MY KTEO

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Απολογισμός Δημάρχου Σκύρου Νίκου Μαυρίκου


Στο τέλος αυτής της δύσκολης χρονιάς  και  με αφορμή  τη συμπλήρωση  1,5 περίπου χρόνου  της θητείας μου ως Δήμαρχος Σκύρου, θέλω δημόσια να ευχαριστήσω έναν- έναν προσωπικά  τα μέλη της δυνατής ομάδας  που με στήριξε και με εμπιστεύθηκε αυτό το χρονικό διάστημα.

Eργαστήκαμε σκληρά, με συνέπεια και διαφάνεια, πιστοί στους στόχους και τις δεσμεύσεις μας. Ολοκληρώσαμε έργα που είχε θεμελιώσει η προηγούμενη Δημοτική Αρχή αλλά υλοποιήσαμε ακόμη περισσότερα με γνώμονα πάντα την αναβάθμιση του Τόπου μας.

Δημιουργήσαμε ένα δίαυλο ενημέρωσης και επικοινωνίας  τόσο με τους συμπολίτες μας , όσο και με όλους όσους θέλουν να μάθουν για το νησί μας, το επίσημο site του Δήμου Σκύρου www.skyros.gr

Επιπλέον ενισχύσαμε την εικόνα της Σκύρου με προβολή της στον έντυπο και ηλεκτρονικό  Τύπο ώστε να ενταχθεί με  προτεραιότητα στη λίστα επιλογής των δυνητικών τουριστών , στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ, 

πρωτίστως στους Αντιδημάρχους Γιώργο Μαλαματίνη, Στέλιο Βασιλάκο και Σταμάτη Λάμπρο , στον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννη Ευγενικό, στην Πρόεδρο ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ Μαρία Ξανθούλη και στον Πρόεδρο ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ Γιώργο Λάμπρο για  την πολύτιμη, συνεχή και εποικοδομητική συνεργασία τους.

Στο προσωπικό του Δήμου που συμβάλλει καθημερινά  με τις υπηρεσίες του στην αποτελεσματική διαχείριση και επίλυση θεμάτων , για την απρόσκοπτη λειτουργία του Δήμου.

Στην αντιπολίτευση που με γόνιμο διάλογο  συμβάλλει στην επίτευξη στόχων και έργων που αφορούν όλους μας.

Στις τοπικές αρχές  όπως το Aστυνομικό Τμήμα Σκύρου, το Πυροσβεστικό  και Λιμενικό Σώμα  για την άριστη συνεργασία τους και τέλος,

στον Διοικητή  της 135 Σμηναρχίας Μάχης κ. Σπύρο Καρούμπαλη,  για την αμέριστη βοήθεια και υποστήριξη του.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί με την ίδια ενέργεια, μεγαλύτερη διάθεση, με σχέδιο και ευθύνη για να πετύχουμε ακόμη περισσότερα .

Η ισχύς εν τη ενώσει είναι η εγγύηση για την υλοποίηση ουσιαστικών έργων και καλύτερων προοπτικών.

                                       Νικόλαος Μαυρίκος

                                         Δήμαρχος Σκύρου