Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Παρασκευή, 30 Απριλίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Με την σύνοδο Ήλιου-Ουρανού να επηρεάζει τις κτήσεις και τα οικονομικά σου είναι εύκολο να βρεις πόρους από εκεί που δεν περιμένεις ή να αποκτήσεις κάτι σπάνιο, αντίθετα όμως οτιδήποτε το «αναμενόμενο» δεν θα… περπατήσει! Αν πάλι μπεις στην διαδικασία να «κυνηγάς» το χρήμα, τότε πόνταρε στην έκπληξη και δεν θα χάσεις! Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σηματοδοτεί υπερβατικές αναζητήσεις, που συνάδουν με το κλίμα των ημερών, σε ένα πιο πρακτικό επίπεδο ωστόσο σε καλεί να αγνοήσεις πιεστικές υποχρεώσεις, ξέροντας ότι κάποια πράγματα απλά θα γίνουν στην… ώρα τους!

Ταύρος
Γενικά: Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού συνηγορεί σε αλλαγές και ανατροπές στην ζωή σου και με δεδομένη την δυσκολία σου να ανταποκριθείς σε αυτές, από στατιστική άποψη, μάλλον θα σου έρθει ο… ουρανός σφοντύλι! Υπάρχει βέβαια και μια… κρυφή ελπίδα, να μπεις δηλαδή εκούσια σε μια διαδικασία πλήρους αναθεώρησης, έστω κι αν αυτό συμβεί για μια και μοναδική φορά. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς εμφανίζει στην ζωή σου το έτερο «αντίπαλο δέος» της εύρυθμης λειτουργίας των πραγμάτων, την εξαπάτηση, απειλώντας να μετατρέψει τελικά την ζωή σου σε μια… γνήσια Μ. Παρασκευή!

Δίδυμοι
Γενικά: Με την σύνοδο Ήλιου-Ουρανού μπορεί να αιφνιδιαστείς από αποκαλύψεις μυστικών ή καταστάσεων που δεν σου περνούσαν από το μυαλό, φαίνεται μάλιστα πως εδώ ισχύει το γνωστό «από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια»! Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να αλλάξεις μια θεραπευτική αγωγή ή να μπεις σε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα διατροφής, ενδέχεται ωστόσο να προβληματιστείς και από μια περίεργη αντίδραση του οργανισμού σου. Παράλληλα βέβαια, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σηματοδοτεί μεταφυσικές «υπερβάσεις», που κάνουν τα βάσανα της ζωής να δείχνουν πολύ… ασήμαντα!

Καρκίνος 
Γενικά: Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού σε τροφοδοτεί με νέες και πολύ ιδιαίτερες γνωριμίες που έρχονται για να σου δείξουν κάτι το διαφορετικό ή «αιρετικό» στον τρόπο ζωής ή/και στην διαχείριση των διαπροσωπικών σχέσεων. Από την άλλη πλευρά βέβαια, δεν αποκλείεται να ενοχληθείς από την προκλητική συμπεριφορά ενός φίλου ή μιας φίλης που δείχνει να μην σέβεται ούτε εσένα ούτε τον χαρακτήρα της ημέρας. Παράλληλα βέβαια, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς κάνει τα… πάντα για να τονώσει το θρησκευτικό συναίσθημά σου κι από την στιγμή που η ψυχή σου θα βρει το καταφύγιό της όλα τα υπόλοιπα… περιττεύουν!

Λέων
Γενικά: Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού σε καλεί να αλλάξεις τακτική προκειμένου να είσαι… ασορτί με τις προκλήσεις της ημέρας, που δεν θα είναι και λίγες και το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι η επιτυχία θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις, αντίθετα οι «δοκιμασμένες» επιλογές δεν έχουν τύχη ή θα εξελιχθούν ανάποδα. Επιπλέον μπορεί να συνεννοηθείς μια χαρά με κάθε ιδιόρρυθμη προσωπικότητα! Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε κάνει πιο ευαίσθητο στον πόνο και τα προβλήματα των άλλων, με συνέπεια να προσφέρεις τον οβολόν σου ή ότι άλλο διαθέτεις στους απόκληρους της κοινωνίας.

Παρθένος
Γενικά: Με την σύνοδο Ήλιου-Ουρανού, τίποτε δεν πηγαίνει σύμφωνα με το πρόγραμμα, γι’ αυτό κι εσύ οφείλεις να είσαι ανοικτός/η στις εκπλήξεις και το απρόβλεπτο. Σε κάθε περίπτωση πάντως, είναι πιθανό να βρεθείς για πρώτη φορά σε ένα μέρος που θα σε γοητεύσει αλλά και να γνωρίσεις πολύ ιδιαίτερα άτομα. Επιπλέον οι στιλιστικές επιλογές σου τείνουν να γίνουν ακραίες ή εκκεντρικές. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε βοηθά να δείξεις στους άλλους μόνον αυτά που θέλεις, τα ανάλογα όμως ισχύουν και από την άλλη πλευρά, οπότε μην «τσιμπάς» σε… ευφάνταστες προοπτικές!

Ζυγός
Γενικά: Με την σύνοδο Ήλιου-Ουρανού να λειτουργεί ανατρεπτικά στο οικονομικό πεδίο, μπορεί να αποκτήσεις μια απρόσμενη πρόσβαση σε κεφάλαια ή παροχές, όλα αυτά όμως μπορεί να είναι και δανεικά, οπότε πρόσεξε λίγο το πώς θα διαχειριστείς το πλεόνασμα σου. Όσον αφορά πάλι στις αγορές σου τείνεις να επιλέξεις κάτι το… πολύ διαφορετικό! Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε ωθεί να κάνεις μια καλή πράξη, ίσως όμως να είσαι κι εσύ ο/η ευνοημένος/η μιας προσφοράς. Επιπλέον, αν έχεις αγχωθεί για κάτι στην δουλειά σου, δεν έχεις παρά να το… ξεχάσεις και να το κόψεις στον ύπνο!

Σκορπιός
Γενικά: Με την σύνοδο Ήλιου-Ουρανού να λειτουργεί αιφνιδιαστικά για σένα, πολλά είναι εκείνα που θα σε προκαλέσουν κόντρα στο «αναμενόμενο» ή σε όσα έχεις κατά κάποιο τρόπο προκαθορίσει κι αν δεν θες να υποστείς κάποιου είδους «ψυχρολουσία» μπες από μόνος/η σου σε μια διαδικασία αλλαγών. Επιπλέον, αν κάποιος/α σου… πουλήσει τρέλα, απάντησέ του με ανάλογο τρόπο. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σηματοδοτεί υποσχέσεις ελπίδες και όνειρα, που απέχουν πολύ από την πραγματικότητα, σε δημιουργικό επίπεδο όμως σου δίνει την έμπνευση για να κάνεις «παπάδες»!

Τοξότης
Γενικά: Με την σύνοδο Ήλιου-Ουρανού κάποια ζητήματα σχετικά με τα εργασιακά σου, θα λάβουν μια απροσδόκητη τροπή κι αν δεν θες να αιφνιδιαστείς, δεν έχεις παρά να αιφνιδιάσεις εσύ τους άλλους, προβαίνοντας σε μια μη αναμενόμενη κίνηση.. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για «επαναστατικές» αλλαγές στην διατροφή και τον τρόπο ζωής σου. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε παροτρύνει να εκφράσεις τον πιο ρομαντικό εαυτό σου αλλά και να συμμετάσχεις στο κατανυκτικό κλίμα της ημέρας. Από εκεί και ύστερα όμως ότι κι αν «τάξεις» ή σου τάξουν, κινείται στην σφαίρα της ουτοπίας.

Αιγόκερως
Γενικά: Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού σε… κολάζει μέσα από προκλητικές συμπεριφορές που δεν συνάδουν διόλου με το κλίμα της Μ. Παρασκευής, ίσως όμως να προβείς κι εσύ σε μια «πρωτόφαντη» δραστηριότητα, μέσα από την οποία θα βρεις έναν… άλλον εαυτό! Όσον αφορά δε τις διαπροσωπικές σχέσεις σου το πιθανότερο είναι να υπάρξουν εκπλήξεις και αποκαλύψεις. Παράλληλα βέβαια, με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, έχεις καλείσαι να βάλεις στην άκρη τον ρεαλισμό σου, δίνοντας προτεραιότητα σε υπερβατικές προσεγγίσεις και σε εκείνα που σε «ταξιδεύουν» σε έναν ιδεατό κόσμο.

Υδροχόος
Γενικά: Νηστεία και προσευχή οι άλλοι, πάρτι εσύ! Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού σε ωθεί να προκαλέσεις απανωτά… σοκ στους άλλους, πηγαίνοντας «κόντρα στο κατεστημένο», θα έχεις ωστόσο κι εσύ τις αντιφάσεις σου. Επιπλέον, σηματοδοτεί αλλαγές ή/και απρόβλεπτες καταστάσεις αρχικά στο σπίτι και την οικογένειά σου, ίσως όμως το… καλό να επεκταθεί και σε άλλους τομείς της ζωής σου! Παράλληλα, με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς να ενισχύει τις ανθρωπιστικές τάσεις σου είναι πιθανό να χαρίσεις κάτι, από την άλλη πλευρά όμως πρόσεξε μήπως χάσεις χρήματα εξ αιτίας της αφηρημάδας σου ή μιας απάτης.

Ιχθύες
Γενικά: Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού σε παραπέμπει σε μια ιδιαίτερη Μ. Παρασκευή αφού δρομολογεί κοινωνικές επαφές και μετακινήσεις, που ξεχωρίζουν για την ιδιαιτερότητά και την σπανιότητά τους, ενώ μπορεί να λάβεις και μια απρόσμενη είδηση. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις μια συσκευή τελευταίας τεχνολογίας. Παράλληλα, με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου η ημέρα προσφέρεται για μια δημιουργική φυγή μέσα από δράσεις ή ενασχολήσεις που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις κι ένα «υπερβατικό» βίωμα αντάξιο του κλίματος των ημερών.


astrology.gr