MY KTEO

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

Βράβευση με φωτογραφία και έπαινο με e-mail


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύνδεσμος των εν Ευβοία Πελοποννησίων θα βραβεύσει τους επιτυχόντες και επιτυχούσες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και τους αριστούχους μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου με καταγωγή από την Πελοπόννησο.

Οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την βράβευση είναι οι εξής:

         καταγωγή από την Πελοπόννησο

         εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

         βαθμός 18,5 και άνω  (για τους μαθητές και της μαθήτριες της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Οι δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε βέβαια θα κάνει την βράβευση λίγο διαφορετική. Δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να τιμήσουμε τα παιδιά μας με χρηματικό ποσό και δώρα όπως τις προηγούμενες χρονιές και θα μας λείψει η προσωπική επαφή μαζί τους.  Όμως ο Σύνδεσμος των εν Ευβοία Πελοποννησίων θα επιβραβεύσει την προσπάθεια την επιτυχία και την πρόοδο των παιδιών. Για άλλη μια χρόνια θα θυμίσουμε στη νεολαία ότι είμαστε δίπλα τους, Για φέτος:

         τα ονόματα των βραβευμένων μαζί με φωτογραφία τους  θα ανακοινωθούν σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ

         ο  τιμητικός έπαινος θα τους αποσταλεί με e-mail.

Οι ενδιαφερόμενες και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει  να στείλουν την αναλυτική βαθμολογία τους, μια φωτογραφία και το e mail τους μέχρι τις 31/12/2020 στο email του Συνδέσμου ή με μήνυμα στη σελίδα του Συνδέσμου στο Facebook.  Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις: Χριστίνα Πολυζωγοπούλου τηλ: 6936625895.  e-mail Συνδέσμου: kolokotronisevias@gmail.com