Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σηματοδοτεί ένα τέλος και μια νέα αρχή στην ζωή σου, ίσως όμως απλά να «μαυρίσει» η ψυχή σου μετά από κάτι δυσάρεστο ή να έρθεις σε επαφή με «σκοτεινά» συμφέροντα. Αν πάλι η διαίσθησή σου προστάζει να εγκαταλείψεις το «σκάφος», κάτι… παραπάνω ξέρει! Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σου φέρνει πολλές πληροφορίες, οι οποίες όμως μένει να κριθούν για την αξιοπιστία τους, ενώ είναι πιθανό να τριγυρνάς από εδώ κι από εκεί ή να φας την ώρα σου σε τηλεφωνήματα… έτσι για να γίνεται κουβέντα! Επιπλέον πάντως, η Αφροδίτη στον Ταύρο ενισχύει το εισόδημά σου.

Ταύρος
Γενικά: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε βοηθά να καλοπεράσεις ή/και κερδίσεις αυτό που θες με την βοήθεια της τύχης. Επιπλέον βέβαια, η Σελήνη στους Διδύμους επηρεάζει την καταναλωτική σου διάθεση κι επειδή μάλλον… δεν ξέρεις τι θέλεις ή αλλιώς σου τα λένε, καλό είναι να μην προβείς σε δεσμευτικές αγορές ή επενδύσεις. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε καλεί να λάβεις δραστικά μέτρα στην υγεία και την διατροφή σου, ίσως όμως να πρόκειται για την συνδρομή σου σε θέματα που ταλαιπωρούν έναν συγγενή σου. Ίσως πάλι να πέσεις θύμα παρακολούθησης ή μιας κακόβουλης ενέργειας.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου ενισχύει την περιέργειά αλλά και την αστάθειά σου, με συνέπεια να δίνεις αντιφατική εικόνα στους άλλους. Αυτό βέβαια δεν σου απαγορεύει να δώσεις ευφυείς λύσεις της… στιγμής σε ότι σε απασχολεί ή/και να ελιχθείς με τεχνάσματα. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Ταύρο σε απαλλάσσει από ευθύνες, να προσέξεις όμως και την δίαιτά σου. Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος μπορεί να σου φερθεί σκάρτα, ίσως όμως και να στενοχωρηθείς από μια δυσάρεστη εξέλιξη στην ζωή ενός προσώπου που εκτιμάς.

Καρκίνος
Γενικά: Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια «μοιραία» εξέλιξη, που πρέπει να την δεις σαν μια ευκαιρία για να κάνεις μια νέα αρχή, ίσως όμως να αντιμετωπίσεις και πρόσωπα που κινούνται υπόγεια ή/και χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σε θέλει πιο προσεκτικό σε θέματα υγείας και διατροφής, αφού δεν αποκλείεται να ταλαιπωρηθείς από μια κακή επιλογή σου. Επιπλέον όμως, μπορεί να μάθεις πράγματα που διαδραματίζονται στο παρασκήνιο, είτε σε αφορούν άμεσα είτε όχι. Κατά τα άλλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο σου δίνει στηρίγματα μέσα από τις φιλίες σου.

Λέων
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Ταύρο συνηγορεί σε θετικές όσο και τυχερές εξελίξεις στην ζωή σου. Επιπλέον, η Σελήνη στους Διδύμους εμπλουτίζει την «αυλή» σου με νέες γνωριμίες και ανεξάρτητα από το… ποιόν τους, είναι πιθανό να δρομολογηθεί και μια συλλογική δράση, είτε ψυχαγωγικού, είτε κοινωνικού χαρακτήρα. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια δυσάρεστη εμπειρία, ενώ σε θέλει πιο προσεκτικό/η στις μετακινήσεις σου αλλά και στις συναλλαγές σου με τον έξω κόσμο, αφού δίνεις «στόχο» στους… κακούς! Ίσως πάλι να συμβεί κάτι «μοιραίο» στο εργασιακό σου περιβάλλον.

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους σε θέλει «στις επάλξεις», προκειμένου να διευθετήσεις μια σειρά από ζητήματα, φαίνεται όμως να επικρατεί μια «βαβέλ», που δυσχεραίνει τα πράγματα κι αν θες να γίνουν οι δουλειές σου θα πρέπει να επιδείξεις μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο βέβαια θα υπάρξουν και όμορφες στιγμές ενώ μπορεί να λάβεις μια ευχάριστη είδηση. Από την άλλη πλευρά, τόσο στα οικονομικά, όσο και στα συναισθηματικά σου, το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα απειλεί να μηδενίσει το «κοντέρ», ίσως μάλιστα να γίνεις στόχος «σκοτεινών» δυνάμεων ή κυκλωμάτων.

Ζυγός
Γενικά: Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα «βαραίνει» τόσο τις διαπροσωπικές σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, όσο και την οικογένειά σου και δεν αποκλείεται να συμβεί κάτι δυσάρεστο που δεν αλλάζει, να θυμάσαι όμως ότι «ουδέν κακόν, αμιγές καλού». Παράλληλα, με την Σελήνη στους Διδύμους αναμένεται να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, πρόσεξε ωστόσο μήπως χάσεις την ώρα σου σε ανούσιες συζητήσεις και άσκοπα πήγαινε-έλα, παρασυρμένος/η από φήμες. Επιπλέον όμως η Αφροδίτη στον Ταύρο στηρίζει τα οικονομικά σου, ενώ είναι πιθανό να λάβεις ένα δώρο.

Σκορπιός
Γενικά: Η Αφροδίτη απέναντί σου σε προικίζει με τύχη, κάνοντας την ζωή σου πολύ πιο εύκολη ή/και διασκεδαστική. Επιπλέον, η Σελήνη στους Διδύμους συνηγορεί σε μια κινητικότητα στα οικονομικά σου κι είναι πιθανό να ξοδευτείς για να καλύψεις ποικίλες ανάγκες, όσον αφορά όμως στα επενδυτικά σου σχέδια κάποιες πληροφορίες μπορεί να είναι και «ράδιο αρβύλα». Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε καλεί να κόψεις μια ανθυγιεινή συνήθεια και να προσέξεις την διατροφή σου, ίσως όμως να γίνουν και «βρώμικες» συναλλαγές στην δουλειά σου, με την καχυποψία σου να… δικαιώνεται!

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους συνηγορεί σε περισσότερες επαφές και μετακινήσεις αλλά και σε ένα αλισβερίσι με κάθε καρυδιάς καρύδι, ενώ πολλά πράγματα θα γίνονται και θα… ξεγίνονται, γι’ αυτό μην «δένεις» τίποτα! Αντίθετα στα εργασιακά σου η Αφροδίτη στον Ταύρο δείχνει πρόθυμη να σου παράσχει μια σειρά διευκολύνσεων. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να σε φέρει σε στενόχωρη θέση, εξ αιτίας ενός δυσάρεστου συμβάντος ή μιας κατάστασης που βιώνει ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, αν μάλιστα έχεις μπλέξει τα αισθηματικά με τα οικονομικά σου, μπορεί να… κλάψεις πικρά!

Αιγόκερως
Γενικά: Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια «καταλυτική» και μάλλον δυσάρεστη εξέλιξη στο σπίτι ή την οικογένειά σου, είναι όμως πιθανό και το να προβείς σε «εκκαθαρίσεις» στον χώρο σου. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει νέα δεδομένα στην δουλειά σου, από την πλευρά σου ωστόσο οφείλεις να θέσεις κανόνες και όρια, ώστε να μην κάνει ο καθείς ότι… του καπνίσει! Επιπλέον, μην ακούς τι λέει ο κάθε τυχάρπαστος και σε θέματα υγείας ή διατροφής. Έχεις όμως κι ένα δυνατό σημείο σήμερα, αφού η Αφροδίτη στον Ταύρο θα κάνει τα πάντα για να… ευτυχήσεις!

Υδροχόος
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Ταύρο συνηγορεί σε ευχάριστες εξελίξεις στο σπίτι ή/και την οικογένειά σου. Επιπλέον, η Σελήνη στους Διδύμους σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που θεωρείς –και μπορεί να είναι όντως- ενδιαφέροντα για να περάσεις την ώρα σου, άλλο πράγμα όμως είναι αυτά που σου λένε κι άλλο το τι θα συμβεί τελικά στην πράξη. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σηματοδοτεί κακόβουλες κινήσεις που γίνονται στο περιβάλλον σου, ίσως όμως να στερηθείς οριστικά των υπηρεσιών που σου παρέχει ένα μέσον. Επιπλέον, μπορεί να δεις ή να μάθεις κάτι δυσάρεστο.

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους στρέφει το ενδιαφέρον σου σε θέματα του σπιτιού ή/και της οικογένειάς σου και πέρα από τις εσωτερικές αλλαγές στον χώρο σου είναι πιθανό να δεχθείς εκτάκτως επισκέψεις ή να αλλάξεις εσύ προσωρινά «έδρα». Μάλιστα η Αφροδίτη στον Ταύρο συνηγορεί σε μια όμορφη έξοδο. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σηματοδοτεί «τελειώματα» ή/και «βρώμικα παιχνίδια» στον οικονομικό τομέα, φύλαξε λοιπόν τα νώτα σου και μην «ξανοίγεσαι», ενώ βρεθείς σε αδιέξοδο, μην επιχειρήσεις να καταφύγεις σε δανειστές, αφού «θα σου πιούν το αίμα»!


astrology.gr