Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Κυριακή, 28 Μαρτίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Η Πανσέληνος του Μαρτίου ενεργοποιεί τις άμυνες σου και είναι πιθανό να «κλειστείς». Επιπλέον, σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό/η, με συνέπεια να μην αντιδράς λογικά και να είσαι επιρρεπής σε εξαρτήσεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια μια μεγάλη αγκαλιά θα λύσει όλα τα προβλήματα, οπότε ζήτα την αν δεν την έχεις και πρόσφερέ την εκεί που νοιώθεις! Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο τείνει να αλλάξει τα δεδομένα στα οικονομικά σου, με τις εκπλήξεις και τις εξαιρέσεις να έχουν τον πρώτο λόγο. Ας μην σε πιάσουν εδώ τα… συντηρητικά σου λοιπόν για να μην την «πατήσεις»!

Ταύρος
Γενικά: Η Πανσέληνος στον Ζυγό βγάζει στο φως κρυμμένα «μυστικά και ντοκουμέντα» για παλιές υποθέσεις, ίσως όμως και να μελαγχολήσεις με κάποια πράγματα που κάποτε σε έκαναν ευτυχισμένο/η αλλά σήμερα δεν υπάρχουν. Επειδή όμως πέρα από την ψυχική σου ευεξία υπάρχει και η σωματική φρόντισε να αποτοξινωθείς με σωστή και υγιεινή διατροφή σε παραδοσιακό… στυλ! Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στο ζώδιό σου τονίζει και κάποιες πιο ιδιαίτερες ή σπάνιες πτυχές του χαρακτήρα σου και δεν υπάρχει ουδείς λόγος να τις… κρύψεις, ίσα-ίσα που αυτές θα σε αναδείξουν κόντρα στα προγνωστικά!

Δίδυμοι
Γενικά: Η Πανσέληνος στον Ζυγό σε κάνει πολύ πιο νοσταλγικό, ίσως όμως και να σε πιάσει το παράπονο ενθυμούμενος/η την «χαμένη» ευτυχία μιας αλλοτινής εποχής. Ανάλογα… φαινόμενα βέβαια θα απασχολήσουν κι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον «παίζει» η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια με παραδοσιακό αντικείμενο. Παράλληλα βέβαια με τον Ουρανό στον Ταύρο είναι πιθανό να υπάρξουν παρασκηνιακές ενέργειες υπέρ σου από άτομα που δεν περίμενες ποτέ να σε στηρίξουν, δεν αποκλείεται ωστόσο και το να σου αποκαλυφθεί και κάτι που θα σε κάνει «να πέσεις από τα σύννεφα»!

Καρκίνος
Γενικά: Η Πανσέληνος στον Ζυγό συνηγορεί στο να αναζητήσεις δοκιμασμένες λύσεις αλλά και «πλάτες» που θα σου προσφέρουν μια σχετική ασφάλεια στην ζωή σου, ίσως όμως να αναλάβεις κι εσύ τον ρόλο του «πάτερ φαμίλια» προστατεύοντας τα πιο αδύναμα μέλη. Επιπλέον, ένα περιουσιακό σου θέμα θα λυθεί με τον καλύτερο τρόπο, αρκεί να υπάρχει σύμπνοια και ομοψυχία. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο σου δίνει εικόνα από κύκλους ή άτομα, που «δεν έχουν ιερό και όσιο», ενδυναμώνοντας την τάση σου να «ταμπουρωθείς» πίσω από αξίες και στερεότυπα, το σωστό όμως θα ήταν να βρεις την μέση οδό.

Λέων
Γενικά: Η Πανσέληνος στον Ζυγό σε φέρνει πιο κοντά στο παρελθόν και «ξεσκεπάζει» κρυμμένες αλήθειες, ενώ πέρα από τις «ανασκαφές» στα συρτάρια σου, δεν αποκλείεται να περιδιαβείς παλιά σου στέκια ή «μονοπάτια», με… συνοδεία μια έντονη συγκίνηση! Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στον Ταύρο σε καλεί να κάνεις «επαναστατικές» τομές στην ζωή σου, μην διστάσεις λοιπόν να κινηθείς έξω από τα πλαίσια, είτε στον τρόπο ζωής σου, είτε στην καριέρα σου, αλλάζοντας από μόνος σου κάποια πράγματα, πριν σου τα αλλάξουν… άλλοι/ες, με τρόπο που δεν θα σου αρέσει!

Παρθένος
Γενικά: Η Πανσέληνος στον Ζυγό σε ωθεί να εξασφαλίσεις… όσα περισσότερα γίνεται και σε αυτήν την προσπάθειά σου μπορεί να συνδράμει η οικογένειά σου, καλό είναι όμως να ανταποδώσεις με την μέριμνα και την φροντίδα σου για τους δικούς σου ανθρώπους. Επιπλέον, μπορεί να προμηθευτείς ή να εμπορευθείς παραδοσιακά προϊόντα. Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στον Ταύρο σε ωθεί να αλλάξεις κάτι στην εξωτερική σου εμφάνιση, πολύ πιο γόνιμη θα είναι ωστόσο η συνεισφορά του σε σχέση με τα ενδιαφέροντα και τις πνευματικές αναζητήσεις σου. Ίσως πάλι να δεις ή να μάθεις «τρελά» πράγματα.

Ζυγός
Γενικά: Η Πανσέληνος του Μαρτίου σε κάνει υπέρ το δέον συναισθηματικό/η και «ψυχοπονιάρη/α», άρα και εξαρτώμενο από άτομα και καταστάσεις. Επιπλέον μια πολύ ισχυρή νοσταλγία σου φέρνει δάκρυα στα μάτια Ίσως βέβαια όλα αυτά να αφορούν σε ένα δικό σου άτομο ή συνεργάτη σου και σε μια τέτοια περίπτωση σίγουρα χρειάζεται στήριξη και αγκαλιά, όπως κι… εσύ εξάλλου! Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο σε καλεί να κυνηγήσεις την έκπληξη και να εφαρμόσεις κάποιες «αδόκιμες» πρακτικές στα οικονομικά σου, αφού οι «συνήθεις» δεν πρόκειται να αποδώσουν.

Σκορπιός
Γενικά: Η Πανσέληνος στον Ζυγό τείνει να δημιουργήσει «φατρίες» στην δουλειά σου, με τα κριτήρια να είναι συναισθηματικά, ίσως μάλιστα να συσπειρωθούν γύρω σου οι «αδύναμοι» της υπόθεσης. Επιπλέον ως προς τα θέματα υγείας, που τυχόν σε απασχολούν, η λύση θα έρθει από μια παραδοσιακή θεραπεία ή τα γιατροσόφια των πρεσβυτέρων! Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός απέναντί σου, σε θέλει… ξανά πρόθυμο/η να ανοίξεις νέους δρόμους στην ζωή σου, αφού οι παλιοί δεν αποδίδουν κι αν τύχει να «σπάσει» μια συνεργασία σου, μην «κολλήσεις», αφού αυτή είναι η ευκαιρία που έψαχνες.

Τοξότης
Γενικά: Η Πανσέληνος στον Ζυγό σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο/η σε συναισθηματικά ζητήματα κι εδώ είναι που οι αγκαλιές θα «πιάσουν τόπο», αρκεί βέβαια να μείνεις σε αυτά που σε ενώνουν στο σήμερα κι όχι να αρχίσεις «να κλαις την μοίρα σου» για ανεκπλήρωτους πόθους! Ίσως όμως να βρεθεί σε μια αντίστοιχα ευαίσθητη φάση κι ένας φίλος ή μια φίλη σου. Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στον Ταύρο φέρνει αλλαγές και μεταβολές στα εργασιακά σου και προκειμένου να πέσεις εσύ θύμα κάποιου αιφνιδιασμού, είναι προτιμότερο να προλάβεις τις εξελίξεις, μπαίνοντας εκούσια σε μια νέα «ρότα».

Αιγόκερως
Γενικά: Με την Πανσέληνο στον Ζυγό μπορεί να έχεις μια γόνιμη επαφή με την Παράδοση ή με άτομα-βετεράνους που την υπηρετούν και εξυπηρετούν τα επαγγελματικά σου σχέδια, ενώ είναι πιθανό να βρεις κάτι θαμμένο ή κρυμμένο στον χώρο σου. Από την άλλη πλευρά όμως είναι πιθανό να… σηκώσεις τα χέρια ψηλά με τις υπερβολικές ευαισθησίες κάποιων. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο σηματοδοτεί προσωπικές προκλήσεις, που αντιβαίνουν τις «πάγιες» πεποιθήσεις σου, ίσως μάλιστα ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή το αγαπάς να σε «μπάσει» στα παράξενα και τα περίεργα του κόσμου τούτου.

Υδροχόος
Γενικά: Η Πανσέληνος στον Ζυγό οδηγεί τα βήματά σου σε στέκια και άτομα που σου θυμίζουν πολλά, ίσως μάλιστα να ξαναζήσεις κάποιες καταστάσεις μέσα σε μια ιδιαίτερη συγκινησιακή φόρτιση. Επιπλέον, είναι πιθανό να σκαλίσεις τα «συρτάρια» σου φέρνοντας στο φως ξεχασμένες μνήμες αλλά και έγγραφα ή αντικείμενα που θα σου φανούν χρήσιμα στο σήμερα. Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στον Ταύρο σε βοηθά να κάνεις μια «στροφή» σε σχέση με το σπίτι ή/και την οικογένειά σου, είτε πρόκειται για αλλαγές στην διαρρύθμιση του χώρου σου, είτε για κάτι πολύ πιο… μεγάλο!

Ιχθύες
Γενικά: Με την Πανσέληνο στον Ζυγό μπορεί να σου επιστραφούν χρήματα ή να λάβεις κάτι από την οικογένειά σου, ενώ τα έξοδά σου αποσκοπούν πρωτίστως στο να «φορτώσεις» σε προμήθειες. Συνολικά πάντως η οικονομική σου πολιτική διαπνέεται από την επιθυμία σου να φροντίσεις τους άλλους και ιδιαίτερα εκείνους που ζουν με το παράπονο. Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στον Ταύρο σηματοδοτεί σπάνιες στιγμές στα πλαίσια μιας εξόδου, ενώ μπορεί να λάβεις μια είδηση που θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι πολύ «προχωρημένο».


astrology.gr