MY KTEO

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα έλκεις τοξικά πρόσωπα που θα θελήσουν να σε χειραγωγήσουν, ίσως όμως να γίνουν... κακά πράγματα και σε μια τρέχουσα σχέση ή συνεργασία σου. Επιπλέον μπορεί να βρεθείς προ τετελεσμένων ή να πέσεις θύμα ενός εκβιασμού στην καριέρα σου αλλά αν δεν έχεις τα όπλα για να αντιδράσεις, ξέχνα τους ηρωισμούς και δες πως θα την βγάλεις καθαρή με το μικρότερο δυνατό κόστος. Παράλληλα η Δήμητρα στους Διδύμους σηματοδοτεί διαξιφισμούς με τον περίγυρο σου, εσύ όμως μείνε μακριά από φανατισμούς, αφού τα δικαστήρια... άνοιξαν και σε περιμένουν!

Ταύρος
Γενικά: Με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι στο εργασιακό σου περιβάλλον κινούνται άτομα που δεν έχουν ούτε καθαρά χέρια, ούτε αγνές προθέσεις αλλά μην κινηθείς εναντίον τους αν δεν έχεις γερές πλάτες, αφού θα σε τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί τα συμφέροντα κι άντε μετά να ξεμπλέξεις... Επιπλέον, μην πορευτείς στο άγνωστο, αφού θα ταλαιπωρηθείς και να φυλάγεσαι από το... κακό το μάτι! Παράλληλα η Δήμητρα στους Διδύμους σηματοδοτεί μια οικονομική διαφορά ή/και το σπάσιμο μιας σύμβασης, που ακόμη κι αν δεν φτάσει στα δικαστήρια, θα προκαλέσει μεγάλο... σαματά!

Δίδυμοι
Γενικά: Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη ή στενόχωρη θέση, εξ αιτίας ενός δυσάρεστου συμβάντος ή μιας κατάστασης που βιώνει ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, είτε σε προσωπικό του θέμα, είτε σε οικονομικό. Κι εσύ όμως να προσέχεις για να μην παρασυρθείς στην... καταστροφή από ένα πάθος σου, πολύ περισσότερο που οι πληροφορίες που σου δίνουν αποσκοπούν... ακριβώς σε αυτό! Παράλληλα, η Δήμητρα στο ζώδιό σου σηματοδοτεί μια αρνητική δημοσιότητα, μάλλον εξ αιτίας κάποιων ακραίων συμπεριφορών κι εντάσεων στις οποίες θα εμπλακείς προσωπικά.

Καρκίνος
Γενικά: Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια μάλλον δυσάρεστη εξέλιξη στο σπίτι ή την οικογένειά σου, είναι όμως πιθανό και το να προβείς σε εκκαθαρίσεις ή/και σε ένα γενικό ξεβρόμισμα, με αιτία κι αφορμή ένα μακάβριο εύρημα. Επιπλέον, μια λύση που σου προτείνεται για τα περιουσιακά σου είναι παγίδα, ενώ καλείσαι να διαλευκάνεις και το τι κρύβεται πίσω από το συννεφιασμένο πρόσωπο ενός συνεργάτη σου, που μπορεί και να έχει μπλέξει άσχημα! Παράλληλα με την Δήμητρα στους Διδύμους θα ανακαλύψεις ότι άλλα είχες συμφωνήσει κι άλλα γίνονται και μάλιστα πίσω από την πλάτη σου.

Λέων
Γενικά: Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σηματοδοτεί κακόβουλες κινήσεις που γίνονται σε βάρος σου, είτε στην δουλειά σου, είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το πρώτο που καλείσαι να κάνεις είναι το να μην ξανοίγεσαι με αγνώστους, ούτε βέβαια να κατεβάσεις αρχεία που κρίνονται ύποπτα για ιούς. Επιπλέον, μπορεί να δεις ή να μάθεις κάτι δυσάρεστο αλλά και να πάθει ζημιά ένα μέσον που χρησιμοποιείς. Παράλληλα με την Δήμητρα στους Διδύμους είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, όπου η ευγενής άμιλλα θα εναλλάσσεται με τον φανατισμό και τον κακώς εννοούμενο ανταγωνισμό.

Παρθένος
Γενικά: Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σου εφιστά την προσοχή στον οικονομικό τομέα, όπου μάλλον παίζονται βρώμικα παιχνίδια κι εύκολα μπορεί να πέσεις θύμα τους. Φύλαξε λοιπόν τα νώτα σου και μην ξανοίγεσαι, ούτε βέβαια να μπλέξεις τα προσωπικά σου με τα συμφέροντα σου. Αν πάλι δεις ότι δεν σου βγαίνουν τα... κουκιά, μην καταφύγεις σε δανειστές, αφού θα μπλέξεις χειρότερα. Παράλληλα η Δήμητρα στους Διδύμους σηματοδοτεί το σπάσιμο μιας επαγγελματικής συνεργασίας και μάλιστα με ιδιαίτερα... θορυβώδη τρόπο, ίσως όμως να πληρώσεις και τα σπασμένα άλλων, που κακώς εμπιστεύτηκες!

Ζυγός
Γενικά: Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια μάλλον μελαγχολική φάση στην ζωή σου και είναι πιθανό να εγκαταλείψεις μια προοπτική. Μπορεί όμως και να υποκύψεις σε πάθη ή εκβιασμούς που θα σε χαντακώσουν! Οφείλεις επίσης να έχεις τον νου σου σε υπόγεια παιχνίδια που γίνονται σε σχέση με ένα περιουσιακό σου ζήτημα, ίσως όμως να σου λυθούν πολλές απορίες ύστερα από αυτά που θα ανακαλύψεις στον χώρο σου. Παράλληλα με την Δήμητρα στους Διδύμους μπορεί να σου προκύψει μια αντιπαράθεση με κάποιον/α που δεν συνηθίζει να χρησιμοποιεί ένδικα μέσα αλλά... καθαρίζει μόνος/η του!

Σκορπιός
Γενικά: Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια εκμυστήρευση ή μια αποκάλυψη ύστερα από μια δική σου έρευνα, αν όμως το... πόρισμα έχει να κάνει με προσωπικά θέματα, κινδυνεύεις να εμπλακείς σε έναν φαύλο κύκλο εκδικητικών σκέψεων και εμμονών που κάνουν... κακό στην υγεία σου, μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά! Επιπλέον, ένας γνωστός ή συγγενής σου ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα αλλά μάλλον δεν έχει καμία τύχη με σένα! Παράλληλα, η Δήμητρα στους Διδύμους σηματοδοτεί το σπάσιμο μιας οικονομικής συνεργασίας ή/και υπέρογκα έξοδα άλλων με τα... λεφτά σου!

Τοξότης
Γενικά: Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σου επισημαίνει ότι ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος σε ζηλεύει και μπορεί να σου κάνει την ζημιά στα μουλωχτά, ίσως όμως και να στενοχωρηθείς από μια δυσάρεστη εξέλιξη στην ζωή ενός προσώπου που εκτιμάς. Επιπλέον, πρόσεξε τις παρέες σου, αφού μπορεί να σε παρασύρουν σε ηθικά μεμπτές επιλογές ή/και σε οικονομικές κινήσεις που είναι εκ προοιμίου καταδικασμένες, αν δεν είσαι μυημένος στα... κόλπα! Παράλληλα, με την Δήμητρα απέναντι σου να λειτουργεί διασπαστικά, κάθε μορφή συνεργασίας τίθεται σε αμφισβήτηση, μέχρι... νεωτέρας!

Αιγόκερως
Γενικά: Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια φάση απαισιοδοξίας ίσως και αυτοκαταστροφικών επιλογών, ζήσε όμως το... δράμα σου και προχώρα παρακάτω! Επιπλέον, στον επαγγελματικό σου χώρο καλείσαι να αντιμετωπίσεις πρόσωπα που κινούνται υπόγεια και χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα, γι’ αυτό να είσαι πιο υποψιασμένος/η κι αν βέβαια πέσεις πάνω σε τέτοιες καταστάσεις μην τις υποτιμήσεις. Παράλληλα, η Δήμητρα στους Διδύμους σηματοδοτεί αυθαιρεσίες στην δουλειά σου κι αν αναγκαστικά εργάζεσαι με άλλους, μάλλον ήρθε η ώρα να χωρίσετε τα τσανάκια σας!

Υδροχόος
Γενικά: Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε κάνει στόχο υπονομευτικών πρακτικών ή μιας κακολογίας, εσύ όμως λάβε απλά τα μέτρα σου και μην λερωθείς με ανάλογες πρακτικές. Πολύ πιο υγιές είναι το να ασχοληθείς με την διερεύνηση των μυστηρίων του κόσμου τούτου. Επιπλέον μπορεί να λάβεις ένα δυσάρεστο μήνυμα ή να δεις κάτι άσχημο, ενώ οφείλεις να είσαι αρνητικός απέναντι σε αγνώστους στο διαδίκτυο. Παράλληλα, η Δήμητρα στους Διδύμους σηματοδοτεί μια αναστάτωση εξ αιτίας πραγμάτων που διαδίδονται για σένα, ίσως όμως να μπλέξει νομικά κι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ιχθύες
Γενικά: Με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, ίσως θα έπρεπε να αρχίσεις να... ανησυχείς για κάποιες υπόγειες διεργασίες, που μπορεί να πλήξουν τα κεκτημένα σου, ειδικά αν κάποιος ξέρει την... κρυψώνα τους, δεν αποκλείεται όμως να πέσεις θύμα ενός πάθους σου. Επιπλέον, μπορεί να γίνεις στόχος παράνομων κυκλωμάτων, αν ακούσεις κάποιον/α που θέλει να λέγεται φίλος/η σου αλλά τελικά... δεν είναι και τόσο! Παράλληλα η Δήμητρα στους Διδύμους σηματοδοτεί εντάσεις στο σπίτι και την οικογένειά σου, ίσως κι ένα... ξεσπίτωμα, ενώ αν υπογράψεις κάποιο μισθωτήριο, μάλλον διάλεξες την λάθος στιγμή!


astrology.gr