MY KTEO

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

Τηλεδιάσκεψη διευθυντών σχολικών μονάδων Εύβοιας


Με τη συμμετοχή διακοσίων (200) διευθυντών/τριών και προϊσταμένων σχολικών μονάδων της Εύβοιας πραγματοποιήθηκε σήμερα 22/12/2020 τηλεδιάσκεψη με θέμα: «Αποτίμηση και Προγραμματισμός Λειτουργίας Σχολικών Μονάδων Α/θμιας Εκπ/σης Εύβοιας». Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε η Περιφερειακή Διευθύντρια Α/θμιας κ΄ Β/θμιας Εκπ/σης Στ. Ελλάδας κα. Ελένη Μπενιάτα.

Η Περιφερειακή Διευθύντρια Α/θμιας κ΄ Β/θμιας Εκπ/σης Στ. Ελλάδας κα. Ελένη Μπενιάτα, ευχαρίστησε τους/τις  Διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων τη Εύβοιας για το σημαντικό έργο που επιτελούν μέσα από τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην εκπαίδευση και απάντησε σε ερωτήματα δ/ντων για θέματα λειτουργίας των σχολείων.

Ο Δ/ντης Α/θμιας Εκπ/σης Εύβοιας κ. Γρ. Δάσκος αναφέρθηκε στο έργο που πραγματοποιήθηκε από τη Δ/νση την περίοδο Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου καθώς και στον προγραμματισμό δράσεων της Δ/νσης στα πλαίσια των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα που προκύπτουν καθώς και τρόποι αντιμετώπισής τους, ώστε η διδασκαλία των μαθημάτων στα σχολεία να είναι αποτελεσματική προς όφελος των μαθητών,  τονίστηκε η σημασία της δια ζώσης εκπαίδευσης, η ανάγκη επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση και η παροχή ηλεκτρονικού εξοπλισμού στα σχολεία.