MY KTEO

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Νίκος Ορφανός: Το συγκινητικό αντίο στην Τιτίκα Σαριγκούλη - «Γράψαμε ιστορία»


Νέα απώλεια για τον καλλιτεχνικό κόσμο με τον θάνατο της Τιτίκας Σαριγκούλη, την ηθοποιό, η οποία γνώρισε μεγάλη επιτυχία και αγάπη και από τις νεότερες γενιές, μέσα από τη συμμετοχή της σε τηλεοπτικές σειρές.

Η Τιτίκα Σαριγκούλη το 1960 έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στη ταινία «Το μυστικό του κόκκινου μανδύα». Ακολούθησαν δύο ακόμη συμμετοχές στον κινηματογράφο τα επόμενα χρόνια στις ταινίες «Φαίδρα» και «Πρώτο καρδιοχτύπι».

Την ίδια δεκαετία ξεκίνησε να ασχολείται πιο ενεργά με τη συγγραφή, γράφοντας περισσότερα από 60 βιβλία με πιο πρόσφατα τα «Κίλωνας ο Αθηναίος» και «Βασιλιάς Κωνσταντίνος ο Μέγας: Τραγωδία σε πέντε πράξεις», ενώ διετέλεσε μέλος της Ενωσης Νέων Ελλήνων Λογοτεχνών.

Από το 2000 και μετά, η ηθοποιός ξεκίνησε την πορεία της και στην ιδιωτική τηλεόραση με την πιο χαρακτηριστική συμμετοχή της στη σειρά, Μπαμπά μην τρέχεις.

Η αθυρόστομη γιαγιά του Νίκου Ορφανού στη σειρά, είχε γίνει και η πιο αγαπητή της νεολαίας. Ο ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο, την Τιτίκα Σαριγκούλη, με την οποία και έγραψαν τη δική τους ιστορία, όπως ανέφερε ο ίδιος.

«Καλό ταξίδι στην αγαπημένη μας Τιτίκα Σαριγκούλη...στην τηλεοπτική μου γιαγιά, που μαζί γράψαμε τη δική μας, μικρή, τηλεοπτική ιστορία...», έγραψε στο instagram.

gossip-tv.gr