MY KTEO

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ κ. Φώτης Σερέτης επισκέφθηκε το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σκύρου

Ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ κ. Φώτης Σερέτης επισκέφθηκε στις 28/1/2021 τη Σκύρο και ειδικότερα το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο στο πλαίσιο λειτουργίας του ως εμβολιαστικό κέντρο COVID -19 , από τις 10 Φεβρουαρίου.


Ο κ. Σερέτης συζήτησε διεξοδικά με το Ιατρικό Προσωπικό και διαπίστωσε την άρτια εκπαίδευση του για την υποστήριξη και λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου, ενώ συγχρόνως προσέφερε τον απαιτούμενο ιατρικό εξοπλισμό.

Σημαντικό δε είναι το γεγονός ότι το ΠΠΙ έχει ήδη παραλάβει καινούργιο αναλυτή αίματος, παροχή της 5ης ΥΠΕ, για τις αιματολογικές εξετάσεις των κατοίκων.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Σκύρου , Νίκος Μαυρίκος , οποίος στη συνέχεια σε κατ' ιδίαν συζήτηση με τον Διοικητή κ. Φώτη Σερέτη ανέφερε θέματα και ελλείψεις του ΠΠΙ,  που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν για την εύρυθμη λειτουργία του, ενώ συμφώνησαν ότι θα επανέλθουν σε εύλογο χρόνο με νεότερα και εξελίξεις που θα αφορούν τον τομέα της υγείας προς όφελος των κατοίκων του Νησιού.

Επιπλέον ο Δήμαρχος δεσμεύθηκε προσωπικά ότι σε συνεργασία με το ΠΠΙ και το ιατρικό προσωπικό θα συμβάλλουν τα μέγιστα στην διεξαγωγή του εμβολιασμού, όσο το δυνατόν μεγαλύτερου ποσοστού των κατοίκων, ώστε ενόψει την φετινής τουριστικής περιόδου να είναι όλοι Ασφαλείς.