Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Κυριακή, 16 Μαΐου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο πριμοδοτεί εντάσεις στον χώρο σου ή ένα πολεμικό κλίμα στις ενδοοικογενειακές σχέσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί θέμα και με τα περιουσιακά σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, αφορμής δοθείσης μπορεί να ξεκαθαρίσουν πολλά σε σχέση με πράγματα που «σέρνονταν» και αποτελούσαν τροχοπέδη για την εξέλιξή σου. Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα ευνοεί τα οικονομικά σου κι είναι πιθανό να καρπωθείς οφέλη ύστερα από την μεσολάβηση της… μοίρας ή να προβείς σε μια αγορά-επένδυση, που θα αποδειχθεί σωτήρια σε βάθος χρόνου.

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο σε ωθεί να μελετήσεις το ιστορικό μιας υπόθεσης ή να εντρυφήσεις στην Παράδοση, όσον αφορά όμως στις εξωστρεφείς δράσεις σου, δεν αποκλείεται να έρθεις σε αντιπαράθεση με άτομα που «είναι κλεισμένα στο σύμπαν τους» και σε βλέπουν σαν απειλή ή αντιδρούν υπερβολικά και σε… σαστίζουν! Επιπλέον «παίζει» μια αντιπαράθεση με γείτονα ή συγγενή σου. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα θα σου φέρει μια ευκαιρία συνολικής ανάκαμψης, από εκείνες που δεν πρέπει να χάσεις, προσπέρασε λοιπόν τους δισταγμούς σου και κάνε την επανεκκίνησή σου.

Δίδυμοι
Γενικά: Με την Σελήνη στον Καρκίνο να «δείχνει» τα οικονομικά σου, αποκτούν προτεραιότητα τα ζητήματα τροφοδοσίας αλλά και ακίνητης περιουσίας και όσο πιθανό είναι να… μαζέψεις για να έχεις, άλλο τόσο είναι να χρειαστεί να αμυνθείς απέναντι σε κάποιον/α που ορέγεται τα κεκτημένα σου ή να ξοδευτείς προκειμένου να αποκατασταθεί μια ζημιά. Παράλληλα, με το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, είναι πιθανό να σου αποκαλυφθεί κάτι κρυμμένο ή να έρθεις σε επαφή με άτομα που κινούνται αφανώς κι έχουν μεγάλη δύναμη τόσο για το καλύτερο, όσο και για το… χειρότερο!

Καρκίνος 
Γενικά: Με την Σελήνη στο ζώδιό σου να σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο/η, είναι πιθανό να αναλάβεις δράση και πρωτοβουλίες, υπέρ αδυνάτων. Υπάρχει ωστόσο κι ένα αρνητικό σενάριο που σε θέλει ιδιαίτερα ταραγμένο/η ή ακόμη και σε κατάσταση… πανικού, εξ αιτίας μιας αρνητικής εξέλιξης που θα «πατήσει» πάνω στο ευαίσθητο σημείο σου. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα φέρνει αποδοτικές επαφές και δημιουργεί δυνατούς δεσμούς με φίλους/ες ή συλλογικούς φορείς, ίσως μάλιστα να αποκομίσεις και κάποια «χειροπιαστά» οφέλη, είτε άμεσα, είτε μακροπρόθεσμα.

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να σε αναστατώσει με ένα οξύ θέμα υγείας, που έχει ρίζες στο παρελθόν σου ή ένα ξέσπασμα απωθημένων που θα προβληματίσει κι εσένα τον/την ίδιο/α. Από την άλλη πλευρά ένα «υπερβατικό» ή μεταφυσικό βίωμα μπορεί να σου ανοίξει «κανάλι» με το… υπερπέραν! Παράλληλα, στον… έξω κόσμο, το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε καλεί να κάνεις ένα εξελικτικό «άλμα» στην καριέρα σου, αφήνοντας πίσω σου ότι αποδείχτηκε λίγο ή ακατάλληλο για σένα, ίσως μάλιστα να βρεθείς σε πλεονεκτική θέση ύστερα από μια «μοιραία» ζημιά που θα πάθει κάποιος/α άλλος/η.

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο σε ωθεί να ασχοληθείς με κοινωνικά και ανθρωπιστικά ζητήματα, ίσως μάλιστα να συμπορευτείς με άτομα που χαρακτηρίζονται από πάθος για αυτό που κάνουν. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο όμως, είναι εύκολο να προκύψουν προστριβές με φίλους/ες ή μια εσωτερική φαγωμάρα στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας. Ίσως πάλι χρειαστεί να συμπαρασταθείς σε κάποιον/α που περνά μια έντονη συναισθηματική κρίση. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να σου φέρει μια πρόταση από το εξωτερικό ή ένα ταξίδι, που θα αλλάξει πολλά στην ζωή σου.

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο σε ωθεί να συνεχίσεις μια προσπάθεια από εκεί που την άφησαν κάποιοι παλαιότεροι, από την άλλη πλευρά όμως, αναβιώνει καταστάσεις που σε είχαν πληγώσει κι αν «σε πάρει από κάτω», μπορεί να βρεθείς σε μεγάλη ταραχή. Επιπλέον, όπως θα διαπιστώσεις, το να εμπλέκονται στις υποθέσεις σου άτομα της οικογένειας… δεν είναι πάντα για καλό! Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα ευνοεί τις οικονομικές επιδιώξεις σου κι αν έχεις στερηθεί πράγματα, ήρθε η ώρα για να τα αποκτήσεις, έστω και σαν αποζημίωση για τα… δεινά που περνάς!

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο σε ωθεί να «σκαλίσεις» το παρελθόν, στα πλαίσια μιας αναζήτησης και σίγουρα μπορείς να βρεις κρυμμένες αλήθειες, ίσως όμως να φέρει κι ένα έκτακτο νομικό ζήτημα, στο οποίο εμπλέκονται συγγενικά σου πρόσωπα ή «αγύριστα κεφάλια». Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα κάνει τους/τις άλλους/ες πιο πρόθυμους/ες να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ή τα αιτήματά σου, κάτι που μπορείς να εκμεταλλευτείς για να γίνει αυτό που θέλεις, όπως το θέλεις. Ίσως πάλι να προβείς σε μια συμφωνία ή συνεργασία που έχει πολλά… κρυφά πλεονεκτήματα!

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να προκαλέσει έναν οικονομικό συναγερμό, είτε λόγω μιας έκτακτης ανάγκης, είτε εξ αιτίας μιας έξωθεν διεκδίκησης από τα παλιά. Σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις, αφού κινδυνεύεις να βουλιάξεις πιο βαθιά στο πρόβλημα, ενώ αν η διαίσθησή σου «πει» κάτι, να την ακολουθήσεις. Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε καλεί να αλλάξεις ότι σε βλάπτει στην διατροφή και τις συνήθειες σου, περνώντας σε μια νέα και αναγεννητική φάση, ενώ σηματοδοτεί και κομβικές εξελίξεις στην δουλειά σου.

Αιγόκερως
Γενικά: Με την Σελήνη απέναντί σου τα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αλλάζουν απότομα, ύστερα από την επανεμφάνιση κάποιου/ας, που ζητάει το… μερτικό του! Ίσως πάλι να βρεθείς ενώπιον συμπεριφορών που κρίνεις ως παράλογες ή υπερβολικά συναισθηματικές αλλά δες το σαν μια ευκαιρία να εξασκήσεις τον προστατευτικό ρόλο σου, χωρίς να επιβάλλεις «σκληρά» μέτρα ή να ασκήσεις έντονη κριτική, αφού μετά θα έχεις τύψεις κι ενοχές. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, σηματοδοτεί μια επανεκκίνηση σε δημιουργικό επίπεδο ή/και στα προσωπικά σου.

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο αναμοχλεύει παλιές καταστάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, ίσως όμως και να ασχοληθείς με καλλιέργειες ή/και την οικιακή οικονομία. Όσον αφορά πάλι στην υγεία σου, είναι πιθανό να εμφανιστούν προβλήματα που θεωρούσες πως έχουν ξεπεραστεί, γι’ αυτό… μην πας γυρεύοντας, εξαντλώντας τις δυνάμεις σου! Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα φέρνει νέα και επωφελή δεδομένα στο σπίτι ή το γραφείο, ίσως μάλιστα να «κληρονομήσεις» εξοπλισμό, που θα καλύψει μια σειρά από ανάγκες και επιθυμίες σου.

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο σηματοδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι ίσως να ζήσεις κάτι μοναδικό σε ένταση και πάθος αλλά αν τυχόν έχουν αρνητικό «πρόσημο» και προκύψουν… δράματα, η αγκαλιά σου είναι το πιο κατάλληλο γιατρικό. Επιπλέον, ο δημιουργικός οίστρος σου φτάνει στην κορύφωσή του, ενώ δεν αποκλείεται να κερδίσεις ύστερα από ένα ρίσκο «αυτοθυσίας» που θα πάρεις. Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα ευνοεί έρευνες, μελέτες και επαφές με άτομα που ξέρουν πολλά, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κι ένα μέσον που θα… χάσει κάποιος/α άλλος/η!


astrology.gr