Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Σάββατο, 15 Μαΐου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Με τον Δία να βρίσκεται πλέον στους Ιχθύς είναι πιθανό να σου αποκαλυφθούν μυστικά που σε ενδιαφέρουν, ενώ μέχρι τα τέλη Ιουλίου αναμένονται θετικές εξελίξεις σε ένα θέμα υγείας που τυχόν σε απασχολεί, έστω κι αν αυτή η λύση θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω. Ευχάριστες εξελίξεις ή διευκολύνσεις αναμένονται και στα εργασιακά σου. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Ταύρο ενισχύει την αγοραστική σου δύναμη, ενώ θα υπάρξουν και κάποια «τυχερά» που θα σε κάνουν να αναθαρρήσεις και να ξοδέψεις και κάτι παραπάνω. Ίσως πάλι να πετύχεις μια ρύθμιση ή συμφωνία που θα σε απελευθερώσει.

Ταύρος
Γενικά: Ο Δίας στους Ιχθύς, ανοίγει το… κουτί με τις μεγάλες γνωριμίες, που ακόμη κι αν οι υποσχέσεις που αφήνουν μείνουν στα χαρτιά, θα σε κάνουν να διασκεδάσεις. Αν πάλι συμμετάσχεις σε κάτι συλλογικό, τότε θα σου ανοιχτούν και περαιτέρω προοπτικές, φτάνει μόνον να τις αξιοποιήσεις. Παράλληλα, με την Δήμητρα στο ζώδιό σου διεκδικείς βάσιμα τον τίτλο του/της ευνοουμένου/ης της περιόδου και συνδυάζοντας την τύχη σου με την επιρροή που ασκείς στους άλλους, μπορείς σίγουρα να πετύχεις πολλά. Ίσως μάλιστα να έρθεις σε επαφή με άτομα που διαθέτουν οικονομικό κύρος και την ανάλογη… εξουσία!

Δίδυμοι
Γενικά: Με τον Δία να βρίσκεται πλέον στους Ιχθύς καλείσαι να καρπωθείς τα καλά των εύκολων λύσεων κι αυτές θα σου τις προσφέρουν «ισχυρά» πρόσωπα αλλά και η ίδια η ζωή, πάρε λοιπόν την ευκαιρία που σου δίνεται. Επιπλέον μπορεί να αποκομίσεις ένα σημαντικό κέρδος και τελικά όλα συνηγορούν στο να πετύχεις, είτε διαθέτεις τα κατάλληλα προσόντα, είτε… όχι! Παράλληλα, με την Δήμητρα στον Ταύρο μπορεί να σου αποκαλυφθούν προσωπικά μυστικά και παραλειπόμενα, ίσως όμως να βγουν στην φόρα και κάποια δικά σου προσωπικά δεδομένα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα έχεις μια κρυφή στήριξη.

Καρκίνος
Γενικά: Με τον Δία να βρίσκεται πλέον στους Ιχθύς, μέχρι τα τέλη Ιουλίου δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για ένα μεγάλο όσο και ευχάριστο ταξίδι, ενώ ευνοείται και η απόκτηση ενός νέου μέσου μεταφοράς ή επικοινωνίας. Επιπλέον, ένα νομικό ζήτημα εξελίσσεται υπέρ σου και αξίζει να προσπαθήσεις για το καλύτερο στην περίπτωση που υπάρχουν εκκρεμότητες από τα παλιά. Τύχη έχεις και σε θέματα σπουδών. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Ταύρο σου φέρνει ενδιαφέρουσες παρέες και σε ενθαρρύνει να αναπτύξεις περαιτέρω δράσεις με την συμμετοχή φίλων και ομοϊδεατών.

Λέων
Γενικά: Περνώντας στους Ιχθύς, ο Δίας εξυπηρετεί τις οικονομικές σου βλέψεις και δεν αποκλείεται να έχεις τα τυχερά σου ή να αποκτήσεις κάτι που θες πολύ. Επιπλέον, αναμένονται θετικές εξελίξεις και στην καριέρα σου, αν λοιπόν νιώθεις πιεσμένος/η ή προβληματισμένος/η από όσα σου έχει φέρει η ζωή, το τελευταίο διάστημα, μην… χολοσκάς, αφού ο τροχός γυρίζει και αναμένονται επιτυχίες. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Ταύρο φέρνει στο προσκήνιο, τόσο το έργο σου, όσο κι εσένα προσωπικά και δεν έχεις παρά να επιδείξεις τα προσόντα και τα ταλέντα σου, ξέροντας ότι το κοινό σου… κρέμεται από τα χείλη σου!

Παρθένος
Γενικά: Ο Δίας βρίσκεται πλέον απέναντί σου φέρνοντας θετικές εξελίξεις τόσο σε σένα όσο και σε ένα «δικό σου» άνθρωπο, ίσως μάλιστα να σημειώσετε μια νίκη από κοινού. Επιπλέον, μέχρι τα τέλη Ιουλίου ευνοούνται οι συνεργασίες, ενώ αν κυκλοφορήσεις στον έξω κόσμο αναμένονται νέες και «σημαίνουσες» γνωριμίες, ξεπέρασε λοιπόν τους δισταγμούς σου, αφού ότι χρειαστείς θα είναι στην απόλυτη διάθεση σου και μόνον η επιφυλακτικότητά σου μπορεί να σου το στερήσει! Παράλληλα, η Δήμητρα στον Ταύρο συνηγορεί στην αναβάθμιση των επικοινωνιακών δυνατοτήτων σου αλλά και σε ένα ταξίδι.

Ζυγός
Γενικά: Ο Δίας στους Ιχθύς, σου παρέχει τύχη και ποικίλες ευκολίες στα εργασιακά σου και μέχρι τα τέλη Ιουλίου η περίοδος προσφέρεται για να αναζητήσεις εργασία ή να προσλάβεις προσωπικό αλλά και για αγορά-προμήθεια εξοπλισμού. Επιπλέον, σε ζητήματα υγείας και διατροφής θα έχεις την συνδρομή των καλύτερων του είδους. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Ταύρο αλλάζει υπέρ σου τις οικονομικές ισορροπίες, ίσως μάλιστα να σου προσφερθούν «στο πιάτο» πολλά από εκείνα που επιθυμείς ή να πετύχεις μια βολική ρύθμιση. Αν πάλι ψάχνεις για χρηματοδότηση, θα την βρεις με καλούς όρους.

Σκορπιός
Γενικά: Ο Δίας στους Ιχθύς σε κάνει πιο χαρούμενο/η κι ευδιάθετο/η, δίνοντάς σου φυσικά και τα ανάλογα ερεθίσματα, κάτι που σε πρώτη φάση θα κρατήσει μέχρι τα τέλη Ιουλίου. Δείξε λοιπόν και στους άλλους πόσα πράγματα μπορούν να γίνουν όταν υπάρχει θετική προδιάθεση και βέβαια μην παραλείψεις να μοιραστείς τη χαρά σου με αγαπημένα σου πρόσωπα. Παράλληλα, η Δήμητρα απέναντί σου σε φέρνει σε επαφή με ευρέως αποδεκτά άτομα που διάκεινται θετικά, ίσως μάλιστα να υπάρξει μια γόνιμη συνεργασία με κάποιο από αυτά. Επιπλέον, ένας «δικός σου» άνθρωπος μπορεί να διακριθεί.

Τοξότης
Γενικά: Με τον Δία στους Ιχθύς να ευνοεί το κάθε τι που σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένειά σου μέχρι τα τέλη Ιουλίου, είναι πιθανό να δεχθείς επισκέψεις που θα σε ευχαριστήσουν αλλά και να φιλοξενηθείς σε ένα κατάλυμα ή να παρευρεθείς σε μια εκδήλωση, που θα σου αφήσει άριστες εντυπώσεις. Επιπλέον, «μπαίνει το νερό στ’ αυλάκι» και στα περιουσιακά σου. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Ταύρο σου φέρνει καλά νέα για ένα εργασιακό ζήτημα, είτε ψάχνεις για δουλειά, είτε χρειάζεσαι προσωπικό. Επιπλέον μπορεί να επωφεληθείς από παρεχόμενες υπηρεσίες σωματικής ή ψυχικής ευεξίας.

Αιγόκερως
Γενικά: Μέχρι τα τέλη Ιουλίου, ο Δίας στους Ιχθύς σηματοδοτεί περισσότερες ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητά σου, μην παραλείψεις ωστόσο να προωθήσεις τις ιδέες και τα σχέδιά σου εκμεταλλευόμενος/η την θετική προδιάθεση των άλλων απέναντί σου. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια και οι έξοδοι, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις ειδήσεις, που θα «σε ξεσηκώσουν» θετικά. Παράλληλα, με την Δήμητρα στον Ταύρο να διευρύνει ακόμη περισσότερο τον κύκλο των γνωριμιών σου, είναι πιθανό να έρθεις κοντά με ένα διακεκριμένο πρόσωπο, που έχει πολλές «άκρες», ενώ «παίζει» και μια δική σου διάκριση.

Υδροχόος
Γενικά: Μέχρι τα τέλη Ιουλίου, ο Δίας στους Ιχθύς ευνοεί τα οικονομικά σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ποντάρεις στην καλή σου τύχη επιτρέποντας συνάμα στον εαυτό σου και κάποιες «πολυτέλειες». Είναι μάλιστα μια καλή περίοδος για να προβείς σε μια σημαντική αγορά ή επένδυση, ενώ σε κάθε περίπτωση θα λάβεις στήριξη είτε σε είδος, είτε σε χρήμα. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Ταύρο σε καλεί να επικεντρωθείς και στα του οίκου σου, αφού έχουν πλέον δημιουργηθεί πολύ θετικά δεδομένα, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείς μια «σημαίνουσα» επίσκεψη ή να βρεθείς σε ένα «in» μέρος!

Ιχθύες
Γενικά: Με τον Δία στο ζώδιό σου να υποστηρίζει μια νέα και ευοίωνη αρχή στην ζωή σου, δεν έχεις παρά να ξεπεράσεις τις όποιες επιφυλάξεις σου και να φτιάξεις τα πλάνα σου, είτε έχεις μεγάλα σχέδια, είτε αρκείσαι στις μικρές ικανοποιήσεις της καθημερινότητας. Επιπλέον, μέχρι τα τέλη Ιουλίου μπορεί να υπάρξει μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη σε ένα προσωπικό σου ζήτημα. Παράλληλα με την Δήμητρα στον Ταύρο δρομολογούνται νέα και θετικά δεδομένα ως προς τις επικοινωνιακές σου δυνατότητες και δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ένα νέο μέσον ή να έχεις μεγάλο σουξέ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


astrology.gr