Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Κυριακή, 2 Μαΐου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε βοηθά να νοιώσεις πλήρης, περνώντας ένα Πάσχα με του κόσμου τα καλά, ίσως μάλιστα να πάρεις κι ένα έξτρα «δωράκι» μέσα από σωστές επενδυτικές κινήσεις. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή, αγνοώντας όμως όλα εκείνα που σου εμφανίζονται ως «ικανή και αναγκαία συνθήκη» για την πρόοδο και την καριέρα σου, με έναν περίπου εκβιαστικό τρόπο. Και είτε τα ζήτημα αφορά στην οικογένειά σου, είτε στην καριέρα σου, εδώ είναι που θα πρέπει να αποφασίσεις με γνώμονα την ελευθερία σου και ανεξαρτήτως «κόστους».

Ταύρος
Γενικά: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου έχεις κάθε λόγο να αισιοδοξείς για ένα Πάσχα συνδυασμένο με ανέσεις κι ευκολίες, ενώ όλοι/ες έχουν την τάση να σε «νταντέψουν» και να εκπληρώσουν τις επιθυμίες σου. Επιπλέον αν ποντάρεις στην τύχη σου θα δικαιωθείς. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω συνηγορεί σε έρευνες και αποκαλύψεις ή εκμυστηρεύσεις ξεδιαλύνοντας άγνωστες πτυχές των πραγμάτων, ίσως όμως να υπάρξουν και κάποια κακά συναπαντήματα στις αναζητήσεις σου, ιδιαίτερα αν κινηθείς σε άγνωστο περιβάλλον. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να δεις ή να ακούσεις κάτι δυσάρεστο.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε καλεί να απολαύσεις ένα Πάσχα απαλλαγμένο από άγχη και κουραστικές υποχρεώσεις κι αν υπάρχουν «εορταστικά» πράγματα που πρέπει να γίνουν, δεν έχεις παρά να τα αναθέσεις σε… άλλους! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Αιγόκερω «δείχνει» τα οικονομικά σου και σου ζητά να αλλάξεις ριζικά τους στόχους και τις κατευθύνσεις σου, ιδιαίτερα αν βρεθείς σε αδιέξοδο εξ αιτίας των επιλογών άλλων. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να μην εγγυηθείς για κανέναν, ούτε να εγκλωβιστείς σε έναν δανεισμό που σου καλύπτει μεν επείγουσες ανάγκες αλλά σε «δένει χειροπόδαρα».

Καρκίνος
Γενικά: Με την Αφροδίτη στον Ταύρο να σε κάνει το… χαϊδεμένο παιδί της παρέας, ότι κι αν σε απασχολεί το Πάσχα, δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε φίλους/ες, αφού από εκεί θα έρθουν οι επιθυμητές λύσεις. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη απέναντί σου σε θέτει προ διλήμματος για το αν θα πρέπει να συμβιβαστείς με κάποια «τετελεσμένα» ή αν, αφορμής δοθείσης, αφήσεις τελικά πίσω σου όλα εκείνα που είναι κομμάτι της «παλιάς» ζωής σου, ξεκινώντας μια αναγεννητική πορεία. Ίσως βέβαια κάποια πράγματα να πονάνε –ιδιαίτερα αν αφορούν σε έναν «δικό σου» άνθρωπο- αλλά αν μπορείς κάνε κι… αλλιώς!

Λέων
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Ταύρο σου υπόσχεται ένα χαρούμενο και πλουσιοπάροχο Πάσχα Επιπλέον σου ανοίγει «πόρτες» σε «υψηλά κλιμάκια» κι αν έχεις τα μέσα για να διευκολύνεις την ζωή σου, μην διστάσεις να τα χρησιμοποιήσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια διαδικασία μετάβασης στα εργασιακά σου και καλό είναι να μην «γαντζωθείς» σε αυτό που «πεθαίνει», υποκύπτοντας σε ενδεχόμενους εκβιασμούς αλλά να προχωρήσεις μπροστά, έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Επιπλέον, καλό είναι να μην το παρακάνεις με το φαγητό, αφού θα έχεις ενοχλήσεις.

Παρθένος
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Ταύρο φέρνει ευχάριστες ειδήσεις κι αν κάτι σε προβληματίζει Πασχαλιάτικα, άστο στο περιθώριο και αξιοποίησε την εναλλακτική μιας χαρούμενης εξόδου, ικανής να σε κάνει να ξεχάσεις τα βάσανα της ζωής! Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να διερευνήσεις τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου, επιλέγοντας ανάμεσα σε «αβλαβείς» καταστάσεις που όμως σε συγκινούν ελάχιστα και σε κάποιες άλλες πιο παθιασμένες που σε εκφράζουν πραγματικά αλλά κρύβουν κινδύνους. Σε κάθε περίπτωση πάντως, δεν σε συμφέρει να αρχίσεις κάτι αλλά να το… τελειώσεις!

Ζυγός
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Ταύρο σου υπόσχεται ένα πλήρες Πασχαλιάτικο «μενού» και σε βοηθά να καλύψεις ανάγκες κι επιθυμίες, με την συνδρομή των άλλων, οπότε μην… σκας ακόμη κι αν δεν έχεις μια! Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη στον Αιγόκερω είναι πιθανό κάτι να βαρύνει το κλίμα στο σπίτι ή/και την οικογένειά σου κι εδώ είναι που καλείσαι να πάρεις τις αποφάσεις σου, «κόβοντας μαχαίρι» οτιδήποτε δεν συνάδει με μια υγιή αίσθηση των πραγμάτων και αναπαράγει παθογένειες του παρελθόντος. Ίσως πάλι να προβείς σε ένα ξεκαθάρισμα στον χώρο σου, «ξορκίζοντας» δυσάρεστες μνήμες.

Σκορπιός
Γενικά: Η Αφροδίτη απέναντί σου συνηγορεί σε ένα Πάσχα γεμάτο από ευκολίες και εξυπηρετήσεις από τους άλλους, ενώ μέσα σε όλα τα καλά δεν αποκλείεται να σου προκύψει και μια «σημαίνουσα» γνωριμία, που θα λάβει και πιο… προσωπικές διαστάσεις! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Αιγόκερω συντηρεί την καχυποψία σου αλλά όχι επί… ματαίω κι είναι πιθανό να αποκαλύψεις υπόγειες κινήσεις που γίνονται σε βάρος σου. Επιπλέον όμως, δεν αποκλείεται να στερηθείς των υπηρεσιών που σου παρέχουν μέσα μεταφοράς κι επικοινωνίας, λόγω μιας βλάβης ή να συμβεί κάτι δυσάρεστο σε συγγενή σου.

Τοξότης
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Ταύρο συνηγορεί σε ένα ξεκούραστο Πάσχα, συνδυασμένο με υπηρεσίες ευεξίας. Αν τώρα,,, επιμένεις να εργαστείς, σου ανοίγει νέες προοπτικές και δεν έχεις παρά να τις αξιοποιήσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή στον οικονομικό τομέα, απαλλαγμένος/η από τις όποιες πεποιθήσεις και παθογένειες σου. Ίσως βέβαια να απαιτηθούν θυσίες, αφού στην παρούσα φάση τίποτα δεν μπορεί να κερδηθεί αν κι εσύ δεν αποτινάξεις από πάνω σου τα βάρη. Επιπλέον, μπορεί να στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός προσώπου που αγαπάς ή εκτιμάς.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Ταύρο σου προσφέρει Πασχαλινές «οάσεις» ευχαρίστησης, μέσα από παιχνίδια και δραστηριότητες, ευκαιρία λοιπόν να αφήσεις στην άκρη βάσανα και σκοτούρες, απολαμβάνοντας τις στιγμές σου. Στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση βέβαια, η Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να «σκοτεινιάσει» κάπως την διάθεσή σου, μέσα από κάποια δυσάρεστα περιστατικά ή την συνειδητοποίηση καταστάσεων που πονάνε, το ζητούμενο ωστόσο δεν είναι να «βυθιστείς στην μαυρίλα» αλλά το να «αναγεννηθείς από τις στάχτες σου», διαγράφοντας με μια μονοκοντυλιά όλα εκείνα που σε «κρατάνε» πίσω.

Υδροχόος
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Ταύρο είναι ότι ακριβώς χρειάζεσαι για ένα χαρούμενο Πάσχα στο σπίτι ή/και με την οικογένειά σου. Επιπλέον είναι πιθανό να λάβεις στήριξη και βοήθεια από τους οικείους σου, ενώ οικονομικές «ανάσες» μπορείς να πάρεις και από την αξιοποίηση ενός ακινήτου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να μην αδιαφορήσεις για θέματα υγείας αλλά και για όλα εκείνα που μπορεί να διαδραματίζονται στο παρασκήνιο, αφού σίγουρα υπάρχει ένα … τουλάχιστον άτομο που σε ζηλεύει ή σε εχθρεύεται κι όσο πιο σύντομα το «ξεσκεπάσεις», τόσο το καλύτερο για σένα!

Ιχθύες
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Ταύρο σου υπόσχεται ένα Πάσχα με ευχάριστες στιγμές και δεν έχεις παρά να «ξεσκάσεις» μέσα από βόλτες και ψυχαγωγικά δρώμενα. Επιπλέον, μια ευχάριστη είδηση θα σου ανεβάσει την διάθεση, ενώ αναμένονται και βοήθειες από συγγενικά πρόσωπα. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να αποσυρθείς οριστικά από μια «ανθυγιεινή» παρέα. Επιπλέον ενδέχεται να προκύψουν δύσκολες καταστάσεις σε ένα φίλο ή μια φίλη αλλά και να γνωρίσεις κάποιον/α που είναι ανακατεμένος/η σε… διάφορα «περίεργα», κάτι που μπορεί να επηρεάσει και την δική σου ζωή.


astrology.gr