MY KTEO

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

"Σχετικά με την αθώωση του Δημάρχου Θανάση Μπουραντά"


Δελτίο τύπου

Όπως γνωρίζουν όλοι οι κάτοικοι του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου οι εκλογές του 2019, ήταν από τους χειρότερες που έχουν γίνει ποτέ.

Ο πρώην Δήμαρχος κ. Θωμάς, μας κατηγόρησε και μας διέσυρε με έντυπα που κυκλοφόρησαν παντού, ότι έχουμε πλαστογραφήσει την υπογραφή του κ. Μάγειρα Ευάγγελου ο οποίος είχε έρθει με δική του πρωτοβουλία στο Δήμο και υπέγραψε δήλωση, ότι είχε εκδώσει δύο (2) τιμολόγια για εργασίες που δεν είχε κάνει και πληρώθηκε μόνο το Φ.Π.Α.   Τα υπόλοιπα 6.000€ περίπου τα κράτησε ο πρώην Δήμαρχος για άλλες πληρωμές, όπως του είπε.   

Μιλάμε για μία μέθοδο που γινόταν όλο το διάστημα και κυρίως το τρίμηνο, Ιούνιος-Αύγουστος 2014, μετά τις εκλογές και αυτός είναι ένας από τους λόγους που έχει παραπεμφθεί να δικαστεί για κακουργηματικές πράξεις σε βάρος των οικονομικών  του Δήμου.

Όταν ο πρώην Δήμαρχος πληροφορήθηκε την ενέργεια του Μάγειρα, τον έπεισε  (έχει τον τρόπο) να στραφεί εναντίον του Δημάρχου και να καταθέσει μήνυση για πλαστογραφία και έτσι στήθηκε η γνωστή Αθλιότητα από τον Θωμά και τον Μάγειρα.

Ο Θωμάς έκανε τα πάντα, για να απαλλαγεί από τις κατηγορίες και πίστευε ότι αυτό θα ήταν κατορθωτό αν εκλεγεί Δήμαρχος. Έτσι μετά την μήνυση εναντίον του Δημάρχου,  η υπόθεση παραπέμφθηκε για να δικαστεί.

Η παραπομπή του Δημάρχου, αυτή την κρίσιμη περίοδο των εκλογών και η εκμετάλλευση που ακολούθησε από τον Θωμά και τους ανθρώπους που έγραφαν ότι τους ζητούσε   θα μπορούσε να ανατρέψει και το αποτέλεσμα των εκλογών.

         Άρχισαν να γράφουν, στα μέσα Κοινωνικής δικτύωσης,  σε αφίσες, σε κείμενα, στην εφημερίδα του Συνδυασμού τους διάφορα, όπως:

 

 -Καταρρέει το πόρισμα

 

 -Με πλαστό έγγραφο ενοχοποιήθηκε ο Θωμάς!!!

 

- Έτσι στήνονται τα κατηγορητήρια

 

 -Η σκευωρία που στήνονταν επί πέντε χρόνια αποκαλύπτεται!!!

 

Κάνοντας ψυχολογικό πόλεμο στον άνθρωπο που κόντρα στους εκφοβισμούς και τις απειλές υπερασπίστηκε την αλήθεια και κατήγγειλε τους πλαστογράφους.

 

            Έκαναν σημαία των εκλογών την αθλιότητα που οι ίδιοι έστησαν.

 

Παραπλανούσαν τους πολίτες, χωρίς ντροπή για να κερδίσουν, με ψέματα με αθλιότητες τις  εκλογές. Διέσυραν και κατασυκοφάντησαν τον Δήμαρχο, άνθρωποι χωρίς αρχές, χωρίς όρια, άνθρωποι χωρίς ανθρωπιά.

Οι ένοχοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν ενόχους, ανθρώπους που σέβονται ακόμα και τέτοιους αντιπάλους.

Το ότι θα αθωωνόταν, ο Δήμαρχος το ήξεραν καλύτερα από όλους αυτοί που έστησαν την αθλιότητα. Όπως άλλωστε γνωρίζουν ότι θα καταδικαστούν οι ίδιοι.

 

Μετά την αθώωση του Δημάρχου ρωτάμε τους σκευωρούς. Νοιώθουν την ανάγκη να απολογηθούν στους Δημότες που τους βομβάρδιζαν με ψέματα για να τους παραπλανήσουν στις τελευταίες εκλογές;