MY KTEO

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο τονίζει ζητήματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένειά σου, με το τοπίο να είναι μεταβαλλόμενο, χωρίς να λείπουν οι υπερβολές και στα καλά και στα... φαιδρά! Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία φέρνει έξτρα παροχές και έσοδα, που με την σειρά τους θα σου επιτρέψουν να προβείς σε αγορές, καλύπτοντας ποικίλες ανάγκες κι επειδή με την τύχη που έχεις όλα είναι θέμα διαχείρισης, πρόσεξε απλά μην σπαταλήσεις τα χρήματά σου για να ικανοποιήσεις απλά και μόνον εφήμερες ανάγκες ή να... κάνεις τον καμπόσο στις παρέες σου. Ούτε βέβαια να δανειστείς χωρίς πραγματικά να το χρειάζεσαι.

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο σηματοδοτεί μια καθημερινότητα πλούσια σε ερεθίσματα, μένει όμως να επικεντρωθείς σε αυτά που σε ενδιαφέρουν πραγματικά κι όχι να αποσπάσαι διαρκώς από ανούσια πράγματα. Παράλληλα και παρά τις υπερβολές και την υπεραισιοδοξία που το συνοδεύει, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία σε καλεί να τολμήσεις εκεί που μέχρι χθες φοβόσουν ή πίστευες ότι δεν θα τα καταφέρεις, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου, κάτι που θα διαπιστώσεις να συμβαίνει τόσο στα μεγάλα όσο και τα μικρότερα ζητήματα που σε απασχολούν. Επιπλέον, ευνοούνται οι... εφήμερες συνεργασίες!

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο συνηγορεί σε ποικίλες αγοραπωλησίες και παρά τις σπατάλες που θα κάνεις ή κάποιες αγορές που δεν σου είναι και τόσο απαραίτητες, το τελικό αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στα εργασιακά σου, απαλλάσσοντας σε από άγχη και σκοτούρες, αφού πολλά πράγματα θα γίνουν ευκολότερα από όσο υπολόγιζες. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα πρέπει να... τα φορτώσεις όλα στον κόκορα! Επιπλέον, αν προβληματίζεσαι για ένα θέμα υγείας, θα έχεις τις βοήθειες ή την περίθαλψη που χρειάζεσαι

Καρκίνος
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου συνηγορεί σε μια συναισθηματική αστάθεια που ενίοτε θα εκφραστεί με υπερβολικό τρόπο, δημιουργώντας θέματα από το τίποτα. Την προσοχή πάντως που ζητάς θα την έχεις. Παράλληλα, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις την τύχη σου, αφού χαμένος δεν θα βγεις! Επιπλέον, σου προσφέρει νέες και αισιόδοξες προοπτικές στην ζωή σου, η οποία θα διανθιστεί με χαρές και διασκεδάσεις, όσον αφορά στην συνέχεια όμως, να μην τα παίρνεις όλα... πολύ στα σοβαρά, ούτε να μεγαλοποιείς καταστάσεις, αφού τα όσα ζεις σήμερα, μπορεί να μην υπάρχουν αύριο.

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο σου εφιστά την προσοχή σε θέματα υγείας και διατροφής, αφού σήμερα υπάρχει μια αυξημένη ροπή σε καταχρήσεις που θα μπορούσαν να σου δημιουργήσουν προβλήματα. Επιπλέον, μην αποπειραθείς... καν να ξεκινήσεις μια δίαιτα! Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία τείνει να αλλάξει προς το θετικό κάποιες από τις σταθερές σου στο σπίτι ή την οικογένειά σου. Αν μάλιστα τολμήσεις να κάνεις το μεγάλο βήμα, τότε θα εγκαινιάσεις μια πορεία προόδου προς τα εμπρός. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις ένα κληροδότημα ή να εμπλουτίσεις τον χώρο σου με νέα αποκτήματα!

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, ανάμεσα τους όμως θα υπάρξουν και περιπτώσεις που επιβεβαιώνουν με τον πιο εμφατικό τρόπο πως... ότι λάμπει δεν είναι χρυσός! Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία σηματοδοτεί περισσότερες χαρούμενες στιγμές στην καθημερινότητα σου και σίγουρα δεν είναι ώρα για... ξινίλες! Ίσως μάλιστα να δρομολογηθεί ένα ταξίδι ή να λάβεις μια ευχάριστη είδηση. Επιπλέον μπορεί να αποκτήσεις συσκευές ή αξεσουάρ που προσδίδουν μια άνεση στην καθημερινότητά σου, ενώ ένα συγγενικό σου πρόσωπο θα σε βοηθήσει σε ότι χρειαστείς.

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο σε φέρνει σε επαφή με άτομα που διαθέτουν χρήμα και ισχύ αλλά πέρα από αυτά που θα καρπωθείς άμεσα. κράτα πολύ μικρό καλάθι σε σχέση με εκείνα που σου υπόσχονται για το μέλλον. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία συνηγορεί σε καταναλωτικές υπερβολές ή/και σπατάλες, σου δίνει όμως και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να επωφεληθείς από καταστάσεις και πρακτικές που δεν είναι κατ’ ανάγκη ποιοτικές αλλά έχουν χρήμα. Την... ευκολία σου να κοιτάξεις δηλαδή! Επιπλέον αν επιθυμείς να αποκτήσεις κάτι, που ξεπερνά τις οικονομικές σου δυνατότητες, δες μήπως τελικά σου το… χαρίσουν!

Σκορπιός
Γενικά: Με την Σελήνη στον Καρκίνο η επικοινωνία με τον έξω κόσμο είναι για σένα το πρώτο ζητούμενο, ίσως όμως και να κουραστείς από τα πολλά και... ανάλαφρα που θα χρωματίσουν την καθημερινότητά σου! Παράλληλα, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία να σου δίνει... απεριόριστη τύχη, μένει μόνο το να την εκμεταλλευτείς, τόσο στα προσωπικά σου, όσο και στο οικονομικό πεδίο. Καλό είναι λοιπόν να χαλαρώσεις, χωρίς να επιτρέψεις στην καχυποψία σου να χαλάσει τις όμορφες στιγμές σου κι αν κάποιος/α που σε ενδιαφέρει αρχίσει να φέρεται επιπόλαια κατά την κρίση σου, μην το πάρεις... επί πόνου!

Τοξότης
Γενικά: Με την Σελήνη στον Καρκίνο θα θελήσεις να αποκτήσεις ότι σου... γυαλίζει, χωρίς να υπολογίσεις το κόστος αλλά παρά τις σχετικές σπατάλες που θα κάνεις, ισχύει πάντα το... ότι πληρώνεις παίρνεις! Μην δανειστείς μόνον χωρίς σοβαρό λόγο. Παράλληλα, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία μπορείς να ελπίζεις σε μια κρυφή βοήθεια ή προστασία, ενώ στα εργασιακά σου θα δεις κάποια πράγματα να εξελίσσονται υπέρ σου, ακόμη κι αν κάνεις μια... χοντρή πατάτα! Ενδέχεται βέβαια να γίνουν ή να αποκαλυφθούν και κάποιες παρασκηνιακές, όσο και... σκανδαλώδεις ενέργειες που θα δημιουργήσουν πολύ κακό για το τίποτα.

Αιγόκερως
Γενικά: Με την Σελήνη απέναντί σου, τόσο η δική σου διάθεση, όσο κι εκείνη των άλλων μεταβάλλεται, οπότε κοίταξε να εκμεταλλευτείς τις στιγμές, που σε... συμφέρουν, χωρίς να δυσανασχετείς με επιπολαιότητες που τουλάχιστον για σήμερα είναι... μέρος του παιχνιδιού! Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία σε φέρνει κοντά σε άτομα ή κύκλους που έχουν τον τρόπο και τα μέσα για να σε προωθήσουν ή να σε απαλλάξουν από προβλήματα, κινδυνεύεις ωστόσο να χάσεις την ευκαιρία σου, κρίνοντας αυστηρά πρόσωπα και καταστάσεις που... δεν σου γεμίζουν το μάτι, όσον αφορά την αξιοπιστία τους σε βάθος χρόνου!

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο σου... ανοίγει πολλές δουλειές κι επειδή σήμερα υπάρχει μια αυξημένη ροπή προς την υπερβολή αλλά και την... τεμπελιά, απαιτείται από την πλευρά σου μια ιεράρχηση αλλά κι ένας έλεγχος του τι πράττει ο καθένας. Παράλληλα, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία οι προοπτικές για την καριέρα σου είναι ιδιαίτερα θετικές, ίσως μάλιστα να... μπει το νερό στ' αυλάκι με την συνδρομή ενός ισχυρού προσώπου που διαθέτει τα μέσα. Ίσως πάλι να σου συμβεί κάτι πολύ τυχερό και σε κάθε περίπτωση μπορείς απλά να απολαύσεις τις ανέσεις και τις ευκολίες που σου προσφέρονται, χωρίς περαιτέρω βλέψεις..

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο συνηγορεί σε μια... ενθουσιαστική κατάσταση στην ζωή σου και σίγουρα θα υπάρξουν αρκετές αφορμές για διασκεδάσεις, να θυμάσαι ωστόσο ότι... της νύχτας τα καμώματα, τα βλέπει η μέρα και γελά! Παράλληλα, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία μια είδηση που θα λάβεις θα ανεβάσει την ψυχολογία σου στα ύψη, ενώ ευνοούνται τα ταξίδια κι οι εκδρομές κι αν έχεις... πήξει, δεν έχεις παρά να βγεις έξω! Επιπλέον, μπορεί να λάβεις βοήθεια από έναν μακρινό συγγενή σου, να σου προσφερθούν σπουδαστικές ευκολίες ή/και να αποκτήσεις ένα μέσον που θα αναβαθμίσει τις δυνατότητες σου.


astrology.gr