MY KTEO

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Συνάντηση Χατζηγιαννάκη με το ΔΣ του Σωματείου "Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ’"

 


Ύστερα από πρωτοβουλία του βουλευτή Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μίλτου Χατζηγιαννάκη, πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 22/1/21 συνάντηση με το ΔΣ του Σωματείου μας ‘’Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ’’.

Ο κ. Χατζηγιαννάκης αφού άκουσε με προσοχή τα  προβλήματα που του παραθέσαμε και που αντιμετωπίζει ο κλάδος στην περιοχή μας, εξέφρασε  την στήριξή του  λέγοντας ότι είναι σε γνώση ότι η Εστίαση έχει πληγεί στο μεγαλύτερο βαθμό από αυτή την υγειονομική κρίση, και δήλωσε ότι θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειές μας επικοινωνώντας τα αιτήματά μας μέσα στο κοινοβούλιο.

Ο Πρόεδρος του ‘’ΞΕΝΙΟΥ ΖΕΥΣ’’ Βασίλης Ευθυμίου μετέφερε τα παράπονα των Επιχειρηματιών Εστίασης του Νομού μας, με κυρίαρχο την απουσία θέσεων από τους Βουλευτές του Νομού για τον κλάδο μας, που είναι ανύπαρκτες στο τελευταίο σχεδόν ένα χρόνο που διαρκεί η πανδημία.

Του έθεσε στη διάθεσή του τον ‘’στρατηγικό σχεδιασμό’’ της Εστίασης που έχει κατατεθεί στην κυβέρνηση μέσω του Πανελλαδικού Φορέα μας estiasigreece.

Έγινε ένας εποικοδομητικός διάλογος ανάμεσα στις δύο πλευρές, συζητήθηκε η μετά κορονοιού εποχή, η στήριξη που πρέπει να δοθεί από την κυβέρνηση για την επιβίωση του κλάδου, και οι στοχευμένες δράσεις που θα χρειασθούν για να κατορθώσουν οι επιχειρήσεις μας να βγουν από το αδιέξοδο.

Τέλος ευχαρίστησε τον κ. Χατζηγιαννάκη που έστω και αργά ένας Βουλευτής από την Εύβοια ενδιαφέρθηκε να ακούσει τα προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο, ένα κλάδο που είναι η βαριά βιομηχανία του Νομού μας και απασχολεί χιλιάδες εργαζομένους στην Εύβοια.