MY KTEO

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

Συγκινεί η ανάρτηση της συζύγου του Κωνσταντίνου Αγγελίδη: «Ύστερα από 3 χρόνια σκληρής μάχης είσαι μαζί μας»


Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν από το σοβαρό τροχαίο που λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή στον Κωνσταντίνο Αγγελίδη.

Η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη με αφορμή αυτήν την ημέρα, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας μέσα από ανάρτησή της στο Facebook.

«24/12/2017 πάλευες για να κρατηθείς στη ζωή. 24/12/2020 τα κατάφερες. Ύστερα από 3 χρόνια σκληρής μάχης είσαι μαζί μας. Είσαι ο πιο δυνατός άνδρας σε ολόκληρο τον κόσμο. Σε αγαπώ πάρα πολύ», έγραψε επάνω στη φωτογραφία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη.

Θυμίζουμε πως ο γνωστός παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης είχε μια σοβαρή σύγκρουση με τη μηχανή του πριν από τρία χρόνια. Συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Κυριακής 24/12/2017, επέστρεφε από κέντρο διασκέδασης στα νότια προάστια στο σπίτι του, όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής του στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Σύμφωνα με την αγωγή, ο οδηγός ενός λεωφορείου των αστικών συγκοινωνιών προσπάθησε αιφνιδιαστικά να διασχίσει τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, με αποτέλεσμα η μηχανή στην οποία επέβαινε ο παρουσιαστής να «καρφωθεί» στο όχημα. Ο Αγγελίδης έδωσε μάχη για τη ζωή του στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου νοσηλεύτηκε με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Οι πρώτες ώρες ήταν κρίσιμες, αλλά κατάφερε να επιβιώσει.

Ο γνωστός παρουσιαστής αντιμετωπίζει ακόμη σοβαρά προβλήματα με την υγεία του, ωστόσο έχει πάντα στο πλευρό του τη σύζυγό του, Εβελίνα Βαρσάμη.


govastileto.gr