MY KTEO

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Η απάντηση της Sarah Jessica Parker για την απουσία της Kim Cattrall από το reunion του «Sex and the City»


Το Sex and the City ετοιμάζεται να επιστρέψει μέσα στο 2021, ανακοίνωσε η αμερικανική υπηρεσία streaming HBO Max, με τρεις από τις τέσσερις πρωταγωνίστριές του. Η Sarah Jessica Parker, η Cynthia Nixon και η Kristin Davis, δημοσιοποίησαν ένα πρώτο τρέιλερ της επερχόμενης σειράς στους λογαριασμούς τους στα social media.

Ο τίτλος τώρα θα είναι «And Just Like That...» και η τέταρτη της γυναικείας παρέας, η Kim Cattrall, η οποία υποδύθηκε την Samantha, δεν θα επιστρέψει στο πλατό για γυρίσματα, κάτι που άλλωστε η ίδια είχε δηλώσει κάθετα πως δεν θα συμβεί, όσες φορές και αν την είχαν ρωτήσει σε συνεντεύξεις.

Οι φίλοι της σειράς έχουν κατενθουσιαστεί από τα νέα της επιστροφής, ωστόσο, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να σχολιάσουν την απουσία της Cattrall στη δημοσίευση του teaser στο προφίλ της Sarah Jessica Parker, αποδίδοντας το γεγονός στην κόντρα τους.

H 55χρονη ηθοποιός θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της, απαντώντας σε μερικά σχόλια. «Είμαστε χαρούμενοι που θα σας ξαναδούμε αλλά θα μας λείψει η Kim/Samantha», έγραψε κάποιος και του απάντησε «Κι εμάς θα μας λείψει επίσης. Την αγαπούσαμε τόσο πολύ!», ενώ σε έναν άλλο είπε: «Θα είναι πάντα εκεί. Και είμαστε τόσο ενθουσιασμένες!».

Σε κάποιον άλλο που έκανε λόγο για την αντιπάθεια που τρέφει η Parker προς το πρόσωπο της Cattrall, διευκρίνισε: «Όχι. Δεν την αντιπαθώ. Ποτέ δεν το είπα αυτό. Και δε θα το έλεγα. Η Samantha δεν είναι μέρος αυτής της ιστορίας. Αλλά πάντα θα είναι κομμάτι μας άσχετα από το πού είμαστε ή το τι κάνουμε».


govastileto.gr