MY KTEO

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Πόσο συχνά σκέφτονται οι γυναίκες το σεξ;


Οι άντρες σκέφτονται το σεξ κάθε 7 δευτερόλεπτα, υποστηρίζει η μία έρευνα. Η άλλη ισχυρίζεται το αυτονόητο: ότι οι άντρες σκέφτονται το σεξ περισσότερο από τις γυναίκες. Για την ακρίβεια, 19 φορές την ημέρα, ενώ εκείνες μόλις δέκα. Θες να διαβάσεις και μία ακόμη; Την ίσως καλύτερη από όλες. Εκείνη που θα σε εκπλήξει ευχάριστα και θα σε κάνει να δεις το άλλο φύλο, με άλλο, ακόμη πιο πονηρό μάτι.

Πρόσφατη διαδικτυακή μελέτη που διεξήγαγε η ιστοσελίδα DazedDigital.com, στην οποία συμμετείχαν 10.500 άνθρωποι, νέοι και μεσήλικες, άντρες και γυναίκες, από έντεκα διαφορετικές χώρες, κατέληξε στα ακόλουθα δύο συμπεράσματα: Πρώτον, ότι οι γυναίκες σκέφτονται το σεξ πιο συχνά από τους άντρες. Δεύτερον, ότι οι γυναίκες θεωρούν πως το σεξ παίζει καταλυτικό ρόλο σε μια σχέση, συγκριτικά με τους άντρες που δεν θεωρούν πως είναι τόσο σημαντικό. Άποψη την οποία αποδείχθηκε ότι ενστερνίζονται σε μεγαλύτερο ποσοστό οι bisexual και ομοφυλόφιλες γυναίκες.

Και κάπου εδώ λες...
Για να σου απαντήσει η 20χρονη Kasey Little από το Σίδνεϊ, εκ των συμμετεχόντων, και να σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό: «Κάποτε, τα νέα αγόρια και κορίτσια έπαιζαν το γιατρό για να ανακαλύψουν το σώμα, τόσο το δικό τους, όσο και του αντίθετου φύλου και να έρθουν πιο κοντά με τη σεξουαλικότητά τους. Σήμερα, με τη ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας, οι γυναίκες έχουν την ευκαιρία ολοένα και σε μικρότερη ηλικία να αναζητήσουν απαντήσεις γύρω από το σεξ και να λάβουν τη γνώση που θέλουν εύκολα, γρήγορα και ανώνυμα».

Και για να το πάει ένα βήμα παραπέρα, δεν διστάζει να σου πει και το εξής: «Το διαδίκτυο άνοιξε το δρόμο στις γυναίκες για τις πορνογραφικές ταινίες, που είναι κατά γενική ομολογία αντρικό σπορ. Κι όμως, ξέρω γυναίκες που τους αρέσει να βλέπουν πορνό, είτε μόνες, είτε με το αγόρι τους».

Τι άλλο να σου πούμε εμείς; Η Kasey τα είπε όλα. Τουλάχιστον όσα αφορούν στη γενιά της, τη γνωστή και ως Digital Youth, που έδωσε μακράν τις πιο προκλητικές απαντήσεις -το 50% των νέων έχει στείλει έστω και μία φορά γυμνή φωτογραφία του ή έχει ποζάρει στο φακό κατά τη διάρκεια του σεξ- εν αντιθέσει με τους συμμετέχοντες, που ήταν άνω των 30 ετών και ήταν πιο συντηρητικοί στις απόψεις τους.

Μην νομίζεις όμως ότι οι νέοι έχουν ξεχάσει την αγάπη. Πιστεύουν ακόμα στο παραμύθι του «ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα», με το 68% να απαντά ότι «η αγάπη είναι το παν στη ζωή» και την πλειοψηφία αντρών και γυναικών να συμφωνεί ότι προτιμά να έχει μονογαμική σχέση από πολυγαμική. Ωστόσο, εκείνο που φαίνεται να έχουν ξεχάσει είναι το προφυλακτικό. Μόλις το 44% φροντίζει να παίρνει πάντα προφυλάξεις στο σεξ, ενώ το 46% ορισμένες φορές και το 10% καθόλου.


askmen.com