MY KTEO

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Κουλοχέρης: Ζητώ από την δημοτική αρχή για ακόμη μια φορά να είναι σε εγρήγορση με υπεύθυνη στάση και σχέδιο

 


Με αφορμή τα πρόσφατα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού που εντοπίστηκαν στον δήμο μας και ειδικά στην δημοτική ενότητα Ψαχνών, θέλω να συγχαρώ προσωπικά και τις δύο επιχειρήσεις για το ήθος και την υπευθυνότητα που έδειξαν. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι δεν είναι δύσκολο να συμβεί στον καθένα μας και οφείλουμε να δείξουμε στους ανθρώπους αυτούς την συμπαράσταση μας για την γρήγορη και χωρίς προβλήματα ανάρρωσή τους, καθώς και την επιστροφή τους το συντομότερο δυνατόν στην καθημερινότητα τους. Είναι μια ασθένεια περαστική και ιάσιμη που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και υπευθυνότητα για να μην δημιουργήσει προβλήματα στους συμπολίτες μας, αλλά και στις επιχειρήσεις του Δήμου μας, σε μία τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Ζητώ από την δημοτική αρχή για ακόμη μια φορά να είναι σε εγρήγορση με υπεύθυνη στάση και σχέδιο για την άμεση επίλυση των προβλημάτων που θα προκύψουν.

Επίσης προτείνω άμεσα την αγορά από τον Δήμο rapid test για την προληπτική διεξαγωγή σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και το κέντρο υγείας σε όλο τον Δήμο και ενόψει του ανοίγματος των σχολείων , για να μπορούμε όσο το δυνατό πιο γρήγορα να προλαβαίνουμε παρόμοια περιστατικά .

Τέλος θέλω να κάνω έκκληση σε όλους τους δημότες να είναι προσεκτικοί, υπεύθυνοι και να τηρούν όλα τα μέτρα που μας έχουν υποδείξει οι ειδικοί για να μπορεσουμε όλοι μαζί να επιστρέψουμε γρηγορότερα και με ασφάλεια στους κανονικούς ρυθμούς τις ζωής μας.

Τηρούμε τα μέτρα προστασίας!!

Προφυλάσσουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας!!

Για την γρήγορη επάνοδο στην κανονικότητας μας!!

Ο επικεφαλής του συνδυασμού

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΟΔΟΥ

Κουλοχέρης Ανδρέας