MY KTEO

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Από σήμερα και μέχρι τις 15/9, ο Άρης στην Παρθένο σε ωθεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά από εργασίες, εκτονώνοντας την περίσσια ενέργειά σου, καλό είναι όμως να τηρήσεις την δεοντολογία, ώστε η αναστάτωση που θα προκληθεί στον χώρο της εργασίας σου να μην έχει εσένα ως πρώτο… θύμα! Επιπλέον πρόσεξε τι τρως και πίνεις για να μην ταλαιπωρηθείς. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Υδροχόο φέρνει νέα πρόσωπα στην ζωή σου κι εσύ καλείσαι να κρατήσεις εκείνα που έχουν να σου προσφέρουν κάτι πιο ουσιαστικό πέραν των μεγάλων υποσχέσεων. Ίσως πάλι να ωφεληθείς από μια ομάδα ή έναν συλλογικό φορέα.

Ταύρος
Γενικά: Από σήμερα και μέχρι τις 15/9, ο Άρης στην Παρθένο κάνει πιο... ασυγκράτητα τα θέλω σου, ίσως όμως για αυτόν τον λόγο να φέρει και εντάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου αλλά και να αναδείξει ένα ευαίσθητο ζήτημα ενός αγαπημένου σου προσώπου. Σε κάθε περίπτωση η «ζωντάνια» που νιώθεις μπορεί να έχει μεικτό «πρόσημο». Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Υδροχόο σηματοδοτεί μια μάλλον τυχερή εξέλιξη ή/και την στήριξή σου από κάποιον «ισχυρό». Επιπλέον, βρίσκεσαι κοντά σε μια διάκριση, μπορείς όμως απλά να περάσεις όμορφα την μέρα σου, μακριά από έγνοιες και σκοτούρες.

Δίδυμοι
Γενικά: Από σήμερα και μέχρι τις 15/9, ο ο Άρης στην Παρθένο σε θέλει σε εγρήγορση, αφού κάποιες εξελίξεις σχετικές με το σπίτι ή την οικογένεια σου απαιτούν την άμεση ανάληψη πρωτοβουλιών, είτε πρόκειται για την αποκατάσταση ζημιών, είτε για αυθαιρεσίες ή διαφωνίες, που θα θέσουν σε κρίση τις σχέσεις με τους οικείους σου. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Υδροχόο σε κάνει πολύ πιο επικοινωνιακό/η και είναι πιθανό να ταξιδέψεις ή να περάσεις όλη σου την ημέρα «σουλατσάροντας» και μιλώντας για διάφορα ζητήματα σοβαρά και… μη! Ίσως πάλι να αποκτήσεις ένα μέσον επικοινωνίας ή/και μεταφοράς.

Καρκίνος
Γενικά: Από σήμερα και μέχρι τις 15/9, ο Άρης στην Παρθένο θα εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, όχι όμως χωρίς προβλήματα, είτε τεχνικής φύσεως, είτε συμπεριφοράς. Από πλευράς σου πάντως, μπορείς να επικεντρωθείς στην εκπαίδευσή και την τεχνική κατάρτισή σου, θέτοντας σε άμεση εφαρμογή όλα αυτά που θα μάθεις. Παράλληλα, ο Δίας στον Υδροχόο συνηγορεί σε επιπλέον έσοδα ή παροχές, που όμως αναμένεται να εξανεμίσεις, προκειμένου να αποκτήσεις όλα εκείνα που επιθυμείς ή σου έχουν λείψει. Ίσως πάλι να βρεις εγγυητή ή να υπάρξει μια θετική εξέλιξη σε σχέση με χρέη και φορολογικές υποχρεώσεις.

Λέων
Γενικά: Από σήμερα και μέχρι τις 15/9, ο Άρης στην Παρθένο σηματοδοτεί έσοδα αλλά και έξοδα... κατά ριπάς, στα πλαίσια μιας καταναλωτικής έξαρσης. Επιπλέον, είναι πιθανό να πάθεις μια ζημιά που η αποκατάστασή της θα σου στοιχίσει… κάμποσα ή να πέσεις θύμα «αρπακτικών», αν το... τερματίσεις στην επίδειξη! Από την άλλη πλευρά όμως, η τάση σου να ρισκάρεις, προκειμένου να αποκομίσεις ένα ευδιάκριτο κέρδος, μπορεί να στεφθεί με επιτυχία. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας απέναντί σου φέρνει βοήθειες και εξυπηρετήσεις από τους άλλους, ενώ δεν αποκλείεται να καρπωθείς την επιτυχία ενός δικού σου ανθρώπου.

Παρθένος
Γενικά: Από σήμερα και μέχρι τις 15/9, ο Άρης στο ζώδιό σου σε βάζει στην… πρίζα και τα κακά νέα είναι ότι μπορεί να σε πιάσει μια ταραχή ή μια «κρίση πανικού», εξ αιτίας ενός συμβάντος. Ίσως πάλι να σου συμβεί κάποιο ατύχημα ή να ταλαιπωρηθείς από ένα οξύ σύμπτωμα στην υγεία σου, από την άλλη πλευρά όμως έχεις την δυνατότητα να πετύχεις σε λίγο χρόνο κάτι δύσκολο, κάνοντας τα... ρεκόρ σου! Παράλληλα, ο Δίας στον Υδροχόο συνηγορεί στην απαλλαγή σου από κάποιες ευθύνες, ίσως μάλιστα στην δουλειά σου να επικρατήσει κι ένα αρκετά χαλαρό κλίμα. Επιπλέον, μπορεί να σου χαρίσουν ένα «πακέτο» ευεξίας.

Ζυγός
Γενικά: Από σήμερα και μέχρι τις 15/9, με τον Άρη στην Παρθένο να «δείχνει» το παρασκήνιο, κάποια άτομα του περιβάλλοντος σου, αντί να σε βοηθούν, μάλλον σε υπονομεύουν, φρόντισε λοιπόν να λάβεις τα μέτρα σου, πριν σε προλάβουν οι εξελίξεις. Ίσως πάλι να δοκιμαστείς από μια οξεία ενόχληση στην υγεία σου, ενώ εντάσεις αναμένονται και στο εργασιακό σου περιβάλλον. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Υδροχόο σου υπόσχεται μια ημέρα γεμάτη από χαρούμενες και διασκεδαστικές στιγμές, ίσως μάλιστα να δρομολογηθούν κι… άλλες για την συνέχεια, ενώ η τύχη σου θα «μετρήσει» και σε οικονομικά-επενδυτικά θέματα..

Σκορπιός
Γενικά: Από σήμερα και μέχρι τις 15/9, ο Άρης στην Παρθένο μπορεί να προκαλέσει δυναμικές ανακατατάξεις στο φιλικό σου περιβάλλον και θα καταλάβεις άμεσα το ποιος/α αξίζει τελικά να βρίσκεται δίπλα σου και ποιος/α όχι! Θα υπάρξουν βέβαια τόσο οι πολύ καλές στιγμές σύμπνοιας, όσο και εκείνες, όπου θα κυριαρχεί ο κακώς εννοούμενος ανταγωνισμός. Επιπλέον είναι πιθανό να αγωνιστείς για έναν κοινό σκοπό. Παράλληλα, ο Δίας στον Υδροχόο αναβαθμίζει την ποιότητα της ζωής σου και φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ενώ ευνοείσαι και σε μισθώσεις ή σε περιουσιακά ζητήματα.

Τοξότης
Γενικά: Από σήμερα και μέχρι τις 15/9, ο Άρης στην Παρθένο σε ωθεί να ενεργοποιηθείς για να πετύχεις κάτι φιλόδοξο ή/και να καλύψεις το χαμένο έδαφος σε μια κοινωνική ή επαγγελματική υπόθεση που σε απασχολεί. Ωστόσο ο δρόμος σου δεν θα είναι πάντα ανοικτός, αφού θα υπάρξουν και διαφωνίες ή προστριβές, που θα σε αποσυντονίσουν αλλά αυτά έχουν οι... αγώνες! Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Υδροχόο σε βοηθά να γνωρίσεις ακόμη περισσότερο κόσμο, είτε συμμετέχοντας σε ποικίλα δρώμενα, είτε ταξιδεύοντας κι επειδή είναι πολλές οι χαρές που σε περιμένουν εκεί… έξω, μην κάθεσαι μέσα!

Αιγόκερως
Γενικά: Από σήμερα και μέχρι τις 15/9, οι επαφές και οι μετακινήσεις σου θα αποκτήσουν πιο εντατικούς ρυθμούς κι επειδή αναμένονται πολλά έκτακτα περιστατικά θα χρειαστεί να εξαντλήσεις τις γνώσεις και την εμπειρία σου, υπολογίζοντας κυρίως στις δικές σου δυνάμεις. ο Άρης στην Παρθένο μάλιστα σε ωθεί να εφαρμόσεις κάποιες δικές σου «πατέντες», κι αν βέβαια χρειαστεί, υπάρχει και η νομική οδός. Επιπλέον δεν θα λείψουν κι οι εντάσεις με γνωστούς ή συγγενείς. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Υδροχόο συνηγορεί σε μια σχετική ευμάρεια ή σε μια άνεση κινήσεων στα οικονομικά σου, που σημαίνει περισσότερες αγορές.

Υδροχόος
Γενικά: Από σήμερα και μέχρι τις 15/9, ο Άρης στην Παρθένο σου δίνει το κίνητρο για να βρεις λεφτά για... ξόδεμα, ουσιαστικά όμως σηματοδοτεί απότομες διακυμάνσεις στα οικονομικά σου. Αν λοιπόν βρεθείς με πολλά λεφτά στα χέρια, μην αρχίσεις να τα σκορπάς, αφού θα προκύψουν έκτακτες ανάγκες, ίσως και ζημιές που πρέπει να αποκατασταθούν άμεσα. Παράλληλα βέβαια με την επιστροφή του Δία στο ζώδιό σου κάνει ρελάνς και η... τύχη σου και είτε δρομολογήσεις κάτι σημαντικό, είτε απλά απολαύσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές θα έχεις τις ευκολίες και τα... αναπτυξιακά σου!

Ιχθύες
Γενικά: Από σήμερα και μέχρι τις 15/9 ο Άρης απέναντί σου σηματοδοτεί «τριβές» και εντάσεις με τους άλλους και πολύ περισσότερο τους συνεργάτες σου, ωστόσο στο ίδιο διάστημα, μια «ευκαιριακή» συνεργασία, μπορεί να έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι ισορροπίες μπορούν να αποκατασταθούν αν δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Υδροχόο σε προστατεύει από τις κακοτοπιές έστω και «στο παρά πέντε», έχει όμως κι αυτός τα... τρωτά του, αφού σε καθιστά ανίκανο να τηρήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής ή/και να στερηθείς πράγματα, με ότι συνεπάγεται αυτό!


astrology.gr