MY KTEO

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Με την Σελήνη στο ζώδιο σου έχεις... όσο να 'ναι τις ψυχολογικές μεταπτώσεις σου αλλά με την αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα η ανάγκη να «χωθείς» σε μια αγκαλιά γίνεται κυρίαρχη, σε βαθμό που αδυνατείς να πάρεις μια «λογική» απόφαση, ίσως όμως να βρεθεί σε κατάσταση συναισθηματικής αδυναμίας κι ένας δικός σου άνθρωπος. Επιπλέον, μπορεί να στραφείς προς την Παράδοση, με την συνδρομή κάποιων «παλιών». Παράλληλα, ο Κρόνος στον Υδροχόο σε πιέζει να πάρεις πάνω σου μια συλλογική υπόθεση και είτε από φιλότιμο είτε από... ενοχές, θα «φορτωθείς» αρκετά βάρη.

Ταύρος
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα συνηγορεί στο να ασχοληθείς με την Παράδοση και τις... συνταγές της! Επιπλέον, στα εργασιακά σου η επιστράτευση του συναισθήματος μπορεί να δώσει λύσεις εκεί που με βάση την λογική δεν θα είχες καμία τύχη, ίσως όμως να υποκύψεις κι εσύ σε μια αδυναμία και να μην κάνεις το «σωστό», όπως ορίζει το συμφέρον σου. Αυτό μπορεί να έχει συνέπειες και στην καριέρα σου, ειδικά αν κάνεις παραχωρήσεις που δεν θα έπρεπε ή μπεις «ασπίδα» σε κάποιον/α, αφού ο Κρόνος στον Υδροχόο... δεν καταλαβαίνει από αυτά και θα υποστείς τις συνέπειες του νόμου!

Δίδυμοι
Γενικά: Με την αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα μπορεί να ξαναβρεθείς με αγαπημένα πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό, με τις συγκινήσεις να «φουντώνουν», ίσως μάλιστα όλα αυτά να συμβούν καθώς παραθερίζεις σε ένα ήδη γνωστό σου μέρος. Αν όμως σου λείπει κάποιος/α, μάλλον θα σε... πάρουν τα ζουμιά! Κατά τα άλλα βέβαια μπορεί να βρεθείς και σε μια λαϊκή γιορτή ή ένα πανηγύρι. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Υδροχόο φέρνει μια νομική εμπλοκή στα περιουσιακά σου, ενώ ένα συγγενικό σου πρόσωπο εμπλέκεται στα οικογενειακά σου κι αν έχεις δώσει δικαιώματα για να συμβεί αυτό... κόψε τα όσο είναι καιρός!

Καρκίνος
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα συνηγορεί στο να ανακαλύψεις κάτι όμορφο στον χώρο σου ή να τον διακοσμήσεις με αντίκες. Επιπλέον, καθιστά τους οικογενειακούς δεσμούς καταλυτικό παράγοντα, με την δημιουργία ενωτικού κλίματος να είναι το πρώτο ζητούμενο και την ρύθμιση κληρονομικών ή περιουσιακών θεμάτων το δεύτερο. Σε όλα αυτά ωστόσο το συναίσθημα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, με τις διακρίσεις που απορρέουν από αυτό να γίνονται σχεδόν... αναπόφευκτες! Παράλληλα, ο Κρόνος στον Υδροχόο πιέζει τα οικονομικά σου, αφού... πρέπει να δώσεις βάζοντας σε δεύτερη μοίρα δικές σου ανάγκες-επιθυμίες.

Λέων
Γενικά: Με την αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα να σε βάζει σε... ανοικτή ακρόαση με το παρελθόν και την Παράδοση είναι πιθανό να κινηθείς σε μια «ρετρό» κατεύθυνση, ίσως όμως να βρεθείς και σε στέκια που σου θυμίζουν πολλά. Επιπλέον, ένας/μια συγγενής ή γνωστός/η σου βρίσκεται σε ευαίσθητη φάση κι αν του/της συμπαρασταθείς θα θεραπευθούν οι όποιες «πληγές» υπήρχαν στην σχέση σας. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος απέναντι σου δημιουργεί συνθήκες κρίσης σε μια συνεργασία σου κι ίσως κληθείς να πληρώσεις τα «σπασμένα» άλλων. Οικονομικές απώλειες μπορεί να έχεις και από μια νομική υπόθεση.

Παρθένος
Γενικά: Με την αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα προέχει το να καλύψεις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειάς σου, ίσως όμως και να σου παρασχεθεί βοήθεια από τους οικείους σου. Μπορεί ακόμη να αποκτήσεις μια αντίκα, στις υπόλοιπες συναλλαγές σου ωστόσο κυριαρχεί το συναίσθημα, με συνέπεια να κάνεις και «λάθη» που... δεν συνηθίζεις! Παράλληλα, ο Κρόνος στον Υδροχόο σε πιέζει να αναλάβεις επιπλέον υπευθυνότητες στην δουλειά σου, χωρίς να είναι εξασφαλισμένη η ανταμοιβή σου, ούτε καν η ηθική, ίσα-ίσα που μπορεί να σου ασκηθεί κριτική για τις επιλογές σου ή/και να «φορτωθείς» τα σφάλματα άλλων.

Ζυγός
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα σε κάνει πιο ευάλωτο συναισθηματικά και τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να βρεις ανταπόκριση από μια «αδελφή ψυχή». Αν όμως «κολλήσεις», σε πρόσωπα ή καταστάσεις που σε κρατάνε πίσω, θα εγκλωβιστείς συναισθηματικά, με την λογική σου να... πηγαίνει περίπατο! Σε μια πιο ουδέτερη εκδοχή πάντως, θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρεσβυτέρους που ξέρουν πολλά για το παρελθόν. Παράλληλα βέβαια ο Κρόνος στον Υδροχόο σηματοδοτεί προβλήματα στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου, είτε υγείας, είτε στην δουλειά του, με την συνδρομή σου να είναι αναπόφευκτη.

Σκορπιός
Γενικά: Με την αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα μπορεί να βρεθείς σε θέση αδυναμίας ύστερα από μια αναδρομή στο παρελθόν και είναι πιθανό να επιδείξεις μια υποχωρητικότητα σε μια προσωπική ή επαγγελματική υπόθεση που υπό «κανονικές» συνθήκες θα αντιμετώπιζες πολύ διαφορετικά. Επιπλέον βέβαια μπορεί να μυηθείς σε μια παραδοσιακή θεραπεία ή τέχνη. Παράλληλα ο Κρόνος στον Υδροχόο σηματοδοτεί πιέσεις σε οικογενειακά και περιουσιακά θέματα και είτε πρόκειται για μια υπόθεση με πιστωτές, είτε για φίλους/ες ή ομοϊδεάτες που παρεμβαίνουν σε αυτά... όπως έστρωσες θα κοιμηθείς!

Τοξότης
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα αναβιώνει παρέες και ενδιαφέροντα του παρελθόντος, ενώ δεν αποκλείεται να ενταχθείς ή να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με παραδοσιακό «χρώμα». Αν τώρα κάποιος/α φίλος/η βρεθεί σε φάση αδυναμίας και ζητήσει μια αγκαλιά παραπάνω, μπορεί να βρεθείτε... ακόμη πιο κοντά, ίσως όμως να νοιώσεις κι εσύ μια τέτοια ανάγκη! Παράλληλα, με τον Κρόνο στον Υδροχόο ένα μέσον που χρησιμοποιείς... δεν θα σου κάνει την χάρη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σου, ενώ αν στις δουλειές σου εμπλέκονται και συγγενείς ή γνωστοί/ες, θα χρειαστεί να καλύψεις τα λάθη τους.

Αιγόκερως
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα δρομολογεί επαγγελματικές ή/και οικογενειακές εξελίξεις, με το συναίσθημα όμως να περισσεύει, κάτι που σημαίνει ότι εύκολα κάποιος/α θα σε «πατήσει» στο αδύνατο σημείο σου και θα σε «τουμπάρει» κι... ας παριστάνεις τον/την σκληρό/η! Σε κάθε περίπτωση πάντως τα οικογενειακά αγαθά μπαίνουν σε πρώτο πλάνο και με τον Κρόνο στον Υδροχόο θα κληθείς να... πληρώσεις! Επιπλέον, ένα νομικό ζήτημα μπορεί να σου στοιχίσει το... κάτι τι του, αν όμως έχεις φυλάξει αποδείξεις και πειστήρια, μπορείς να ζητήσεις αποζημίωση για ηθική βλάβη και ψυχική οδύνη!

Υδροχόος
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα σε κάνει πιο νοσταλγικό και συνηγορεί σε ένα ταξίδι που θα ζωντανέψει μνήμες, ίσως όμως να σου δοθούν ανάλογα ερεθίσματα ύστερα από μια συνάντηση με παλιό/α γνωστό/η. Επιπλέον όμως πρόσεξε μήπως φερθείς «κυνικά», απέναντι σε κάποιον/α που δείχνει χτυπητές συναισθηματικές αδυναμίες. Παράλληλα, ο Κρόνος στο ζώδιο σου σε πιέζει να προσφέρεις όπου έχουν την ανάγκη σου, καλό είναι όμως να κινηθείς μέσα στα όρια σου κι αν σου ζητηθεί να εγγυηθείς για κάποιον/α, μην το κάνεις αν δεν εξασφαλιστείς κι εσύ. Καλό είναι επίσης να μην προβείς σε μια σημαντική αγορά ή επένδυση.

Ιχθύες
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα αναδεικνύει τις... συμπονετικές τάσεις σου και είναι πιθανό να προσφέρεις την βοήθεια σου -ψυχολογική και υλική- σε κάποιον/α που υποφέρει, ίσως όμως να λάβεις κι εσύ ένα κληροδότημα ή ένα συγκινητικό δώρο. Επιπλέον, αποκτά προτεραιότητα η κάλυψη των αναγκών-επιθυμιών του σπιτιού ή/και της οικογένειας σου. Παράλληλα, με τον Κρόνο στον Υδροχόο «παίζουν» δυνατά και τα θέματα υγείας, όχι τόσο δικά σου, όσο ενός δικού σου ανθρώπου. Αν πάλι είχες κάνει στο παρελθόν κάποια «πονηριά», μάλλον ήρθε η ώρα κι η στιγμή να «τιμωρηθείς» για αυτήν!


astrology.gr