MY KTEO

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σηματοδοτεί... βρώμικα παιχνίδια στην καριέρα σου ή/και με συνεργάτη σου κι επειδή ημίμετρα δεν χωρούν, είτε θα ταχθείς με τους... κακούς, για να έχεις την ησυχία σου αλλά χάνοντας τα ηθικά ερείσματα σου, είτε θα βρεθείς απέναντι τους, με το... κούτελο σου καθαρό και εκτός νυμφώνος! Αν τώρα πας να ξεκινήσεις κάτι νέο, να ξέρεις ότι στην συνέχεια θα κληθείς να αντιμετωπίσεις την... μαφία της περιοχής σου ή/και πρακτικές υπονόμευσης. Παράλληλα, κάποιος/α μπορεί να στρέψει τα όπλα εναντίον σου, με αφορμή κι αιτία μια σχεδόν ξεχασμένη υπόθεση του παρελθόντος

Ταύρος
Γενικά: Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σηματοδοτεί όχι ευχάριστα επεισόδια στα εργασιακά σου κι έχε τον νου σου για επισκέψεις κακοπροαίρετων ελεγκτών και φυσικά για... καρφωτές, που θα μπορούσαν να έχουν και νομικές συνέπειες! Ίσως μάλιστα να πέσεις θύμα εκδίκησης για μια υπόθεση που την έχεις σχεδόν ξεχάσει. Επιπλέον ενδέχεται να στενοχωρηθείς από κάτι δυσάρεστο που θα συμβεί στην ζωή ενός συγγενούς σου ή σε ένα pet που έχεις, ενώ μπορεί να χαλάσει και μια συσκευή που σου είναι απαραίτητη. Παράλληλα, δείχνει σκόπιμο το να μπεις σε μια διαδικασία αποτοξίνωσης, πριν σε κυριεύσει η... μαυρίλα σωματικά και ψυχικά.

Δίδυμοι
Γενικά: Με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα το μυαλό σου σκέφτεται το χειρότερο, με συνέπεια να θες να μηδενίσεις τα πάντα στην ζωή σου, ίσως όμως να μάθεις και κάτι που θα ενεργοποιήσει την όλη διαδικασία. Επιπλέον είναι πιθανό να συμβεί κάτι τελεσίδικο κι όχι ευχάριστο στα προσωπικά σου, ίσως όμως λόγω της έμφυτης περιέργειας σου να μπεις από μόνος/η σου σε μια αναζήτηση που δεν είναι και τόσο... αμέμπτου ηθικής! Παράλληλα, μια υπόθεση του παρελθόντος μπορεί να γίνει αφορμή κι αιτία μιας διαμάχης, που... εύκολα θα πάρει διαστάσεις Αν πάλι έχεις παιδιά, προστάτεψε τα από τους κινδύνους που κρύβει το άγνωστο.

Καρκίνος
Γενικά: Με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα καλείσαι να προβείς σε ένα ξεκαθάρισμα στον χώρο σου, για να απαλλαγείς από αρνητικές ενέργειες κι οτιδήποτε σε βαραίνει. Ίσως βέβαια να μάθεις και κάτι δυσάρεστο που θα σε ρίξει ψυχολογικά, είτε αυτό αφορά σε ένα οικείο σου πρόσωπο, είτε στα περιουσιακά σου, ίσως μάλιστα να... μετανιώσεις πικρά την ώρα και την στιγμή που έδωσες δικαιώματα για να σου ζητούν τώρα τα... ρέστα! Επιπλέον, ουδείς λόγος υπάρχει για να εμπιστευθείς κάποιον/α που προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια σου, κατηγορώντας άλλους/ες, αφού είναι βέβαιο ότι θα φερθεί ανάλογα και με σένα!

Λέων
Γενικά: Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα συνηγορεί σε έρευνες και εκμυστηρεύσεις και είτε με τον έναν, είτε με τον άλλον τρόπο θα λάβεις γνώση για αυτά που έχουν γίνει ή γίνονται ακόμη στα κρυφά. Όσον αφορά όμως στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς, ίσως επειδή κάποιος/α δεν σε πήρε με... καλό μάτι ή να γίνει μια ζημιά στα μέσα που χρησιμοποιείς, αχρηστεύοντας τα. Επιπλέον, μια διαδικτυακή αναζήτηση μπορεί να κρύβει κινδύνους γι’ αυτό πρόσεξε πολύ που μπαίνεις και τι στοιχεία δίνεις. Παράλληλα, μπορεί να αναβιώσει μια έχθρα μεταξύ συγγενών και να σε πάρουν τα... σκάγια, θες δεν θες!

Παρθένος
Γενικά: Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σηματοδοτεί μυστικές ή/και παράνομες ενέργειες που αποσκοπούν σε περισσότερα κέρδη, ενώ μπορεί να κερδίσεις και από απώλειες άλλων. Το πώς θα συμβεί αυτό βέβαια έχει την σημασία σου, αφού άλλο πράγμα είναι να σου έρθουν στο πιάτο από μόνα τους κι άλλο να βάλεις το χεράκι σου! Σε μια πιο απλή εκδοχή πάντως μπορεί να πάρεις ένα... ραβασάκι από την εφορία ή από όπου αλλού χρωστάς, ίσως μάλιστα να σου ζητηθεί να πληρώσεις και για μια υπόθεση που υποτίθεται πως είχε κλείσει. Επιπλέον, μπορεί να διαπιστώσεις ότι η κτητικότητα και η ζήλια είναι πολύ... κακό πράγμα!

Ζυγός
Γενικά: Με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα καλείσαι να ξεκαθαρίσεις το τι κρύβεται πίσω από οικογενειακές ή προσωπικές υποθέσεις σου κι έχεις κάθε λόγο να είσαι δύσπιστος/η απέναντι σε όποιον/α σου κτυπήσει την πόρτα με οποιοδήποτε πρόσχημα. Αν πάλι μπεις στην διαδικασία να διερευνήσεις πρόσωπα και καταστάσεις, σίγουρα θα μπεις και στον πειρασμό να ψαχουλέψεις τα προσωπικά δεδομένα κάποιου/ας, ίσως όμως να κατασκοπεύσουν κι εσένα, χωρίς να το ξέρεις. Παράλληλα, στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου ανακύπτουν ζητήματα, που... υποτίθεται πως είχαν ξεχαστεί αλλά θα γίνουν αιτία να ξεσπάσει... πόλεμος!

Σκορπιός
Γενικά: Η αλεπού 100 και το αλεπουδάκι 110; Με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα είναι βέβαιο το ότι κάποιος/α σε κακολογεί ή παίζει παιχνίδια πίσω από την πλάτη σου, πέρα όμως ότι σε αυτά τα θέματα δεν σε πιάνει κανείς και δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον/την κάνεις τσακωτό/η, ίσως είναι προτιμότερο να αφιερώσεις τον χρόνο σου στην έρευνα γύρω από άλλα θέματα, ακολουθώντας πιο υγιείς νοητικές διαδρομές. Επιπλέον βέβαια μπορεί να σου... καρφωθούν ιδέες που στοιχειοθετούν μια ακόμη θεωρία συνωμοσίας! Παράλληλα, είναι πιθανό να αναβιώσει και μια παλιά έχθρα ή/και να μάθεις περισσότερα για αυτήν.

Τοξότης
Γενικά: Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σηματοδοτεί όχι ευχάριστες καταστάσεις στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης, ίσως όμως να σου φέρει και κακές παρέες, που με πρόσχημα το χρήμα ή/και τις υλικές απολαύσεις, είναι ικανές να σε παρασύρουν σε επιλογές που δεν χαρακτηρίζονται ούτε από την τιμιότητα τους, ούτε από ηθική αρτιότητα, το αντίθετο μάλιστα! Αν πάλι διαπιστώσεις ότι κάποιος/α σου την έφερε, παριστάνοντας τον/την φίλο/η, δεν έχεις παρά να τον/την διαγράψεις οριστικά από την ζωή σου, όσο κι αν σου στοιχίσει αυτό. Παράλληλα, με αφορμή ένα παλιό ζήτημα μπορεί να βγουν... μαχαίρια στις διαπροσωπικές σχέσεις σου!

Αιγόκερως
Γενικά: Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε φέρνει σε επαφή με άτομα που σίγουρα έχουν κάτι άλλο στο πίσω μέρος του μυαλού τους, όταν σου προτείνουν το οτιδήποτε ή δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν αθέμιτα μέσα και να κατηγορήσουν άλλους/ες προκειμένου να πετύχουν αυτό που θέλουν, ας είσαι λοιπόν κι εσύ... αρκούντως καχύποπτος/η! Ίσως όμως να σου αποκαλυφθεί μια τέτοια δράση, δίνοντας σου να καταλάβεις με τι... κουμάσια έχεις να κάνεις! Παράλληλα, ένα οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα μπορεί να δημιουργήσει μεγάλη ένταση, ενώ πρόσεξε μήπως κτυπήσεις σε κλειστό χώρο.

Υδροχόος
Γενικά: Αν μεν επικεντρωθείς στις πνευματικές αναζητήσεις σου ή/και σε έρευνες αναζητώντας απαντήσεις για τα... μυστήρια του κόσμου τούτου, τότε το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να φτάσεις στην ουσία της υπόθεσης. Μπορείς ακόμη να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στα πράγματα σου, πετώντας ότι έχει αρνητική ενέργεια. Όσον αφορά όμως στις διαδικτυακές περιπλανήσεις σου υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να σε παγιδεύσουν ή/και να σου υποκλέψουν στοιχεία, ενώ σε κάθε περίπτωση έχε τον νου σου για κατασκοπευτικές δράσεις σε βάρος σου. Ίσως πάλι η διάθεση σου να χαλάσει, ύστερα από κάτι που θα δεις ή θα μάθεις.

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο συνηγορεί σε μια... ενθουσιαστική κατάσταση στην ζωή σου και σίγουρα θα υπάρξουν αρκετές αφορμές για διασκεδάσεις, να θυμάσαι ωστόσο ότι... της νύχτας τα καμώματα, τα βλέπει η μέρα και γελά! Παράλληλα, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία μια είδηση που θα λάβεις θα ανεβάσει την ψυχολογία σου στα ύψη, ενώ ευνοούνται τα ταξίδια κι οι εκδρομές κι αν έχεις... πήξει, δεν έχεις παρά να βγεις έξω! Επιπλέον, μπορεί να λάβεις βοήθεια από έναν μακρινό συγγενή σου, να σου προσφερθούν σπουδαστικές ευκολίες ή/και να αποκτήσεις ένα μέσον που θα αναβαθμίσει τις δυνατότητες σου.


astrology.gr