ότι η Κατερίνα Ζαρίφη που ήταν συνέχεια μαζί κόλλησε κορωνοϊό;

«Πάθαμε πανικό, εσωτερικό πανικό. Και εγώ και η Ντορέττα νομίζαμε ότι έχουμε κορωνοϊό. Και τότε είχα πολλά ραντεβού. Ευτυχώς φορούσα μάσκα. Ανησύχησα για την Κατερίνα γιατί δεν ήξερα πως θα αντιδράσει ο οργανισμός της.»

«Ο Αλέξανδρος είναι 15. Η καραντίνα είναι η καλύτερη του δεν βγαίνει από το σπίτι. Ευτυχώς δεν μου θυμίζει εμένα. Εγώ ήμουν άγριο νιάτο. Μπορούσα να σπάσω και παράθυρο για να βγω έξω. Δεν έχει ακόμα ξελυσσάξει, περιμένω ακόμα. Ο Αλέξανδρος είναι σπιτόγατος. Από πέρσι, από τα 13 του, μένει με τον μπαμπά του. Είχαμε συνεννοηθεί με το Μάριο, ότι στην εφηβεία θα πάει να ζήσει με τον μπαμπά του και έτσι έγινε. Ο Μάριος μου είπε θέλω πάρα πολύ και ο Αλέξανδρος γούσταρε.» αποκάλυψε η Μαρία Σολωμού.


govastileto.gr