MY KTEO

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021

Συγκροτήθηκε η Επιτροπή για την επιλογή του κατάλληλου χώρου για την κατασκευή των νέων Φυλακών Χαλκίδας - Πρόεδρος ο Σπύρος Αθανασίου


Στην σύσταση και συγκρότηση Επιτροπής Αξιολόγησης Καταλληλότητας και υποβολής ολοκληρωμένης πρότασης για την επιλογή του κατάλληλου χώρου στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, εκτός αστικού ιστού και πλησίον βασικού οδικού άξονα για την κατασκευή, μέσω σύμπραξης Δημόσιου και Ιδιωτικού  Τομέα,  νέου,  σύγχρονων  προδιαγραφών  Καταστήματος Κράτησης,  στο  οποίο  θα μεταφερθεί  και  θα  λειτουργήσει  το  υφιστάμενο  Κατάστημα  Κράτησης Χαλκίδας αποφάσισε η Γ.Γ Αντιεγκληματικής Πολιτικής  η  οποία  αποτελείται από τους κάτωθι:

1. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, υπάλληλο  του  κλάδου  ΠΕ Σωφρονιστικού  Ενηλίκων,  Προϊστάμενο Διεύθυνσης του Κ.Κ. Χαλκίδας, ως Πρόεδρο, με αναπληρωτή του τον ΧΑΡΜΑΝΤΑ ΧΡΗΣΤΟ, υπάλληλο του κλάδου ΔΕ Φύλαξης, Προϊσταμένου Τμήματος Φύλαξης του Κ.Κ. Χαλκίδας

.2. ΜΙΧΑΗΛ ΚΛΟΥΒΑ, Ταξίαρχο, Διευθυντή Γ.Ε.ΕΘ.Α./ΜΟΜΚΑ, ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή του τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ  ΣΤΡΟΠΩΝΙΑΤΗ, Συνταγματάρχη,  Τμηματάρχη  Μελετών  Κατασκευών  του Γ.Ε.ΕΘ.Α./ΜΟΜΚΑ.

3. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΟΥΡΝΟΥΤΟ, Υπαστυνόμο Α ́(257981) του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων της ΕΛ.ΑΣ. ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΔΡΑΚΟΥΛΗ,Αστυνομικό Υποδιευθυντή (254979) του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων της ΕΛ.ΑΣ.

4. ΤΑΤΣΗ ΜΙΧΑΗΛ, Ταξίαρχο (241457) βοηθό του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Δ/ντή Στερεάς Ελλάδας, με αναπληρωτή του τον ΚΟΥΦΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ,Ταξίαρχο (238635), Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας. 

5.   ΓΕΩΡΓΙΑ  ΡΑΒΑΝΗ-ΛΑΚΑΣΑ, υπάλληλο  του  κλάδου  ΠΕ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ,  Προϊσταμένη Διεύθυνσης Διαχείρισης Κρίσεων της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής, με αναπληρώτριά της  την ΑΝΝΑ  ΔΙΑΜΑΝΤΗ,  υπάλληλο  του  κλάδου  ΠΕ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ,  Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος Διαχείρισης Κρίσεων της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής. Η ως άνω Επιτροπήοφείλει να περατώσει το έργο της εντός δύο (2) μηνών από την κοινοποίηση της παρούσας, με δυνατότητα παράτασης.