MY KTEO

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

Ευχαριστήριο της ΔΗ.ΚΑ.ΔΙ.ΜΕ. προς όλους όσους βοήθησαν την εορταστική δράση του Άγιου-Βασίλη


Η διανομή πραγματοποιήθηκε σε εξωτερικούς χώρους, αποφεύγοντας τον συνωστισμό, όπως γινόταν τις προηγούμενες χρονιές, κατόπιν βέβαια της συγκατάθεσης της Αστυνομίας Ψαχνών λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας.

Με αυτό το εγχείρημα δώσαμε μια νότα εορταστική και αισιόδοξη στην κατήφεια που επικρατεί. Ευχαριστούμε πρωτίστως τους εμπνευστές της δράσης αυτής, τον κο Κιαπέκο Δήμο, Δημοτικό Σύμβουλο και μέλος της ΔΗ.Κ.Α.ΔΙ.ΜΕ, ο οποίος έχει αναλάβει τις πολιτιστικές δράσεις , τον μεγάλο εθελοντή του Δήμου κο Μπαράκο Μίλτο (ΆγιοςΒασίλης) , για την αστείρευτη αγάπη και δύναμη να προσφέρει χαρά σε όλους και τον δεύτερο Άγιο Βασίλη–εθελοντή , Πρατζίκο Γεώργιο.

Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές που βοήθησαν τόσο στη συσκευασία των τροφίμων όσο και στη διανομή τους με τον Άγιο Βασίλη, αλλά και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στο στολισμό διαφόρων χώρων.

Ευχαριστίες, στα μέλη της ΔΗ.Κ.Α.ΔΙ.ΜΕ που δούλεψαν γι ́αυτή τη δράση με πολύ αγάπη. Ευχαριστούμε τα μέλη του τοπικού Συμβουλίου Ψαχνών και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος Ψαχνών κο Καλαβρή Μιχάλη για τη μεγάλη βοήθεια και ουσιαστική στήριξη , όπως πάντα για να φτάσουμε και στα πλέον απόμακρα χωριά του Δήμου, αφιερώνοντας πολύτιμο χρόνο προς όφελος των συμπολιτών μας, μικρών και μεγάλων.

Τέλος, ευχαριστούμε τους Προέδρους όλων των Τοπικών Κοινοτήτων και όλους τους Συλλόγους για την άψογη συνεργασία και την πολύτιμη βοήθειά τους.

Αυτή η εμπειρία θα μας μείνει αξέχαστη, εισπράξαμε τόση χαρά και ευχαριστίες,γιατί ένοιωσαν οι συνάνθρωποι μας , ότι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές δεν είναι μόνοι και  βέβαια τις ευχαριστίες μας στον Δήμαρχο μας, που στήριξε αυτό το εγχείρημα με κάθε τρόπο.

 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΥΤΑΛΑ-ΤΖΕΡΑΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ