MY KTEO

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

Γιάννης Καλλιάνος - Χάρις Δαμιανού: Ανεβαίνουν τα σκαλιά του... Δημαρχείου!


 Ποδαρικό με γάμο ετοιμάζεται να κάνει ο Γιάννης Καλλιάνος, καθώς την Κυριακή 3 Ιανουαρίου πρόκειται να ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης με την σύντροφό του Χάρις Δαμιανού. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα ΟΝ time, οι δυο τους θα παντρευτούν με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο Ηλιούπολης, ενώ μάρτυρες θα είναι δυο φίλοι του γαμπρού και συγκεκριμένα, οι επιχειρηματίες Γιώργος Καπνάκης και Ηλίας Λαμπρινάκος.

Το ζευγάρι είναι μαζί δύο χρόνια, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό ότι η δερματολόγος διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, περιμένοντας το πρώτο τους παιδί. 

«Λόγω της εγκυμοσύνης της συντρόφου μου, Χάρις, αποφασίσαμε να μην κάνουμε το θρησκευτικό γάμο τον Μάιο, όπως είχαμε προγραμματίσει, και να κάνουμε τον πολιτικό γάμο την Κυριακή. Όσο αφορά στο θρησκευτικό, θα γίνει οπωσδήποτε, μετά τη γέννηση του παιδιού μας», δήλωσε ο Γιάννης Καλλιάνος στην εφημερίδα.
Φυσικά, στον γάμο θα παρευρεθούν αυστηρά και μόνο οι γονείς τους, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ενώ το ζευγάρι θα παντρέψει ο δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης.


topontiki.gr