MY KTEO

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Σπανός: Παρακαλώ θερμά και απευθύνομαι σε κάθε πολίτη. Να προσέξουμε και να προστατευτούμε σε κάθε γωνιά της Στερεάς


Με αφορμή την απόφαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας σχετικά με το νέο «χάρτη» ειδικών μέτρων προστασίας, σύμφωνα με τον οποίο αίρονται οι ειδικοί περιορισμοί στους Δήμους Λεβαδέων, Ορχομενού, Αλιάρτου - Θεσπιέων, Αράχωβας - Διστόμου - Αντίκυρας, διατηρούνται στους Δήμους Θηβαίων και Τανάγρας και ενεργοποιούνται για πρώτη φορά στον Δήμο Χαλκιδέων, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός δήλωσε:

«Με ανακούφιση υποδεχόμαστε την άρση των ειδικών μέτρων στους τέσσερις Δήμους της Βοιωτίας, αφού είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας όλων μας που έφερε την ουσιαστική μείωση των κρουσμάτων. Εστιάζουμε τώρα την προσοχή μας στους Δήμους Χαλκιδέων, Θηβαίων και Τανάγρας, που ανήκουν στις περιοχές αυξημένου κινδύνου.

»Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι με τη σωστή δουλειά όλων μας θα μειωθεί το επιδημιολογικό φορτίο, ώστε να είμαστε πιο ασφαλείς και βέβαια να αρθούν τα περιοριστικά μέτρα που μας επιβαρύνουν.

»Όμως, παρακαλώ θερμά και απευθύνομαι σε κάθε πολίτη. Να προσέξουμε και να προστατευτούμε σε κάθε γωνιά της Στερεάς. Σε πόλεις και χωριά, με ή χωρίς κρούσματα. Για να βγούμε από αυτή τη δοκιμασία γρήγορα και, το κυριότερο, με τις λιγότερες δυνατές πληγές».