MY KTEO

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Ερωτευμένη η ηθοποιός Πένυ Αγοραστού με γοητευτικό οδοντίατρο!


Μία πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της διανύει η ηθοποιός Πένυ Αγοραστού, καθώς ο έρωτας τής χτύπησε την πόρτα. Η Πένυ Αγοραστού σύμφωνα με ρεπορτάζ της RealLife έχει βρει την ευτυχία στην αγκαλιά του γοητευτικού οδοντιάτρου, Ζώη Ζάιντ.
Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα πριν από οκτώ μήνες και την περασμένη άνοιξη ξεκίνησαν να περνούν περισσότερο χρόνο μαζί. Η Πένυ Αγοραστού ωστόσο στην προσωπική της ζωή είναι πολύ χαμηλών τόνων, γι' αυτό και μέχρι τώρα κανείς δεν γνώριζε ποιος είναι ο άνδρας που έχει καταφέρει να κερδίσει την καρδιά της.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Ζώης Ζάιντ είναι χειρουργός οδοντίατρος με ειδίκευση στην αισθητική οδοντιατρική και στα εμφυτεύματα, ενώ εδώ και δέκα χρόνια διατηρεί ένα από τα πιο γνωστά οδοντιατρεία στα νότια προάστια.

Στις αρχές της σχέσης τους, οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να κάνουν αρκετές εξορμήσεις σε περιοχές της Ελλάδας, αλλά και στο εξωτερικό. Από το φθινόπωρο βέβαια, που όλη η χώρα βρίσκεται σε ρυθμούς δεύτερης καραντίνας, το ζευγάρι περνά τον ελεύθερο χρόνο του στο σπίτι της Πένυς, είτε στο σπίτι του Ζώη.


govastileto.gr