MY KTEO

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Η Πανσέληνος σηματοδοτεί ενέργειες για την σωματική και ψυχική σου ευεξία, φέρνει όμως κι εντάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα να αντιδράσεις επιθετικά σε μια απόπειρα περιορισμού των θέλω σου. Μπορεί ακόμη να αυθαιρετήσεις προκειμένου να ξεπεράσεις γραφειοκρατικά εμπόδια, κάτι όμως που ενέχει τον κίνδυνο να μπλέξεις νομικά. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον 11ο ηλιακό οίκο σου, σου προσφέρει ευπρόσδεκτα στηρίγματα από έναν συλλογικό φορέα ή από ένα φιλικό σου άτομο, μην έχεις όμως στο μυαλό σου μόνον τα υλικά οφέλη, αφού θα μετρήσει κι ένα καλό... πλασάρισμα! 

Ταύρος
Γενικά: Η Πανσέληνος ανοίγει το... πλάνο στα προσωπικά σου, σηματοδοτεί όμως κι εντάσεις στα εργασιακά σου, με κάποια πράγματα να γίνονται πραξικοπηματικά, ίσως μάλιστα να σπάσει μια σύμβαση με κίνδυνο να υπάρξουν... παράπλευρες απώλειες και στα οικονομικά σου! Φαίνεται ωστόσο ότι όλη αυτή η αναταραχή θα λειτουργήσει τελικά υπέρ σου, μάλιστα όσο μεγαλύτερη... φασαρία γίνει τόσο το καλύτερο για σένα, γι' αυτό φώναξε να ακουστείς! Επιπλέον, ο Δίας στον 10ο ηλιακό οίκο σου, σου παρέχει στήριξη και βοήθεια από κέντρα εξουσίας και σε αυτό βέβαια θα παίξει ρόλο και μια «υψηλή» γνωριμία σου.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Πανσέληνος σε κάνει... δύο κομμάτια, προκειμένου να τα προλάβεις όλα, χαράζει ωστόσο και διαχωριστικές γραμμές στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, με την κάθε πλευρά τραβάει τον δικό της δρόμο και... να μην σηκώνει μύγα στο σπαθί της! Αν πάλι έχεις παιδιά μπορεί να εμπλακούν σε μια νομική αντιπαράθεση. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον 9ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί τις νομικές υποθέσεις σου, ενώ μπορεί να λάβεις και μια είδηση από μακριά, που θα σε χαροποιήσει. Επιπλέον, θα σου παρασχεθούν ευκολίες σε θέματα σπουδών, ενώ αν έχεις κάποιον πλούσιο συγγενή μην διστάσεις να ζητήσεις την βοήθειά του.

Καρκίνος
Γενικά: Η Πανσέληνος σηματοδοτεί περισσότερες μετακινήσεις αλλά και εντάσεις στο σπίτι ή/και την οικογένεια σου και πέρα από την διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων, ένα περιουσιακό ή πολεοδομικό ζήτημα  μπορεί να είναι η αιτία κι αφορμή της αναταραχής. Ίσως μάλιστα να γίνουν και κάποιες αυθαιρεσίες στα... μουλωχτά, επιδεινώνοντας την όλη κατάσταση! Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον 8ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί τα οικονομικά σου και είναι πιθανό να εκμεταλλευτείς ένα «παράθυρο» ρυθμίσεων, ιδιαίτερα σε σχέση με φορολογικά ή ασφαλιστικά θέματα αλλά και να βρεις κάποιον/α να σε χρηματοδοτήσει.

Λέων
Γενικά: Η Πανσέληνος σηματοδοτεί μια οικονομική αστάθεια αλλά και κόντρες με άτομα του περιβάλλοντος σου κι αν δεν μπει κάποιο φρένο τα πράγματα μπορεί να φτάσουν μέχρι τα δικαστήρια. Ίσως βέβαια και να... προτάξεις τα στήθη σου σε μια συλλογική υπόθεση, με την ηρωική σου στάση να σε κάνει στόχο! Το καλό πάντως είναι ότι με τον Δία απέναντι σου ο ντόρος που θα γίνει θα λειτουργήσει υπέρ σου, μαζεύοντας πλήθος υποστηρικτών. Επιπλέον, μια πρόταση συνεργασίας θα σου ανοίξει τον δρόμο για ακόμη καλύτερες μέρες, μπορεί ωστόσο να ωφεληθείς και έμμεσα από μια θετική εξέλιξη στην ζωή ενός δικού σου ανθρώπου.

Παρθένος
Γενικά: Η Πανσέληνος σηματοδοτεί προσωπικές και οικονομικές διαφορές, το πρόβλημα όμως είναι ότι ενώ εσύ βαδίζεις στην οδό της νομιμότητας, η άλλη πλευρά αυθαιρετεί σε βάρος σου αποκομίζοντας άμεσα οφέλη. Κι επειδή σε κάθε περίπτωση αυτήν την περίοδο οι συνεργασίες αποτελούν πηγή εντάσεων, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να... αυτονομηθείς! Εξ άλλου, ο Δίας στον 6ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί τα εργασιακά σου, είτε τύχεις κάποιων ιδιαίτερων διευκολύνσεων ως εργαζόμενος, είτε ανοίξουν οι δουλειές σου κι είναι... κρίμα να μην χαρείς το πλεονέκτημα σου, επειδή κάποιος/α πάει να σου κάνει την ζωή... πατίνι!

Ζυγός
Γενικά: Η Πανσέληνος σηματοδοτεί μια ευαίσθητη υγεία αλλά και καυγάδες ή/και νομικές επιπλοκές ύστερα ίππο αυθαίρετες πρακτικές που μπορεί μεν να προασπίζονται το δίκιο και την αλήθεια αλλά κινούνται στα όρια της αυτοδικίας. Ίσως πάλι να εκνευριστείς... σφόδρα από εμπόδια που σου βάζει κάποιος ακολουθώντας το γράμμα του νόμου. Παράλληλα βέβαια, με τον Δία στον 5ο ηλιακό οίκο σου είναι πιθανό να πάρεις μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ενώ η καλή σου τύχη μπορεί να φέρει επιτυχίες σε ότι επιδιώξεις, είτε σε προσωπικά θέματα, είτε σε οικονομικά, δεν έχεις λοιπόν παρά να την.. δοκιμάσεις!

Σκορπιός
Γενικά: Η Πανσέληνος σηματοδοτεί μια αστάθεια στις διαπροσωπικές σχέσεις σου αλλά και παρασκηνιακές ενέργειες, που παρακάμπτουν τα... νόμιμα, είτε σε εργασιακά ζητήματα, είτε σε οικονομικά Αυτό όμως δεν θα περάσει έτσι και θα υπάρξουν έντονες αντιδράσεις. Εσύ πάντως θα μάθεις έγκαιρα αυτά που διαμείβονται πίσω από την πλάτη σου κι... αλίμονο στον παραβάτη! Παράλληλα, ο Δίας στον 4ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί σε θετικές εξελίξεις σε ένα οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα, ίσως μάλιστα να περιέλθει στην κατοχή σου κι ένα κληροδότημα. Επιπλέον, ευνοείται η αγορά ή/και η μίσθωση ακινήτων.

Τοξότης
Γενικά: Η Πανσέληνος σηματοδοτεί αλλεπάλληλες αλλαγές στόχων και προτεραιοτήτων στο σπίτι και την δουλειά σου αλλά και μια δυσκολία συνεννόησης με αντιφρονούντες, που αυθαιρετούν. Ίσως μάλιστα να μπουν διαχωριστικές γραμμές, με την κάθε πλευρά να τραβάει το σκοινί στα άκρα. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον 3ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί σε  ευχάριστες μετακινήσεις, δεν αποκλείεται μάλιστα να σου προσφερθούν τα μέσα για να διευκολυνθείς ακόμη περισσότερο. Επιπλέον πληροφορίες που για κάποιους άλλους είναι δυσεύρετες και περιζήτητες σου έρχονται στο... πιάτο και μένει μόνο να αξιολογήσεις την σπουδαιότητά τους!

Αιγόκερως
Γενικά: Η Πανσέληνος σηματοδοτεί επαφές, μετακινήσεις αλλά και πρωτοβουλίες που γίνονται μεν με καλό σκοπό αλλά δεν έχουν την τυπική έγκριση αυτών που θα... έπρεπε, με συνέπεια να ξεσπάσει μια μεγάλη αναταραχή στην δουλειά σου. Αν πάλι θέσεις εσύ κάποιους περιορισμούς, θα υπάρξουν κρούσματα ανυπακοής. Παράλληλα, ο Δίας στον 2ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί με τον… δικό του τυχερό τρόπο τα οικονομικά σου, οπότε δεν έχεις παρά να ποντάρεις περισσότερο στον παράγοντα τύχη, παρά στις ικανότητες και τα επιτελικά σου σχέδια.  Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι που θες πολύ, ίσως μάλιστα να σου το δωρίσουν.

Υδροχόος
Γενικά: Η Πανσέληνος σηματοδοτεί διαδοχικά έσοδα και έξοδα αλλά και διαξιφισμούς στα κοινωνικά δίκτυα, που μάλιστα μπορεί να φτάσουν μέχρι τα δικαστήρια αλλά... φταις κι εσύ που δεν κρατάς το στόμα σου κλειστό! Ίσως πάλι να υπάρξει μια εμπλοκή με εκπρόσωπο του νόμου που έχει μια... ίδια αντίληψη για την εφαρμογή του! Παράλληλα βέβαια, με τον Δία στο ζώδιό σου, θα τύχεις μιας σπουδαίας υποστήριξης από άτομα που μπορεί και να μην σε ξέρουν αλλά άκουσαν και έμαθαν το τι... τραβάς! Επιπλέον σε συμφέρει να ποντάρεις στην καλή σου τύχη, ανεξάρτητα από τις ικανότητες που έχεις ή… δεν έχεις!

Ιχθύες
Γενικά: Η Πανσέληνος σηματοδοτεί μια διάσταση μεταξύ των ονείρων σου και της... στυγνής πραγματικότητας κι εσύ βέβαια δεν έχεις καμία όρεξη να ανακατευτείς σε... πεζές υποθέσεις,  Εξ άλλου, ο Δίας στον 12ο ηλιακό οίκο σου λειτουργεί προστατευτικά απέναντι σε ενδεχόμενες κακοτοπιές, ίσως μάλιστα η ζωή να σου... χρωστάει κάτι και να το λάβεις. Επιπλέον, κάτι κρυφό που σε βάραινε, βγαίνει στην επιφάνεια χωρίς να υπάρξει κάποιο κόστος για σένα. Έλα όμως που θα σου προκύψουν και οικονομικές ή περιουσιακές διαφορές με τις εκατέρωθεν διαθέσεις να είναι άγριες κι εδώ θα φανεί πόσο... σουπιά είσαι!


astrology.gr