Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στον Ταύρο σε κάνει να μην ξέρεις τι θέλεις, γι’ αυτό πριν αγοράσεις οτιδήποτε, εξέτασε το κατά πόσον το χρειάζεσαι πραγματικά ή πρόκειται μόνον για μια παρόρμηση της στιγμής. Όσον αφορά δε σε επενδυτικά σχέδια, είναι προτιμότερο να περιμένεις μια πιο... ισορροπημένη ημέρα! Παράλληλα βέβαια ο Ήλιος κι ο Ερμής στον Λέοντα σε στρέφουν προς το παρελθόν προκειμένου να αξιοποιήσεις δημιουργικές ιδέες που μπορούν και σήμερα να εφαρμοστούν. Επιπλέον θα βρεθείς με αγαπημένα πρόσωπα, σε ένα ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα με πάρα πολλές αγκαλιές, ίσως όμως να «φας κόλλημα» με... πρώην καταστάσεις!

Ταύρος
Γενικά: Με την Σελήνη στο ζώδιό σου να... μην ξέρει που πατεί και που βαδίζει, κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να συμβούν πολλά και διάφορα που θα εντείνουν την ανασφάλειά σου και θα σε κάνουν πολύ πιο κτητικό/η, απέναντι σε πρόσωπα και πράγματα. Παράλληλα βέβαια ο Ήλιος κι ο Ερμής στον Λέοντα σε βοηθούν να αναθερμάνεις την σχέση σου με τους οικείους σου, κάτι που μπορεί να συνδυαστεί και με την απόκτηση αγαθών ή κληροδοτημάτων Επιπλέον καλείσαι να κάνεις τον χώρο σου πιο ζεστό, ώστε να νοιώσουν όλοι όμορφα και ιδιαίτερα ένα πρόσωπο που περνά δύσκολα ή βρίσκεται σε αδυναμία.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στον Ταύρο βγάζει στην επιφάνεια τάσεις και απωθημένα, ενώ μπορεί να ταλαιπωρηθείς και από μια «ότι να 'ναι» διατροφή. Ίσως πάλι να σου αποκαλυφθεί η δράση μιας γυναίκας που σε εχθρεύεται και στήνει μηχανορραφίες σε βάρος σου. Παράλληλα βέβαια ο Ήλιος κι ο Ερμής στον Λέοντα σε βοηθούν να αναβιώσεις ένα παλιό σου ενδιαφέρον ή μια σπουδή αλλά και να επισκεφτείς ένα μέρος με το οποίο σε συνδέουν πολλά, ίσως μάλιστα να έχει και μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που «μιλάει» στην ψυχή σου. Αν πάλι σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, αναζήτησε την λύση του σε βότανα και την παραδοσιακή Ιατρική.

Καρκίνος 
Γενικά: Η Σελήνη στον Ταύρο κάνει... κουλουβάχατα τις φιλικές σχέσεις σου, ίσως όμως να προκύψουν και αντιφατικές καταστάσεις στην ζωή ενός προσώπου που αγαπάς κι εκτιμάς. Αν πάλι συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια και βγάλεις άκρη με αυτά που συμβαίνουν... έλα να μας το πεις! Παράλληλα βέβαια, με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Λέοντα μπορεί να σου επιστραφούν χρήματα, να βρεις κάτι κρυμμένο και πολύτιμο αλλά και να λάβεις ένα κληροδότημα. Αν όμως αρχίσεις απλά να αναπολείς εποχές που τα είχες όλα, κινδυνεύεις να περιπέσεις σε μια νοσταλγική μελαγχολία, που δεν έχει... μέλλον!

Λέων
Γενικά: Με την Σελήνη στον Ταύρο να... μην είναι στα καλά της, είναι εύκολο να προκύψουν προστριβές με άτομα που βλέπουν τα πράγματα πολύ διαφορετικά, από ότι εσύ αλλά και απροσδόκητες συμμαχίες, γι' αυτό μην «δένεις» τίποτα κι αν πέσεις πάνω και σε κανέναν... τρελό μην δίνεις υπερβολική σημασία, απλά κάνε υπομονή μέχρι να... ξημερώσει η επόμενη! Παράλληλα βέβαια ο Ήλιος κι ο Ερμής στο ζώδιό σου σε κάνουν πολύ πιο συναισθηματικό/η, ίσως και «κολλημένο/η» αλλά σε κάθε περίπτωση δεν έχεις παρά να ξεδιαλύνεις όλα αυτά που κουβαλάς μέσα σου από παλιά και δεν σε αφήνουν να «φύγεις» προς τα εμπρός.

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στον Ταύρο πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, σε φέρνει ωστόσο σε επαφή με άτομα που είναι ιδιαίτερα ασταθή ή αντιφατικά, κάνοντας τελικά... συντρίμμια κάθε πρόγραμμά σου ή και την ίδια την λογική σου! Όμως... όσο ζεις, μαθαίνεις, χώρια που η ενασχόλησή σου με ένα γνωστικό αντικείμενο θα είναι αποδοτική. Παράλληλα βέβαια ο Ήλιος κι ο Ερμής στον Λέοντα σηματοδοτούν μνήμες και απωθημένα που καλό είναι να βάλεις σε μια τάξη, πριν γίνεις έρμαιο τους. Ίσως όμως να μάθεις πολλά και για μια παλιά υπόθεσή σου, που πάντα απορούσες γιατί εξελίχθηκε έτσι, ενώ θα μπορούσε... αλλιώς!

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στον Ταύρο σηματοδοτεί ένα σύνδρομο στέρησης που το ακολουθεί ένα καταναλωτικό «ξέσπασμα», καλό είναι όμως να καταλαγιάσει, πριν ξοδέψεις εντελώς το αποθεματικό σου με αγορές που στην πραγματικότητα καλύπτουν ένα «καπρίτσιο» ή απωθημένο σου κι όχι βασικές ανάγκες σου. Παράλληλα βέβαια ο Ήλιος κι ο Ερμής στον Λέοντα σε φέρνουν σε επαφή με πρόσωπα ή κύκλους που συνδέονται με το παρελθόν σου, αναβιώνοντας «ξεχασμένες» δράσεις και σε κάθε περίπτωση το συναίσθημα έχει τον πρώτο λόγο σε όλες αυτές τις επαφές. Ίσως πάλι να ενταχθείς σε έναν παραδοσιακό σύλλογο.

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη απέναντί σου σηματοδοτεί μια μάλλον δύσκολη μέρα με διαδοχικά «πάνω» και «κάτω» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, σε κάθε περίπτωση όμως προσπάθησε να μην πάρεις βιαστικές ή «εν θερμώ» αποφάσεις, αφού «τα πάντα ρει» και ο σημερινός αντίπαλος είναι ο αυριανός συνοδοιπόρος σου! Παράλληλα βέβαια ο Ήλιος κι ο Ερμής στον Λέοντα δίνουν έναν «ρετρό» τόνο στις βασικές επιλογές σου και δεν αποκλείεται να επιστρέψεις σε μια παλιά επαγγελματική σου ασχολία ή απλά να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση. Φαίνεται μάλιστα πως το συναίσθημα σου έχει τον πρώτο λόγο στις επιλογές σου.

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στον Ταύρο σου «βγάζει» διάφορες δουλειές, που έχουν όσο να 'ναι τα... προβλήματά τους, το σημαντικό όμως για σένα είναι να μην υπερβείς τα όρια της αντοχής σου και να αποφύγεις τις ακρότητες στην διατροφή σου, αφού θα τις... πληρώσεις! Παράλληλα βέβαια ο Ήλιος κι ο Ερμής στον Λέοντα σε φέρνουν σε επαφή με… ευαίσθητες ψυχές αλλά και άτομα που είναι «κολλημένα» στο παρελθόν, μπορεί ωστόσο κι εσύ να βιώσεις ιδιαίτερα συγκινητικές και νοσταλγικές στιγμές μέσα από την αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος. Επιπλέον μπορεί να ξυπνήσει ο... αρχαιολόγος μέσα σου!

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στον Ταύρο σε καθιστά μάλλον ανικανοποίητο/η, εκτός βέβαια κι αν πρόκειται για μια αντίστοιχη κατάσταση που θα βιώσεις με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, σηκώνοντας τα... χέρια ψηλά με τις απαιτήσεις ή την αντιφατική συμπεριφορά του! Παράλληλα βέβαια, με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Λέοντα θα έχεις την ευκαιρία να ρυθμίσεις μια παλιά οικονομική υπόθεσή σου, ώστε να αρθούν τα εμπόδια που συναντάς στο «σήμερα», ενώ είναι στο πρόγραμμα και μια κληρονομιά ή μια επιστροφή δανεικών. Συνάμα όμως μπορεί να γίνεις... ανεξήγητα συναισθηματικός/η σε οικονομικά ζητήματα

Υδροχόος
Γενικά: Eίσαι σε αναμονή και περιμένεις τις εξελίξεις σε διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ηρέμησε, μην εκνευρίζεσαι και να ξέρεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Σήμερα μπορείς να βάλεις καινούργιους στόχους και τα θεμέλια σε θέματα που υπάρχουν ήδη, αλλά είναι προβληματικά. Μην απογοητεύεσαι από τη στασιμότητα των ημερών. Πολύ γρήγορα θα φανεί… φως στο τούνελ! Σήμερα θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου που αφορούν τη σχέση σου, γιατί έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Όσο για σένα που περνάς τον χρόνο σου παρέα με την μοναξιά, αυτή η κατάσταση τώρα θα αλλάξει, γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν και θα έρθει στην ζωή σου αυτός ή αυτή που ονειρευόσουν.

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στον Ταύρο σε βάζει να τρέχεις για διάφορα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ασχοληθείς κατ’ ανάγκη με κάτι σημαντικό, ίσα-ίσα, που μπορεί να αποσπάσαι διαρκώς από πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν έχουν να σου προσφέρουν κάτι ουσιαστικό, πέρα από… νεύρα και παλινωδίες! Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος κι ο Ερμής στον Λέοντα μπορεί να αναθερμάνουν την σχέση σου με έναν/μια συγγενή που έχεις να δεις καιρό, ενώ στα εργασιακά σου σε κάνουν επιρρεπή σε πιο συμπονετικές συμπεριφορές, κάτι που από την μια πλευρά θα μειώσει τα κέρδη σου, από την άλλη όμως θα αναδείξει τον ανθρωπισμό σου.


astrology.gr