MY KTEO

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Δήμος Ερέτριας: 14 τα ενεργά κρούσματα


Σας ενημερώνουμε ότι με βάση τα στοιχεία του ΕΟΔΥ της 08 Φεβρουαρίου 2021 τα ενεργά κρούσματα κορωνοϊού στον Δήμο Ερέτριας είναι 14, εκ των οποίων ένα (1) νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και τους ευχόμαστε καλή και ταχεία ανάρρωση.Τα κρούσματα αυτά είναι το συνολικό άθροισμα όσων διαγνώσθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό από της 25 Ιανουαρίου μέχρι χθες, δηλαδή σε χρονικό διάστημα 14 ημερών.

Ό,τι άλλο διακινείται για το ζήτημα αυτό αποτελεί παραπληροφόρηση, ανευθυνότητα και διασπορά ψευδών ειδήσεων. Ο Δήμος θα σας ενημερώνει έγκαιρα για κάθε εξέλιξη για το εν λόγω θέμα.

Αυτή την περίοδο η πανδημία είναι σε ανοδική πορεία, όμως τα υφιστάμενα μέτρα (μάσκες, αποστάσεις, αντισηπτικά, περιορισμός των μετακινήσεων, κλπ) είναι επαρκή, αρκεί να εφαρμοσθούν από όλους μας επακριβώς.

Η Δημοτική Αρχή είναι σε συνεχή επαφή με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, τον ΕΟΔΥ και την Πολιτική Προστασία και κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό να περιορίσει στο ελάχιστο την πανδημία. Τέλος, εφιστούμε την προσοχή και παρακαλούμε αυτή την κρίσιμη στιγμή να δείξουμε όλοι μας ψυχραιμία, υπομονή και υπευθυνότητα.

Ο Δήμαρχος

Ιωάννης Δημητρόπουλος