MY KTEO

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη: «Αυτός είναι ο λόγος που απομακρύνθηκα από την υποκριτική….»


Η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη, με αφορμή τις καταγγελίες που γίνονται το τελευταίο διάστημα στο χώρο του θεάματος αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και να μιλήσει για αυτό.

Η ίδια μέσω του μακροσκελούς κείμενού της, αποκάλυψε το λόγο που αποφάσισε να αποσυρθεί από την υποκριτική.

«Ως εδώ. Από την πρώτη μετά που ξεκίνησε όλο αυτό με τις καταγγελίες και με τους ανθρώπους που επιτέλους μιλούν, δεν μπορώ να σταματήσω να το σκέφτομαι, να αναρωτιέμαι και να ταυτίζομαι αλλά και να πονάω. Να σκέφτομαι την μαυρίλα και το σκοτάδι του χώρου που έχω υπάρξει και έχω αγαπήσει και εγώ

με τη σειρά μου, έχω υπάρξει επίσης θύμα με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο και που επιτέλους μπορώ να πω και να παραδεχτώ πως αυτός είναι ο λόγος που απομακρύνθηκα από τον χώρο της υποκριτικής. Αυτή η έπαρση των ανθρώπων που κατέχουν την εξουσία και που σε θέλουν ένα πιόνι που θα σε κάνουν ό,τι θέλουν ακριβώς επειδή είναι "ανώτεροι”. Εγώ δεν είχα τη δύναμη να το διαχειριστώ και όταν κάτι δεν μου ταιριάζει στο μέσα μου, το αφήνω. Προσωπικά δεν είμαι σε θέση να μιλήσω γι’ αυτό, γιατί κουβαλώ συναισθήματα που ακόμα πρέπει να τα λύσω με το μέσα μου. Όμως, χαίρομαι που ο χώρος κάνει την επανάσταση του και βάζει τα όρια του. Να καθαρίσει η μαυρίλα γιατί πήγε πολύ. Ακόμη το μυαλό μου δεν μπορεί να καταλάβει και να διανοηθεί τη συνείδηση αυτών των τεράτων που αμαυρώνουν τα όνειρα του κάθε παιδιού… αλλά όχι μόνο παιδιού, του κάθε ανθρώπου που έρχεται αντιμέτωπος με την κακοποίηση για χάρη των ονείρων του. Ως εδώ. Τέλος», έγραψε η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη.



govastileto.gr