MY KTEO

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Με ευχές και ικανοποίηση για το κυβερνητικό έργο έκοψε διαδικτυακά την πίτα της η ΔΕΕΠ Εύβοιας


Νέες συνήθειες και νέα ήθη έφερε η πανδημία του κορωνοϊού και η ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Ευβοίας ακολουθώντας τι επιταγές της εποχής πραγματοποίησε το Σάββατο το απόγευμα την πρώτη διαδικτυακή κοπή πίτας για το νέο έτος. Με την εξ αποστάσεως «παρουσία» του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού, του Γενικού Γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Στέλιου Κονταδάκη και των Βουλευτών Εύβοιας Σίμου Κεδίκογλου και Θανάση Ζεμπίλη, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Πέτρος Ποδάρας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της οργάνωσης και  έδωσε το λόγο σε όλα τα παρόντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τους τομεάρχες της ΔΕΕΠ και τους προέδρους των ΔΗΜ.Τ.Ο  της Εύβοιας. 

Την ξεχωριστή αυτή εκδήλωση άνοιξε καλωσορίζοντας όλους τους συμμετέχοντες ο Πέτρος Ποδάρας, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η αποστολή της ΔΕΕΠ Εύβοιας ενάμισι χρόνο μετά την νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές, παραμένει διττή. Εκλογική ετοιμότητα ανά πάσα και στιγμή και αμφίδρομη επικοινωνία με την κοινωνία. Ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει και την προσπάθεια που καταβάλει η ΔΕΕΠ Εύβοιας να κρατήσει «ζωντανούς» τους δεσμούς μεταξύ των μελών της, αν και τα γραφεία είναι κλειστά εξαιτίας του lockdown.  

Αμέσως μετά ακολούθησαν οι χαιρετισμοί, με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό να ανοίγει αυτόν τον κύκλο. Ανάμεσα σε άλλα ο κ. Σπανός έκανε λόγο για πλούσιο, όπως ο ίδιος το χαρακτήρισε, κυβερνητικό έργο που δημιουργεί τομές και αναφέρθηκε σε μια σειρά έργων και επιτυχιών της Περιφέρειας, που αφορούν στο Νομό. Την δράση της ΔΕΕΠ Εύβοιας εξήρε στον χαιρετισμό του ο Γενικός Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης. «Συγχαρητήρια στη ΔΕΕΠ Εύβοιας για το έργο της. Με τις δράσεις της δείχνει ότι μπορεί και προσαρμόζεται στις όποιες δύσκολες συνθήκες» είπε ο κ. Κονταδάκης. Στη συνέχεια ο Σίμος Κεδίκογλου, τόνισε ότι ο διμέτωπος αγώνας, στην υγεία και την οικονομία, συνεχίζεται, ενώ Θανάσης Ζεμπίλης υπογράμμισε ότι παρά τη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα, η κυβέρνηση δεν έκανε πίσω, αλλά με πείσμα συνεχίζει τις μεταρρυθμίσεις. 

Την πλούσια και επιτυχημένη δράση, αλλά και τη σοβαρή δουλειά της ΔΕΕΠ Εύβοιας υπογράμμισαν στους χαιρετισμούς τους ο αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Ανδρέας Προμπονάς, ο συντονιστής για τρεις Νομούς της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Κώστας Στάικος, ο τομεάρχης Εύβοιας Θάνος Λέκκας και η υπεύθυνη μητρώου στελεχών της Περιφέρειας Θωμαΐς Οικονόμου. 

Ακολούθησε η κοπή της πίτας με τα μέλη της ΔΕΕΠ που έδωσαν το παρών να ανταλλάσσουν ευχές για το νέο έτος. Με τη σειρά μίλησαν οι αντιπρόεδροι της ΔΕΕΠ Ευβοίας Νίκος Παντελής και Δημήτρης Λάμπρου, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Θανάσης Ψαράκης και οι υπεύθυνοι τομέων κ.κ. Μπαλτάς, Κωνσταντίνου, Λιαμπότη, Μακρής, Κοτρογιάννης, Τσαγκαράκη, Αναγνώστου, Λάμπρου και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Εύβοιας Χρήστος Τσοκάνης. 

Τέλος μίλησαν οι πρόεδροι των ΔΗΜ.Τ.Ο. Διρφύων Μεσσαπίων Μιχάλης Καλαβρής, Ερέτριας Πέτρος Σμιλάκος, Καρύστου Κώστας Δρόσος, Κύμης Αλιβερίου Παναγιώτης Μάλλιος και Σκύρου Κώστας Δαφνούλης. Κοινός παρανομαστής όσων ειπώθηκαν από όλους τους ομιλούντες ήταν η επιτυχημένη πορεία της κυβέρνησης παρά τις αντίξοες συνθήκες. Ενώ υπήρξαν και «παράπονα» από τους κ.κ. Σμιλάκο και Μάλλιο για την μη υπουργοποίηση Βουλευτών του Νομού.