Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στον Τοξότη συνηγορεί στην ενασχόληση σου με ένα… τουλάχιστον γνωστικό αντικείμενο, ενώ αναμένεται να το «τερματίσεις» σε επαφές, συζητήσεις ή/και μετακινήσεις, χωρίς να έχουν απαραίτητα κάποιον συγκεκριμένο σκοπό. Παράλληλα βέβαια, στην καριέρα σου τα πράγματα φαίνεται να είναι αρκετά πιο… σοβαρά κι εκεί να επικεντρωθείς, αφού ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μπορεί να σε φέρει προ τετελεσμένων κι εδώ το πρόβλημα είναι πως ακόμη κι αν ωφεληθείς από μια εξέλιξη, «απειλείσαι» με μια δέσμευση που περιορίζει δραστικά τις ελευθερίες σου.

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη στον Τοξότη συνηγορεί σε μια οικονομική συμφωνία ή χρηματοδότηση που θα σε απελευθερώσει, ενώ ευνοούνται οι αγορές αλλά και οι επενδυτικές κινήσεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να ξοδευτείς για να ικανοποιήσεις επιθυμίες και… καπρίτσια άλλων! Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια δυσάρεστη είδηση που ίσως και να αναφέρεται σε έναν συγγενή ή γνωστό σου, ενώ μπορεί να χαλάσει και κάτι που χρησιμοποιείς. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορείς να εντρυφήσεις σε θεάματα ή διαβάσματα αγωνίας ή/και ερωτικού περιεχομένου.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη απέναντί σου συνηγορεί σε μια πολλά υποσχόμενη πρόταση ή συνεργασία, ενώ σε κάθε περίπτωση θα δικτυωθείς με… κόσμο και κοσμάκη! Κι όλα αυτά βέβαια σημαίνουν περισσότερες επαφές και μετακινήσεις, που θα καλύψουν επαρκώς την περιέργειά σου για διάφορα ζητήματα. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια κληρονομιά ή αποζημίωση αλλά ίσως και να στείλει στην… αγκαλιά σου κάτι που έχασε άλλος/η! Από την άλλη πλευρά όμως, πρόσεξε μήπως εξ αιτίας ενός πάθους σου τα χάσεις όλα, πολύ περισσότερο που κάποιες καταστάσεις είναι «στημένες».

Καρκίνος
Γενικά: Το καλό σενάριο «γράφει» ότι ο Πλούτωνας απέναντί σου μπορεί να σφραγίσει την έναρξη μιας νέας σχέσης ή συνεργασίας, που θα κρατήσει μέχρι… πέρατος! Υπάρχει βέβαια και το κακό, που λέει ότι κάτι τελειώνει κάτω από δύσκολες συνθήκες, σε μια τέτοια περίπτωση όμως δεν έχεις παρά να ρίξεις «μαύρη πέτρα» πίσω σου και σε όλα εκείνα που σε στενοχώρησαν! Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη ανοίγει το «κάδρο» των εργασιών σου και κατά την διάρκεια της ημέρας καλείσαι να κάνεις πολλά και διάφορα. Καλό είναι όμως να μην υπερβείς τις αντοχές σου κι αν νοιώσεις κούραση ή ατονία να… ξαποστάσεις!

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη στον Τοξότη εξυπηρετεί άριστα τις δημιουργικές αναζητήσεις σου, δημιουργώντας τις συνθήκες για κοινωνικά ανοίγματα και μια καλή παρέα. Ίσως μάλιστα να γνωρίσεις και νεαρόκοσμο, που πέρα από τις… χαρές που θα σου προσφέρει, θα γίνει αιτία και αφορμή για μια περαιτέρω επέκταση των σχεδίων σου. Παράλληλα βέβαια, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω βγάζει στην επιφάνεια πολλές βρωμιές -τόσο μεταφορικά, όσο και κυριολεκτικά- και από πλευράς σου οφείλεις να προβείς σε… εκκαθαρίσεις, πριν επεκταθεί το κακό! Επιπλέον, κάποιος/α στην δουλειά σου «βάζει λόγια».

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στον Τοξότη συνηγορεί στο να «ανοίξεις» το σπίτι σου σε κόσμο ή να συμμετάσχεις σε μια ανάλογη κοινωνική εκδήλωση. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για μια περιουσιακή ρύθμιση ή κάποιες αλλαγές στο οικογενειακό σου πλαίσιο. Παράλληλα βέβαια, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σηματοδοτεί πάθη ή εμμονές που αν κυριαρχήσουν επάνω σου κινδυνεύεις να πέσεις πολύ… χαμηλά, ίσως όμως να συμβεί κάτι ανάλογο σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο Αν πάλι έχεις παιδιά, φαίνεται πως κάτι πολύ σημαντικό συμβαίνει στην ζωή τους και δεν θα πρέπει να είσαι απών/ούσα.

Ζυγός
Γενικά: Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε προσγειώνει σε μια αρνητική πραγματικότητα που δεν επιδέχεται βελτιώσεων, ιδιαίτερα ως προς τα οικογενειακά ή την καριέρα σου, μην προσπαθήσεις ωστόσο να «γυρίσεις» μια αδιέξοδη κατάσταση, αφού θα μπεις πιο βαθιά στο πρόβλημα. Αντίθετα, χάραξε μια νέα πορεία, χωρίς ενδοιασμούς και περιστροφές. Επιπλέον, η Σελήνη στον Τοξότη σου ανοίγει ένα παράθυρο διαφυγής προς τα… έξω και πέρα από τον «καθαρό αέρα» που τόσο χρειάζεσαι, θα καταφέρεις να δικτυωθείς με πρόσωπα και πράγματα. Παράλληλα, επαφές και συζητήσεις θα σε ανανεώσουν… επαρκώς!

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη στον Τοξότη συνηγορεί σε μια αυξημένη κινητικότητα εσόδων-εξόδων και τα καλά νέα είναι ότι θα καλύψεις πολλές από τις επιθυμίες-ανάγκες σου. Από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να μπεις και σε έξοδα για χατίρι άλλων, ενώ αν λάβεις υποσχέσεις για οικονομική στήριξη, μην περιμένεις και τόση… συνέπεια από την άλλη πλευρά! Παράλληλα βέβαια, με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να σου εκμυστηρευτούν κάτι σημαντικό ή να εντρυφήσεις σε ποικίλα μυστήρια, ίσως όμως και να βιώσεις δυσάρεστες καταστάσεις που δεν… ξεγίνονται ή να ειπωθούν «βαριές» κουβέντες.

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου, σε κάνει πιο ασταθή συναισθηματικά βγάζοντας το παιδί που κρύβεις μέσα σου και βέβαια εκτός από τις χαριτωμένες στιγμές, θα υπάρξουν και… γκάφες, που θα σχολιαστούν! Επιπλέον, επαφές, συναντήσεις, μετακινήσεις και ποικίλες συζητήσεις έχουν την τιμητική τους. Παράλληλα βέβαια, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλεί να επανεξετάσεις οικονομικές επιλογές και πολιτικές που δεν απέδωσαν ή σε έχουν φέρει σε αδιέξοδο. Μάλιστα, ίσως χρειαστεί να πάρεις μια «τελεσίδικη» απόφαση, υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να αποζημιωθείς για κάτι κατά τα άλλα δυσάρεστο.

Αιγόκερως
Γενικά: Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε κάνει πολύ πιο απόλυτο/η στον τρόπο που χειρίζεσαι τα πράγματα και δεν αποκλείεται μπροστά στο ενδεχόμενο να μην γίνουν όλα ακριβώς όπως τα θες, να μπεις σε μια μηδενιστική διαδικασία, είτε στα προσωπικά, είτε στην καριέρα σου, χύνοντας όλη την «καρδάρα» με το γάλα». Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη σε φέρνει πιο κοντά στην «πηγή» πληροφοριών σχετικών με τα τεκταινόμενα του παρασκηνίου, ίσως μάλιστα να δεις κι ένα «διαφωτιστικό» όνειρο. Κατά τα άλλα όμως φρόντισε περισσότερο για την υγεία και την διατροφή σου, αφού κάποιες ενοχλήσεις θα τις… έχεις!

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στον Τοξότη σε φέρνει πιο κοντά σε φίλους και ομοϊδεάτες, με προοπτική την από κοινού οργάνωση ενός δρώμενου, σίγουρα όμως θα υπάρξουν και γνωριμίες που είναι μόνο «παχιές κουβέντες» κι όταν χρειαστεί να συνδράμουν έμπρακτα, απλά θα κάνουν τον «Κινέζο»! Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε… ενημερώνει πώς δεν θα πρέπει να είσαι αδιάφορος/η για την υγεία και την διατροφή σου, αφού αν συνεχίσεις να «φορτώνεσαι» με τοξίνες, κάποια στιγμή θα το πληρώσεις. Επιπλέον, στην δουλειά σου γίνονται κρυφά «μαγειρέματα» και πρόσεξε μήπως είσαι εσύ το κύριο… πιάτο!

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στον Τοξότη συνηγορεί στο να δικτυωθείς με πρόσωπα κύρους, που έχουν την διάθεση, τον τρόπο και τα μέσα να σε υποστηρίξουν. Μπες στον… κόπο λοιπόν να προωθήσεις το έργο και τις ιδέες σου, έχοντας στραμμένο το βλέμμα σου και στο εξωτερικό, στην περίπτωση που οι τοπικές συνθήκες σε περιορίζουν. Παράλληλα βέβαια, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σηματοδοτεί κάτι το δυσάρεστο για έναν φίλο ή μια φίλη, ίσως όμως και να «χρησιμοποιηθείς» ή να πέσεις θύμα κακόβουλων πρακτικών σε μια παρέα ή στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας, γι’ αυτό πρόσεξε που πας και μπλέκεις!


astrology.gr