MY KTEO

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας ευχαριστεί την "ΔΙΡΦΥΣ Α.Ε."



Η ΔΙΡΦΥΣ Α.Ε. στάθηκε έμπρακτα στο πλευρό αυτών που επλήγησαν  από τις φονικές πλημμύρες της 9ης Αυγούστου στους Δήμους Χαλκιδέων και Διρφύων Μεσσαπίων. Ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης με επιστολή του εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας.

Το κείμενο της ευχαριστήριας επιστολής είναι το ακόλουθο:

κ. Νικόλαο Σέρρα,

Διευθύνοντα Σύμβουλο ΔΙΡΦΥΣ Α.Ε..

Αξιότιμε κύριε Σέρρα,

με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες εκ μέρους της Π.Ε. Εύβοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την ευγενική σας χορηγία.

Η άμεση ευαισθητοποίησή σας όπως εκφράστηκε μέσω της δωρεάς σας, αποτέλεσε πολύτιμη βοήθεια στην προσπάθειά μας για στήριξη των συμπολιτών μας, στην μεγάλη αυτή δοκιμασία που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν, μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τους Δήμους Χαλκιδέων και Διρφύων Μεσσαπίων, στις 9 Αυγούστου 2020. Η γενναιόδωρη κίνησή σας αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και αναδεικνύει το ήθος σας και τις αξίες της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Για ακόμη μια φορά, αποδεικνύεται έμπρακτα πως με ομαδικό πνεύμα και αίσθημα αλληλεγγύης μπορούμε να πετύχουμε πολλά, προς όφελος της κοινωνίας μας.

Με εκτίμηση, Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας

Γιώργος Κελαϊδίτης