MY KTEO

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

Ο Ορφέας Αυγουστίδης θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς!

 

Τον πρώτο καρπό του έρωτά τους περιμένουν ο Ορφέας Αυγουστίδης και η σύντροφός του, Γεωργία. Την αποκάλυψη έκανε το πρωί της Παρασκευής στη Φωλιά των Κου Κου η Δήμητρα Καλφούντζου. Η δημοσιογράφος ανέφερε πως οι δυο τους είναι τρισευτυχισμένοι και περιμένουν με ανυπομονησία να έρθει στη ζωή το μωράκι τους. Η σύντροφος του γνωστού ηθοποιού διανύει τον ήδη τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ το ζευγάρι κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε πελάγη ευτυχίας, πλέουν βέβαια και οι γονείς του Ορφέα Αυγουστίδη, Ντίνος Αυγουστίδης και Μαρία Τζομπανάκη, οι οποίοι προετοιμάζονται για τον ρόλο του παππού και της γιαγιάς.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης που σπάνια μιλάει για την προσωπική του ζωή πριν από δύο περίπου μήνες είχε πει για τη σύντροφό του πως «όταν είσαι με έναν άνθρωπο για χρόνια, προφανώς και είσαι γιατί κάποια πράγματα είναι ωραία που τα μοιράζεσαι. Κάποια κοινά έχεις βρει, κάπου αλλού που σου λείπει σε συμπληρώνει. Αυτό είναι μια ολόκληρη χημική αντίδραση. Μαζί τα ευχαριστιόμαστε όλα».


govastileto.gr