MY KTEO

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Τελικά, τι θέλουν τα κορίτσια στον έρωτα;


Πώς βιώνουν το σεξ τα κορίτσια και τι τους αρέσει; Σύμφωνα με τη μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο Journal of Sex & Marital Therapy και τους ερευνητές της OMGYES Pleasure Report, μια ερευνητική εταιρεία που υποστηρίζει ομάδες επιστημόνων που ερευνούν το χάσμα στην επιστημονική και δημόσια κατανόηση της γυναικείας απόλαυσης.

Τα ευρήματα της μελέτης έδειξαν πως οι γυναίκες στο σύνολο τους έχουν διαφορετικές προτιμήσεις, μεμονωμένα παρουσιάζουν πολύ συγκεκριμένες ανάγκες, το 41% του δείγματος το οποίο εξέτασαν δήλωσε πως προτιμούσε ένα συγκεκριμένο τρόπο χαδιού. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι πάνω από 1.000 γυναίκες ηλικίας 18 έως 94 ετών, ανέφεραν μια σειρά προτιμήσεων για τα προκαταρκτικά χάδια.

Τα αποτελέσματα της μελέτης παρουσιάζουν την λανθασμένη αλλά κοινή αντίληψη ότι υπάρχουν καθολικές “σεξουαλικές κινήσεις που λειτουργούν” για όλους.

Η μελέτη παρέχει τα πρώτα εθνικά αντιπροσωπευτικά στοιχεία των ΗΠΑ σχετικά με τις οδούς προς τον οργασμό για τις γυναίκες. Μάλιστα, το 75% των γυναικών ανέφεραν ότι η κλειτοριδική διέγερση ήταν απαραίτητη για οργασμούς. Εν τω μεταξύ, το 18 % σημείωσε ότι η κολπική διείσδυση από μόνη της ήταν επαρκής για οργασμό.


πηγή: marieclaire.gr