MY KTEO

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Μίλτος Χατζηγιαννάκης: Δήμοι και ΔΕΔΔΗΕ προσπαθούν μόνοι τους να επουλώσουν τις πληγές του χιονιά στη Β. Εύβοια


Στις πληγείσες από τη Μήδεια περιοχές της βόρειας Εύβοιας βρέθηκε εχθές ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Μ. Χατζηγιαννάκης.
Ο αν. Τομεάρχης Εσωτερικών και υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ - προοδευτική συμμαχία είχε συνάντηση με τους Δημάρχους της περιοχής Γ. Τσαμπουρνιώτη και Γ. Κοντζιά από τους οποίους ενημερώθηκε για τις μεγάλες καταστροφές που προκλήθηκαν από τον χιονιά και την απώλεια των δυο συμπολιτών μας.
Η κακοκαιρία προκάλεσε ανυπολόγιστες ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης και μέχρι αυτή τη στιγμή προσπαθούν, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε ο βουλευτής από τους αρμόδιους του ΔΕΔΔΗΕ κατά τη συνάντησή τους, να αποκαταστήσουν τις βλάβες.

Τέλος, όπως ανέφερε ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης «οι Δήμοι και οι εργαζόμενοι στον ΔΕΔΔΗΕ προσπαθούν μόνοι τους να είναι δίπλα στους συμπολίτες μας την ίδια ώρα που η απουσία του κυβερνητικού μηχανισμού είναι αισθητή στις πληγείσες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας και τα κυβερνητικά στελέχη αποποιούνται των ευθυνών τους επιρρίπτοντας τες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στον αποψιλωμένο ΔΕΔΔΗΕ».